™MaMaD
کاربر سایت
این آقای parspn که 24/7 آفلاین هستند.من قبلا یه اکانت ازشون گرفتم ولی ۲ روز بیشتر نزد.شما parspn رو ادد کن ، سرور جدید گرفتن . tiny_ping هم تا اونجایی که من میدونم یک سرور گرفته بودن 1هفته پیش اما کیفیت خوبی نداشت
این آقای parspn که 24/7 آفلاین هستند.من قبلا یه اکانت ازشون گرفتم ولی ۲ روز بیشتر نزد.شما parspn رو ادد کن ، سرور جدید گرفتن . tiny_ping هم تا اونجایی که من میدونم یک سرور گرفته بودن 1هفته پیش اما کیفیت خوبی نداشت
این آقای parspn که 24/7 آفلاین هستند.من قبلا یه اکانت ازشون گرفتم ولی ۲ روز بیشتر نزد.
بله همونطور که دوستمون گفت یه سرور تهیه کردیم ولی کیفیت نداره و نوسان پینگ داره هنوز در تلاشیم یه سرور خوب پیدا کنیمدوستانی که از tiny ping گرفتن وضعیت چجوری شد بالاخره !؟! کسی هم که جوابگو نیست الان چند روزه که اصلا به هیچی وصل نمیشه نه اون آی پی جدیدی که دادن نه اون آی پی قدیمیه ارور 807 سرور میده.
بله همونطور که دوستمون گفت یه سرور تهیه کردیم ولی کیفیت نداره و نوسان پینگ داره هنوز در تلاشیم یه سرور خوب پیدا کنیم
با خرید یک مودم tenda w308r یا w316r می تونید مشکل اتصال به ps3 یا xbox رو حل کنید من راحت روش نصب کردم جواب داد
دوستان اکانت ۱ ماههٔ سیستک محدودیت داره؟ فقط ۱ بار میشه خرید؟
شما میتونید از 160-70 به بالا پینگ بگیرید البته نه با 4.2.2.4 با سرورهای بازیمن برای بازی دیگه می خوام
پینگم در حالت عادی با 4.2.2.4 220 - 280 متغیره
با اسپید تست هم 40 ـه .. 10 تا هم اینور و انور ...
شما اکانت تست رو میدید یه تست کنیم ...