بحث و تبادل نظر در مورد سرویس های کاهش پینگ!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
یکی نیست یه راهنمایی خوب یه من بده ؟ من الان 2 هفته هست از سیستک سرویس پنگ گرفتم ولی بلد نیستم با pc شر کنم تو کنسول . این کسی هم که اول تاپیک راهنمایی کرده ماورایی نوشته ادم سر در نمیاره . ممنون می شم اگه کسی منو راهنمایی کنه
پست اول مشکلش چیه..؟ فقط عکس ها نیست.

پست اول مشکلش چیه..؟ فقط عکس ها نیست.
بلد نیستم *** connection بسازم . پیچیده توضیح داده . کارایی که گفته را میخوام انجام بدم سر از نا کجا باد در میارم . اخرش نفهمیدم کنسول را به pc وصل کنم یا مودم ؟ از چند نفر پرسیدم هر کدوم یه چیز گفتن .

آخرین ویرایش:
بلد نیستم *** connection بسازم . پیچیده توضیح داده . کارایی که گفته را میخوام انجام بدم سر از نا کجا باد در میارم . اخرش نفهمیدم کنسول را به pc وصل کنم یا مودم ؟ از چند نفر پرسیدم هر کدوم یه چیز گفتن .

توی این لینک آموزش با تصویر موجوده ...
تو آدرس وی پی ان رو با ستاره نشون داده شما اونا رو پاک کن و جاش وی پی ان بنویس .
http://wiki.astrill.com/index.php/Astrill_Setup_Manual:How_to_setup_Astrill_***_on_Xbox_360
فقط بعد از شیر اگه واقعا تاثیر گذاشت لطفا خبر بده.

تو این لینک روش کانکشن ساختن رو گذاشتم...

- - -ویرایش - - -

فقط بعد از شیر اگه واقعا تاثیر گذاشت لطفا خبر بده.

تاثیر داره..من خودم گرفتم و رو کنسول شیر و بازی میکنم

تاثیر داره..من خودم گرفتم و رو کنسول شیر و بازی میکنم

شما اون لگی که در کنسول می گیری همون پینگیه که در کامپیوتر نشون میده ؟ یا مقداری بیشر ؟

میشه به روش اون لینکی که بالا گذاشتم شما یه نگاه بندازی ... درسته ؟

اعصابم رو ریخته بهم چون به نظرم جاییش غلط نمیاد ولی لگ افتضاحه :(

شما اون لگی که در کنسول می گیری همون پینگیه که در کامپیوتر نشون میده ؟ یا مقداری بیشر ؟

میشه به روش اون لینکی که بالا گذاشتم شما یه نگاه بندازی ... درسته ؟

اعصابم رو ریخته بهم چون به نظرم جاییش غلط نمیاد ولی لگ افتضاحه :(

این لینکی که دادی چیزی برای من باز نمیکنه...
برای اینکه مطمئن بشید داره شیر میشه یا نه...از داخل بروزر کنسول سایت pingtest.net رو باز کنید و با یک سرور مثلا Frankfurt آلمان تست پینگ بگیرید.دقیقا همون پینگی رو باید بده که تو pc میگیرید نهایت 10 تا بالاتر...شما چرا مثل پست اول عمل نمیکنید...والا من خودم خیلی تخصصی وارد نیستم از یکی از دوستانم که وارد بود کمک گرفتم، انتهای پست اول نام کاربریشون هست.

این لینکی که دادی چیزی برای من باز نمیکنه...
برای اینکه مطمئن بشید داره شیر میشه یا نه...از داخل بروزر کنسول سایت pingtest.net رو باز کنید و با یک سرور مثلا Frankfurt آلمان تست پینگ بگیرید.دقیقا همون پینگی رو باید بده که تو pc میگیرید نهایت 10 تا بالاتر...شما چرا مثل پست اول عمل نمیکنید...والا من خودم خیلی تخصصی وارد نیستم از یکی از دوستانم که وارد بود کمک گرفتم، انتهای پست اول نام کاربریشون هست.

اون لینک رو که اینجا کپی کردم جای v p n ستاره گذاشته ، اگه جای ستاره ها v p n رو دستی جایگزین کنید یه صفحه میاره که آموزش تصویری رو گذاشته
از رو مرورگر کنسول تو چه سایتی میشه پینگ رو اندازه گرفت ؟ اسپید تست میگه فلش پلیر می خواد ...
اکی
ممنون

آخرین ویرایش:
دوستان از من میشنوین اصلا طرف cpr نرین انقدر مشکل داره که حد نداره فقط پول الکی دادین. میتونم بگم مزخرفترین سرویس کاهش پینگ بین همه سرویس دهنده ها هستش. و سرور های فوق العاده مزخرفی دارن به شدت سرعت رو کاهش میدن که برای load کردن یه stat ساده تو bfbc2 باید 5 min صبر کنین. داخل dota 2 هم که توی connecting to network گیر میکنه اون وقت برای 2 گیگ 9 تومن میگیرن.

آخرین ویرایش:
دوستان از من میشنوین اصلا طرف cpr نرین انقدر مشکل داره که حد نداره فقط پول الکی دادین. میتونم بگم مزخرفترین سرویس کاهش پینگ بین همه سرویس دهنده ها هستش. و سرور های فوق العاده مزخرفی دارن به شدت سرعت رو کاهش میدن که برای load کردن یه stat ساده تو bfbc2 باید 5 min صبر کنین. داخل dota 2 هم که توی connecting to network گیر میکنه اون وقت برای 2 گیگ 9 تومن میگیرن.
شما کسی سراغ داری به من بگی ؟. من از سیستک گرفتم . پینگم 200 تا 220 هست وقتی از سیستک استفاده میکنم پینگم میشه 180 تا 190 . فک کنم سیستک به نت من جواب نمی ده . ممنون میشم راهنمایی کنی

- - -ویرایش - - -

اون لینک رو که اینجا کپی کردم جای v p n ستاره گذاشته ، اگه جای ستاره ها v p n رو دستی جایگزین کنید یه صفحه میاره که آموزش تصویری رو گذاشته
از رو مرورگر کنسول تو چه سایتی میشه پینگ رو اندازه گرفت ؟ اسپید تست میگه فلش پلیر می خواد ...
اکی
ممنون
یه سوال داشتم . وقتی میخوای کانکشن بسازی ازت ای پی ادرس و بعد یوزر پس میخواد . چه ای پی و چه یوزر پسی بزنم ؟

اکی
ممنون

دوست عزیز پست منو چرا با دقت نمیخونی..!!!؟
نوشتم که Pingtest.net - The Global Broadband Quality Test

اون لینکی که دادید روش درستی گفته..اگه شیر نمیشه ممکنه بخاطر فایر وال ویندوز باشه..فایروال رو خاموش کنید.

یه سوال داشتم . وقتی میخوای کانکشن بسازی ازت ای پی ادرس و بعد یوزر پس میخواد . چه ای پی و چه یوزر پسی بزنم ؟

از سیستک مگه یوزر و پس رو نگرفتی ؟؟ آی پی سرورش که گفته ssgs.systec-co.com هست .

از سیستک مگه یوزر و پس رو نگرفتی ؟؟ آی پی سرورش که گفته ssgs.systec-co.com هست .
چرا زدم وپی ان کانکت شد . ویندوز من 7 هست . ولی یه مشکلی هست وقتی که کانکشن رو ساختم باید وارد propertic شم . داخل propetic من shering وجود نداره . فقط این 4 تا گزینه هست( options . security . networking . General ) بنظر شما دلیلش چیه ؟

چرا زدم وپی ان کانکت شد . ویندوز من 7 هست . ولی یه مشکلی هست وقتی که کانکشن رو ساختم باید وارد propertic شم . داخل propetic من shering وجود نداره . فقط این 4 تا گزینه هست( options . security . networking . General ) بنظر شما دلیلش چیه ؟

یه دونه دیگه وی پی ان کانکشن بساز ... از قسمت network and sharing center بعدش از منوی سمت چپ change adapter setting رو باز کن . یک صفحه می آد که کانکشن ها رو توش هستن ... بعدش برو رو وی پی انی که ساختی و بعدش properties اش رو باز کن ... اونجا حتما گزینه sharing هم خواهد بود ... وقتی sharing اش رو فعال کردی اونوقت زیر اسم وی پی ان می زنه shared ... مطابق عکس هایی که لینکش رو گذاشتم ...

یه دونه دیگه وی پی ان کانکشن بساز ... از قسمت network and sharing center بعدش از منوی سمت چپ change adapter setting رو باز کن . یک صفحه می آد که کانکشن ها رو توش هستن ... بعدش برو رو وی پی انی که ساختی و بعدش properties اش رو باز کن ... اونجا حتما گزینه sharing هم خواهد بود ... وقتی sharing اش رو فعال کردی اونوقت زیر اسم وی پی ان می زنه shared ... مطابق عکس هایی که لینکش رو گذاشتم ...
یکی دیگه ساختم ولی باز shering نبود داخلش . از هر قسمتی که وارد propertic میشم shering وجود نداره واسه من . کابل لن ps3 رو به pc وصل کنم یا به مودم ؟ اخه از چند نفر پرسیدم هر کدوم یه چیز گفتن

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or