بحث و تبادل نظر در مورد سری Final Fantasy

• Thread starter Thread starter Capcom
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اولین بار که اریس و کلود همدیگرو میبینن،اریس میخواست به کلود گل بفروشه.
از همون جا کلود به اریس علاقه مند میشه.ولی خوب اریس عاشق زک بوده.
اریس نمیدونه که زک برای نجات کلود میمیره ولی احساس میکنه که زک مرده.
اگر هم علاقه ای به کلود داره دلیل اساسیش شباهت کلود به زک بوده.
-------
حالا سر اینکه اریس زنده میشه یا نه شک هست.
از یک طرف مرده و به عشقش تو اون دنیا رسیده و از یک طرف زمانی که در Final fantasy:Advent children کلود رو دوباره به زندگی برمیگردونه کلود بهش میگه جای تو اینجا نیست،یعنی برگرد!

ممنون.
شيطونه ميگه برم بازيش رو بگيرم با امولاتور ps1 بازي كنم. عجب داستاني داره من هر چي در موردش ميخونم باز يه چيزايي مونده.

شما اگر برین بازی برای psp رو بگیرید هم(البته امسال میاد)میتونید از اوایل ff7 باهاش همراه بشین،یعنی زمانی که زک و کلود تازه با هم دوست شدن.
من اول فیلمشو دیدم و هیچی نفهمیدم،آدم اول باید بره شناسنامه بازی رو بخونه.
---------
یکی از خصوصیت هایی که فاینال فانتزی داره و من ازش خیلی بدم میاد،موضوع عشق و عاشقی.وینسنت هم عاشق از آب درومد...به کی بگم:(

البته بگم vincent خيلي سنگين رنگين بود حتي بخاطر اينكه محافظ لاكرسيا بود يه جورايي رسمي برخورد ميكرد ولي خوب ديگه...........:biggrin1:

شيطونه ميگه برم بازيش رو بگيرم با امولاتور ps1 بازي كنم.

شما اگه پیدا کردی کجا دارن به من یه خبر بده لطفا!

یکی از خصوصیت هایی که فاینال فانتزی داره و من ازش خیلی بدم میاد،موضوع عشق و عاشقی.

به نظر من این بهترین خصوصیت این بازی هست مثلا سر همون FF10 آخرش داشت گریم می گرفت:biggrin1: :(( :biggrin1: اصولا م بیشتر از داستان FF ها خوشم میومد نمی دونم چرا!:confused: :-"

من Ff7-8-9 رو دارم ولی سی دی هاش انقدر قدیمیه داغون شده اگر کسی از دوستان پیدا کرد به ما هم بده اگر این بازی تو ارشیو نباشه خیلی بد میشه;)

من خودم فاینال ها فقط یکم درباره 7 میدونم،بقیه رو هیچی نمیدونم!
من نمیگم که بده ماجرا عشقی توش باشه،ولی چندتا؟
همه دوتادوتا عاشق همن!بعضی هام مخلوط،خیلی ها فقط به خاطر عشق افسردن!

شما اين رو داشته باش:
تو Dierge of cerberous بعد از اينكه تموم ميشه و همه معرفيها و تشكرها وسازندهها و ..... رو ميزاره يه دمو داره اينجور كه ازش بر ميومد vincent دوباره عاشق ميشه.................. :biggrin1:

خوب يكي از شخصيت هاي بازي يه دختر كه در نگاه اول بنظر مياد بچه باشه اما در حقيقت فقط از نظر فيزيكي اونجوره .اون داراي قدرتهاي زياديه و جرو شخصيتهاي منفي هست والبته خواهرش هم در جناح وينسنت هستش كه بعدا ميميره و بين اين دو تا سوء تفاهم وجود داره. در طول بازي بارها وينسنت با اون روبرو ميشه و البته هيچ وقت نميتونن درست و حسابي با هم مبارزه كنن. بعلت يه سري اتفاقات از جمله مرگ خواهرش اون متوجه حقايق ميشه و مياد طرف گروه وينسنت...............

آخر بازي نشون ميده وينسنت جاييه كه لا كرسيا رو دفن كردن بعد از صحبت كردن با روح لاكرسيا هستش و حالا حقايق براش روشن شده و قتي مياد بيرون همون دختره رو نشون ميده كه ظاهرا اونجا منتظرشهفقط ميتونم بگم وينسنت يه جوري نگاهش ميكرد.......:biggrin1:
حالا معنيش چيه من نميدونم
مثلا سر همون FF10 آخرش داشت گریم می گرفت اصولا م بیشتر از داستان FF ها خوشم میومد نمی دونم چرا!
درست مثل من

من می تونم واستون دانلود کنم چون واسه خودم می خواهم دانلود کنم من عاشق فاینال 10 هستم دوباره دارم بعد از 5 سال بازیش می کنم هیچی فاینال 10 نشد واسم هیچ بازی!!! داستان فاینال اند رومانس هست اما فاینال 10 به بعد دیگه گند زدن بهشون!!!

من Ff7-8-9 رو دارم ولی سی دی هاش انقدر قدیمیه داغون شده اگر کسی از دوستان پیدا کرد به ما هم بده اگر این بازی تو ارشیو نباشه خیلی بد میشه;)
MGS عزیز من کل فاینا فانتزی ها رو دارم!! از 1 تا 12.شماره یه 7 و 8 و 9 هم که برایه PC امد رو هم در یک CD دارم.شما بگو چه جوری من بهت بدم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or