بحث و تبادل نظر در مورد سرویس های کاهش پینگ!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
کسانی که که از galgarak‌ یوزر دارن میتونن بیاین این Ts اگه باهاش کاری دارید‬‎ :
37.220.30.105

وضعیت حال حاضر سرور‬‎:
26289575206526954725.jpg

سلام
کسی اینجا از این سرویس ها واسه کنسول استفاده کرده ؟ (شیر کردن کنسول و ...) . من شیر می کنم بعدش داخل کامپیوتر پینگم رو کم نشون میده با آدرس های مختلف اما داخل بازی اصلا در اون حد نیست و خیلی بیشتره ! وقتی در همون هنگام شیر وی پی ان رو قطع می کنم کنسول هم از اینترنت قطع میشه ... مشکل از شیر کردنه یا مشکل از وی پی انه یا اینکه کلا این حرکت رو کنسول جواب نمی ده ؟ :-/

سلام
کسی اینجا از این سرویس ها واسه کنسول استفاده کرده ؟ (شیر کردن کنسول و ...) . من شیر می کنم بعدش داخل کامپیوتر پینگم رو کم نشون میده با آدرس های مختلف اما داخل بازی اصلا در اون حد نیست و خیلی بیشتره ! وقتی در همون هنگام شیر وی پی ان رو قطع می کنم کنسول هم از اینترنت قطع میشه ... مشکل از شیر کردنه یا مشکل از وی پی انه یا اینکه کلا این حرکت رو کنسول جواب نمی ده ؟ :-/
احتمالا اشتباه شیر میکنید...

نسخه ی 3.0 نرم افزار CPR منتشر شد:
تغییرات نسخه ی 3.0:
- اضافه شدن سرور دوم
- اضافه شدن Mini CPR
- اضافه شدن تغییرات حجم باقیمانده در زیر حجم مصرف شده
- اضافه شدن منوی کلیک راست برای آیکـون ها

در صورتی که مایل به تست نرم افزار هستید، ابتدا میتونید نرم افزار رو دانلود و نصب کنید و سپس از طریق منوی "تست رایگان" به سرور وصل بشید و تفاوت پینگ رو مشاهده کنید. همچنین برای خرید اکانت ، به آدرسwww.cprshop.ir مراجعه کنید
هر سوالی در مورد این برنامه دارید میتوانید از طریق ایمیل با ما در تماس باشید: support@cprshop.ir

لینک دانلود نرم افزار - کلیک کنید

cpr test.JPG

cpr test 2.JPG

اینم وضعیت cpr اصلا نمیشه باهاش بازی کرد و اصلا راضی کننده نیست فقط به صورت مکرر از بازی dc میشین همین. و برای منی که مثلا میخوام bfbc2 بازی کنم به cpr که وصل بشم اصلا نمیتونم لاگین کنم و xfire و استیم هم با اتصال cpr تعطیل میشه.

سرور 2 رو که وصل بشین 5 min کار میکنه اما بعدش time out و dc و سرور 1 رو هم وصل بشین کلا نمیتونین کلا به هیچی وصل بشین با این که پینگ هم میده کلا این cpr تعطیله.

آخرین ویرایش:
یکی نیست یه راهنمایی خوب یه من بده ؟ من الان 2 هفته هست از سیستک سرویس پنگ گرفتم ولی بلد نیستم با pc شر کنم تو کنسول . این کسی هم که اول تاپیک راهنمایی کرده ماورایی نوشته ادم سر در نمیاره . ممنون می شم اگه کسی منو راهنمایی کنه

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or