بحث و تبادل نظر در مورد سرویس های کاهش پینگ!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
خودت گفتی‌ با اکانت تست پینگ ۱۳۰ گرفتی‌ بعدش اکانت گرفتی‌ شده ۱۸۰؟ الان این حرف منطقیه دیگه؟
بعدش پریدی وسط یعنی‌ چی‌؟ چون با حرفات مخالف بودم پریدم وسط دیگه آره؟ اگه با حرفات موافق بودم ...........
اگه یه ثبت نام ۵ دقیقه‌ای یه کارت به کارت کردن و یه تلفن زدن هفت خانه رستمه من حرفی‌ واسه گفتن ندارم
در مورد قیمت بله قبول دارم زیاده ولی‌ نسبت به کیفیتش میرزه
شما اول کل پستای تاپیکو بخون بعد بیا بگو فلانی کلاهبرداره . این رو هم اضافه کنم که سیستک مال بابام نیست که بگین ......
ایشون تجربه خودش رو گفته.حالا نمیدونم شما چه اصراری داری که بگی سیستک رو سیستم همه جواب میده!
پستات که چیزه دیگه ای رو نشون میده
+
از لحنت خوشم نیومد:-b
تبریک بخاطر اولین پستت تو انجمن;)

مشکلش کجاست؟

شما pc ات باید 2 تا کارت شبکه داشته باشه تا 2 کانکشن اینترنت و کنسول همزمان به pc ات وصل باشن ...
pc من 2 تا کارت شبکه داره . حالا دوباره تست می کنم ببینم میشه shere کنم

- - -ویرایش - - -

ایشون تجربه خودش رو گفته.حالا نمیدونم شما چه اصراری داری که بگی سیستک رو سیستم همه جواب میده!
پستات که چیزه دیگه ای رو نشون میده
+
از لحنت خوشم نیومد:-b

مشکلش کجاست؟
ای بابا دیگه از این واضح تر بگم !!!! فارسی نوشتم نه انگلیسی . قبل از خرید بیشتر از 10 بار تست کردم پینگم میشد 130 تا 140 . وقتی اکانت خریدم گفتم خوبه با 130 هم راضی هستم تست کردم دیدم بابا این رفته رو 180 به بالا . تست سرعت گرفتم گفتم شاید نتم مشکل پیدا کرده دیدم سرعتهایه ping . download . upload همش دیدم عالیه .هیچ تغییری نکرده . حالا دیگه نمی دونم فقط واسه من یه همچین اتفاقی افتاده یا برا بعضیا هم اینجور شده...

خودت گفتی‌ با اکانت تست پینگ ۱۳۰ گرفتی‌ بعدش اکانت گرفتی‌ شده ۱۸۰؟ الان این حرف منطقیه دیگه؟
بعدش پریدی وسط یعنی‌ چی‌؟ چون با حرفات مخالف بودم پریدم وسط دیگه آره؟ اگه با حرفات موافق بودم ...........
اگه یه ثبت نام ۵ دقیقه‌ای یه کارت به کارت کردن و یه تلفن زدن هفت خانه رستمه من حرفی‌ واسه گفتن ندارم
در مورد قیمت بله قبول دارم زیاده ولی‌ نسبت به کیفیتش میرزه
شما اول کل پستای تاپیکو بخون بعد بیا بگو فلانی کلاهبرداره . این رو هم اضافه کنم که سیستک مال بابام نیست که بگین ......

تبریک بخاطر اولین پستت تو انجمن;)

توی دزد بودن سیستک که شکی نیست همه جا هم اینو گفتم همون روز اول هم این حرف رو زدم. اینم بهت بگم که هیچ وقت به کاربر جدید گیر نده چون خودتم 1 روزی کاربر جدید بودی منم 57 تا پستت رو بهت تبریک میگم بزار 1 سال از عضویتت رد بشه بعد به ملت گیر بده.

شما pc ات باید 2 تا کارت شبکه داشته باشه تا 2 کانکشن اینترنت و کنسول همزمان به pc ات وصل باشن ...
من الان 2 تا کانکشن و 1 کانکشن وی پی ن دارم . بازم زیاد تست کردم ولی واسه من گزینه shering تو propertic نیست . ای دوستان ایا کسی هست که منو راهنمایی کنه بگه دلیلش چیه ؟ اگه کسی میدونه لطفا راهنمایی کنه
43603609949065841402.png

من الان 2 تا کانکشن و 1 کانکشن وی پی ن دارم . بازم زیاد تست کردم ولی واسه من گزینه shering تو propertic نیست . ای دوستان ایا کسی هست که منو راهنمایی کنه بگه دلیلش چیه ؟ اگه کسی میدونه لطفا راهنمایی کنه
43603609949065841402.png
اون دوتا کانکشن دیگه چی sharing دارند؟
نوع ویندوزت چیه؟ultimate یا Home Basic یا....؟

آخرین ویرایش:
توی دزد بودن سیستک که شکی نیست همه جا هم اینو گفتم همون روز اول هم این حرف رو زدم. اینم بهت بگم که هیچ وقت به کاربر جدید گیر نده چون خودتم 1 روزی کاربر جدید بودی منم 57 تا پستت رو بهت تبریک میگم بزار 1 سال از عضویتت رد بشه بعد به ملت گیر بده.
داداش گلم به من چه سیستک دزده یا نه ؟ من که صاحب سیستک نیستم من فقط یه اکانت گرفتمو بس . ممنون بخاطر تبریکت و آفرین به شما که از قدیمیهای انجمنی موفق باشی‌

من احتمال میدم بخاطر نوع ویندوزت هست و تنظیمات شیر رو نداره از یکی که اینکارست بپرس ببین نظر اون چیه...اگه میتونی نسخه ultimat نصب کن
اره 100% مال ویندوزه . باید عوض کنم . شما یه کاهش پینک سراغ داری ازش اکانت بخرم ؟

تست کردم مال من 26 تا 29 بود . باید چند باشه که بهترین حالتش باشه ؟
پینگ داخلی در حده متوسط خوب هستش حالا نمی دونم چرا با سیستک چرا پینگ تو کم نمی کنه حالا اینترنت از کجا می گیری ? .سیستک با وایمکس ایرانسل و مبین نت مشکل داره!

اره 100% مال ویندوزه . باید عوض کنم . شما یه کاهش پینک سراغ داری ازش اکانت بخرم ؟
همین سیستک خوبه بالای فروم تبلیغش هست..اول اکانت تست رو امتحان کن اگر خوب بود بعد سرویس اصلی رو بخر که ضرر نکنی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or