بحث و تبادل نظر در مورد سرویس های کاهش پینگ!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
عزیز شما پینگ داخلیت خیلی خوبه با سرور ما زیر 100 میتونی بگیری

مال شما سرور های روسیه رو میاره پایین اگر درست یادم باشه(اگر اون سروری که 2-3 هفته پیش داشتینو عوض نکرده باشین) که البته من چون cod4 بازی میکنم باید حتما یکسری سرور های مشخص رو Join کنم که آیپیشون ثابته . 193.192.58.191 این مثلا .
البته سرویس اون یکی دوستمون هم از 4-5 تا سرور روسی که داشتم یکیرو 70 کرد .

تقریبا سرور همه رو تست کردم و با اختلاف زیادی سیستک از همه بهتر عمل کرده.

از نظر قیمت تا الان ، parspn1 بهتر بوده ، کیفیتشم تو 2 ساعتی که ازش استفاده کردم عالی بود تا اینکه ddos شد و بعدشم که میدونید چی شد (البته یه قسمتی از هزینه رو برگردوند ، دمش گرم)
الان موندم از کدوم سرویس استفاده کنم! (من فقط wow میزنم )
با اکانت تست dobidob98 لیتنسی خوب بود ولی بعد از یه مدت میرفت بالای 250 ، کلا راضی بودم .
پ.ن: پینگه 4.2.2.4 ام با cpr بود 170 بدون time out حالت عادی در حال حاضر 210 با time out

آخرین ویرایش:
من که از سرویس حسین استفاده میکتم تا الان راضی هستم، نه مشکلی داشته نه چیزی پینگم 130 بوده. (البته اخیرا تست نکردم)
این Parspn1 هم میگفتن کار ایشون بوده، جالبیش اینه طرف رفته از همونجایی که حسین خریده سرور خریده. آدم چقدر پررو باشه؟ :دی

آخرین ویرایش:
خوب اینم تستم با اکانت تست cpr

76754057476246087890.jpg
تنها مشکل نگرانی درباره Ddos و جمع شدن سروره!
همون طور که میدونین wow مثه بازیهای شوتر نیس که هر موقع خواستی بری ، باید کلی هماهنگی و raid time و ... بگذریم ! (فقط میخوام موقعی که نیازش دارم دوباره نبینم کانکت نمیشه)

تقریبا سرور همه رو تست کردم و با اختلاف زیادی سیستک از همه بهتر عمل کرده.
مسعود جان
سیستک به خاطر اینکه یک isp هست سرویس خوبه ولی تعرفه هاش خوب نیست.
سرور های دوستان به خاطر DDOS داون میشه وگرنه سرور های دوستان هم بد نیستند و قیمت هاشون خوبه
و به خاطر اینکه زیاد در تنظیم فایروال حرفه ای نیستند درج دیداس میشن.
خود سیستک هم از میکروتیک استفاده میکنه.
دوستان هم استفاده میکنند.
به نظر من کسی که میخواد سرور راه اندازی کنه یا باید خودش تنظیمات فایروال رو تنظیم کنه تا دیداس نشه یا باید به یک حرفه ای بگه که تنظیم کنه.
کتاب و فیلم های میکروتیک بخونید تا یه کاری بتونید بکنید در زمانی که به سروررتون حمله میشه.

تنها مشکل نگرانی درباره Ddos و جمع شدن سروره!
همون طور که میدونین wow مثه بازیهای شوتر نیس که هر موقع خواستی بری ، باید کلی هماهنگی و raid time و ... بگذریم ! (فقط میخوام موقعی که نیازش دارم دوباره نبینم کانکت نمیشه)
بله این حق طبیعی شماست که نگران باشید
اما تیم ما تمام سعی خودش رو داره میکنه تا امنیت سرور رو تا جایی بالا ببره که امکان DDos یا حملات مشابه نباشه
اگه با سایت ما crashgame2.com آشنا باشید میدونید که بیشتر از 8 ساله در زمینه گیمینگ فعالیت میکنیم و میتونیم این تضمین رو به شما بدیم که اگه احتمالا مشکلی هم برای سرور بوجود بیاد، هزینه ی شما برگردونه خواهد شد
همچنین داریم سعی میکنیم تا چند سرور دیگه مشابه هم راه اندازی کنیم که در صورت off شدن یکی از سرورها، بتونید به سرورهای دیگه وصل بشید

مسعود جان
سیستک به خاطر اینکه یک isp هست سرویس خوبه ولی تعرفه هاش خوب نیست.
سرور های دوستان به خاطر DDOS داون میشه وگرنه سرور های دوستان هم بد نیستند و قیمت هاشون خوبه
و به خاطر اینکه زیاد در تنظیم فایروال حرفه ای نیستند درج دیداس میشن.
خود سیستک هم از میکروتیک استفاده میکنه.
دوستان هم استفاده میکنند.
به نظر من کسی که میخواد سرور راه اندازی کنه یا باید خودش تنظیمات فایروال رو تنظیم کنه تا دیداس نشه یا باید به یک حرفه ای بگه که تنظیم کنه.
کتاب و فیلم های میکروتیک بخونید تا یه کاری بتونید بکنید در زمانی که به سروررتون حمله میشه.
البته یه چیزم بگم که به همین سادگیا نیستش.
چه بسا سرور های بزرگی (مثلا Molten-WoW یا Arena Tournament یا همین Gamer-District) با Sysadmin های درست حسابی که چندین ساله با لینوکس کار میکنند DDoS شدند. که البته از چندین کلاینت انجام شده بود (حدود 50 یا 100 تا)
که بعضیاشون حتی مجبور شدن با شخص مهاجم مذاکره کنند و تنها سروری که تونستن با کمترین هزینه مقابله کنه GD بود که از سیستم کلاد استفاده کرد.

بله این حق طبیعی شماست که نگران باشید
اما تیم ما تمام سعی خودش رو داره میکنه تا امنیت سرور رو تا جایی بالا ببره که امکان DDos یا حملات مشابه نباشه
اگه با سایت ما crashgame2.com آشنا باشید میدونید که بیشتر از 8 ساله در زمینه گیمینگ فعالیت میکنیم و میتونیم این تضمین رو به شما بدیم که اگه احتمالا مشکلی هم برای سرور بوجود بیاد، هزینه ی شما برگردونه خواهد شد
همچنین داریم سعی میکنیم تا چند سرور دیگه مشابه هم راه اندازی کنیم که در صورت off شدن یکی از سرورها، بتونید به سرورهای دیگه وصل بشید
خوبی سرویس حسین همینه که 3 تا سرور داره.

این سرویس CPR تست کردم پینگ تا اروپا معمولا بالا 120
اکثرتایم اوت داره 9 تومن 2 گیگ نمیصرفه اصلا
من شدیدا فقط سیستک پیشنهاد میدم واقعا عالی اینجور که من حساب کردم سیستک پینگ اروپا بین 60 تا 70 ....
حتی اگر پینگ شما در داخل 50 باشه بازم حول 110 با اروپا دارین 90 من گرفتم .... با وجود پینگ 50 داخلی

سرور ما که امنیت کامل داره و تا الآن هم قطع نشده غیر از چند مورد که مسیر رو تغییر دادیم
من که پینگ داخلیم 50 هست با 4.2.2.4 پینگ 170 میگیرم از سرور
هزینه ها هم به نسبت بقیه دوستان فکر کنم معقول تر باشه

سیستیک که گرونه چون ISP هستش و مجوز اینا گرفته، خون پدرشونو میکشن رو سرویس.
من که واسم 30-40 ms مهم نیست همین حسین رو ترجیح میدم بیشترم می صرفه، تازه مطمئن هستم که DDoS نخواهد شد. (تا الان که نشده)

این سرویس CPR تست کردم پینگ تا اروپا معمولا بالا 120
اکثرتایم اوت داره 9 تومن 2 گیگ نمیصرفه اصلا
من شدیدا فقط سیستک پیشنهاد میدم واقعا عالی اینجور که من حساب کردم سیستک پینگ اروپا بین 60 تا 70 ....
حتی اگر پینگ شما در داخل 50 باشه بازم حول 110 با اروپا دارین 90 من گرفتم .... با وجود پینگ 50 داخلی

پینگ داخلی من حدودا 30 هستش ولی با سیستک 135 ه با بقیه حدودا 170

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2

البته یه چیزم بگم که به همین سادگیا نیستش.
چه بسا سرور های بزرگی (مثلا Molten-WoW یا Arena Tournament یا همین Gamer-District) با Sysadmin های درست حسابی که چندین ساله با لینوکس کار میکنند DDoS شدند. که البته از چندین کلاینت انجام شده بود (حدود 50 یا 100 تا)
که بعضیاشون حتی مجبور شدن با شخص مهاجم مذاکره کنند و تنها سروری که تونستن با کمترین هزینه مقابله کنه GD بود که از سیستم کلاد استفاده کرد.
آره امکان داره
اگه 100 تا سرور باشه اگه کانفیگ درست باشیه هرچقدر هم مصلا روی پورت وی پی ا ن حمله کنن کاری نمیتونن بکنن چون درجا فایروال بلاک میکنه
اما اگه باگی پیدا کنن مثلا برا میکروتیک که فایروال رو دور میزنه اون موقع با 1-2 سرور سرور قربانی داون میشه.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or