LazaR AngeloV
کاربر سایت
شما میتونید از 160-70 به بالا پینگ بگیرید البته نه با 4.2.2.4 با سرورهای بازی
به آی دی یاهو پیام بدید
نه تو یاهو می تونم یوزر بسازم
نه مسنجر درست حسابی جواب میده
برای تحریم و این چرت و پرستاست فک کنم !
شما میتونید از 160-70 به بالا پینگ بگیرید البته نه با 4.2.2.4 با سرورهای بازی
به آی دی یاهو پیام بدید
الان بهترین و بی دردسرترین همین سیستک هست. جدا از بحث هزینش کیفیتش عالیهاکانت کاهش پینگ هنوز کسی میفروشه؟ برای سیستک وضعیتش چطوره؟
ممنون
یه اس ام اس برات میاد که میگه مدارک شما تأیید شده پولو میریزی به حسابشون بعدش زنگ میزنی بهت یوزر + پس میدناین سیستک کی راه میفته؟من دیروز ثبت نام کردم ولی هنوز خبری نیست
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4
یه اس ام اس برات میاد که میگه مدارک شما تأیید شده پولو میریزی به حسابشون بعدش زنگ میزنی بهت یوزر + پس میدن
منظورم همون اطلاعات موقع ثبت نامه . ۱-۲ روز طول میکشه که برات اس ام اس بیادکدوم مدارک؟؟چیزی ازم نگرفت فقط شماره کارت ملی بقیه هم که اسم و فامیلو آدرسو...
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4
از سمت isp خودتون هست...پینگ isp جدیدتون با سرور های سیستک بالاتر از قبلیه...قبلا با اکانت تست سیستک پینگم حدود 120 میشد ولی الان که ISPمو عوض کردم پینگم حدود 160 میشه، میخواستم بدونم کیفیت سرویس سیستک اُفت کرده یا مشکل از سمت خودمه؟
ممنون
عزیز شما پینگ داخلیت خیلی خوبه با سرور ما زیر 100 میتونی بگیریمن این سرویس الان تست کردم ، از حدود 30تا سروری که توی favorites داشتم ، حدود 7-8 تارو اورد روی 110-120 ، بقیه 150 به بالا . فکر میکنم برای BF باز ها خوب باشه با توجه به اینکه سرور یا آیپی مشخصی رو معمولا هر دفعه نباید join کنند . این نکته رو هم اضافه کنم که پینگ داخلی من زیر 8MS هست .
داداش اینجا اومدی تبلیغ گذاشتی سیستک به یک هفته نکشیده کارتو تخته میکنه درست مثل parspn1
ما هم نرم افزار کاهش پینگ مشابهی رو به اسم CPR راه اندازی کردیم امیدواریم مورد استقبال شما دوستان قرار بگیره
مزایای نرم افزار CPR :
● کاهش پینگ شما با سرورهای خارجی و در نتیجه کاهش Lag و Delay در بازی
● رفع مشکل Timed Out
● قابل استفاده در تمامی بازیهای آنلاین
● دسترسی های کاربر به منوی ترافیک باقیمانده و تغییر رمز عبور
● نمایش کل حجم مصرفی اینترنت
● دارای منوهای فارسی و نصب سریع و راحت
در صورتی که مایل به تست نرم افزار هستید، ابتدا میتونید نرم افزار رو دانلود و نصب کنید و سپس از طریق منوی "تست رایگان" به سرور وصل بشید و تفاوت پینگ رو مشاهده کنید
برای خرید اکانت به آدرس نرم افزار کاهش پینگ بازی مراجعه کنید
هرگونه سوالی در مورد برنامه دارید میتونید از لینک نرم افزار کاهش پینگ بازی با ما در تماس باشید