بحث و تبادل نظر در مورد سرویس های کاهش پینگ!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
شما parspn رو ادد کن ، سرور جدید گرفتن . tiny_ping هم تا اونجایی که من میدونم یک سرور گرفته بودن 1هفته پیش اما کیفیت خوبی نداشت
این آقای parspn که 24/7 آفلاین هستند.من قبلا یه اکانت ازشون گرفتم ولی ۲ روز بیشتر نزد.

دوستانی که از tiny ping گرفتن وضعیت چجوری شد بالاخره !؟! کسی هم که جوابگو نیست الان چند روزه که اصلا به هیچی وصل نمیشه نه اون آی پی جدیدی که دادن نه اون آی پی قدیمیه ارور 807 سرور میده.
بله همونطور که دوستمون گفت یه سرور تهیه کردیم ولی کیفیت نداره و نوسان پینگ داره هنوز در تلاشیم یه سرور خوب پیدا کنیم

بله همونطور که دوستمون گفت یه سرور تهیه کردیم ولی کیفیت نداره و نوسان پینگ داره هنوز در تلاشیم یه سرور خوب پیدا کنیم

خواهش میکنم هر چه سریعتر سرور جدید رو راه بندازین و اطلاع بدین تا قبل بتای بتل 4 و جی تی ای آنلاین مشکلی نداشته باشیم. بدونه کاهش پینگ امکان بازی واسه من وجود نداره.

با خرید یک مودم tenda w308r یا w316r می تونید مشکل اتصال به ps3 یا xbox رو حل کنید من راحت روش نصب کردم جواب داد

از قسمت advanced settings>wan settings>انتخاب گزینه pptp بعد مشخصات اکانتتو وارد کن

دوستان اکانت ۱ ماههٔ سیستک محدودیت داره؟ فقط ۱ بار می‌شه خرید؟

من میخام یک بگیرم که بشه تو ps3 بدون لگ بازی کنم
چه شرکتی خوبه

کسی میفروشه سرورش خوبه .. یه اکانت تست بده و عکس و شرایط و تعرفه بگه ازش خرید کنم !

- - -ویرایش - - -

با چی تست بگیرم ببینم اصلا نیاز دارم یا نه ...

من از Garagark گرفتم پینگم تا سرورش 50 بود پینگ سرورش هم تا اروپا 180 بود که کلا پینگ بالای 200 بود که میشه گفت فاجعه بود سرویسش
الان از سیستک گرفتم پینگ تا اروچا 120ه:x

دوستان سرور قدیمی رو یکسری تغییرات دادیم و در حال حاضر آماده است برای استفاده
فقط چند نکته هست که اگر سرویس میخوایید حتما بخونید :
1. پینگ نهایی شما = پینگ سرور ما تا سرورهای بازی + پینگ شما تا سرور ما ( مثلا پینگ سرور ما تا یکی از سرور های بتلفیلد 100 است و پینگ شما تا سرور ما 50 است در نتیجه پینگ اون سرور بتلفیلد برای شما 150 خواهد بود )
2. پینگ 4.2.2.4 سرور یکمی بالاست ولی 4.2.2.5 و 4.2.2.6 پایین هست ( پس خواهشا نیاید بگید پینگ رو افتضاح کرده و ... )
3. پینگ سرور همیشه ثابت خواهد بود ما 1 ماه هست این سرور رو داریم همیشه پینگ 4.2.2.5 و 4.2.2.6 ثابت بود .
4. دوستانی که تست میخوان خواهشا تست کنن نیان فقط یه پینگ 4.2.2.4 بگیرن بگن پینگ رو زیاد کرد تموم ! با چند تا سرور پینگ بگیرید ...
5. برای تست توی بتل لاگ : Regions رو بذارید روی آلمان یا فقط روسیه یا کشور های دیگه و اسکرول رو بیارید پایین و بذارید لیست سرور ها کاملا لود بشه اینجوری بهترین پینگ رو بهتون نشون میده
6. دوستانی که پینگشون خوب هست در حد 200 هست این سرور زیاد به دردشون نمیخوره ولی دوستانی که پینگشون بالای 250 هست براشون کارساز خواهد بود
7. این سرویس نیازمند پینگ داخلی خوب هست ( زیر 50 ) میتونید از این سایت پینگ داخلیتون رو ببینید Speedtest.net by Ookla - The Global Broadband Speed Test
عزیزانی که پینگ داخلی زیر 30 دارن پینگشون داخل بازی از 110-120 با بالا شروع میشه

این هم یکسری عکس که از سرور و سیستم خودم گرفتم ( پینگ من تا سرور 60 هست )

speedtest از سرور : Speedtest.net by Ookla - My Results

سرور :

سیستم خودم :

کسانی که تست میخوان به آی دی یاهو پیام بدن
tiny_ping
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

آخرین ویرایش:
من برای بازی دیگه می خوام

پینگم در حالت عادی با 4.2.2.4 220 - 280 متغیره

با اسپید تست هم 40 ـه .. 10 تا هم اینور و انور ...

شما اکانت تست رو میدید یه تست کنیم ...

من برای بازی دیگه می خوام

پینگم در حالت عادی با 4.2.2.4 220 - 280 متغیره

با اسپید تست هم 40 ـه .. 10 تا هم اینور و انور ...

شما اکانت تست رو میدید یه تست کنیم ...
شما میتونید از 160-70 به بالا پینگ بگیرید البته نه با 4.2.2.4 با سرورهای بازی
به آی دی یاهو پیام بدید

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or