بحث و تبادل نظر در مورد سرویس های کاهش پینگ!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
ما در ارزوی یه پینگ دروست و حسابی هستیم

آخرین ویرایش:
چرا الکی‌ حرف می‌زنی؟ پینگ من ۲۲۰ِ با سیستک می‌شه ۱۰۰ مشکل از خودته مردم رو دزد نکن بعدش کسی‌ مجبورت نکرده بود که بگیری . اکانت تست داشت اول تست میکردی بعد میگرفتی

این هم مدرک
Untitled.png
مرد حسابی وقتی خود سیستک میگه 99.99 درصد آی اس پی ها رو سیستم ما جواب میدن یعنی چی !!!! اینکه پینگ تو خوب شده دلیل نمیشه اگه سیستک خوب بود که این همه سرویس دیگه نمی اومد اصن دیگه این تاپیک برای چیه!!! اگه با حرفم مخالفی برو قوانین ثبت نام تو سیستک رو بخون !!!! وقتی نخونده میزنید میره همین میشه دیگه! بدون اطلاع از هیچی فقط حرف میزنین !!! اه )x)x

مرد حسابی وقتی خود سیستک میگه 99.99 درصد آی اس پی ها رو سیستم ما جواب میدن یعنی چی !!!! اینکه پینگ تو خوب شده دلیل نمیشه اگه سیستک خوب بود که این همه سرویس دیگه نمی اومد اصن دیگه این تاپیک برای چیه!!! اگه با حرفم مخالفی برو قوانین ثبت نام تو سیستک رو بخون !!!! وقتی نخونده میزنید میره همین میشه دیگه! بدون اطلاع از هیچی فقط حرف میزنین !!! اه )x)x
عزیز احتمالا شما جز اون ۰.۰۱ درصد هستید شما که قوانینو خونده بودی باید اون احتمال ناچیزو هم در نظر میگرفتی اول تست میکردی بعد میخریدی. من هم ۲ ماه پیش طبق تستهایی که دوستان تو همین تاپیک گذاشته بودن رفتم سیستک گرفتم تو همهٔ بازیها هم نتیجه گرفتم .رقابت هم تو همهٔ زمینها وجود داره که باعث کاهش قیمت و بالا رفتن کیفیت می‌شه

نسخه ی 4.0 نرم افزار کاهش پینگ CPR منتشر شد:

تغییرات نسخه جدید:
- اضافه شدن ابزار تنظیم مجدد
- فارسی سازی منوها
- اضافه شدن منوی آخرین اخبار
- اضافه شدن صفحه ی Loading
- فیکــس شدن تعدادی باگ
- رفع مشکل هنگ کردن و افزایش سرعت و کارایی برنامه

در صورتی که مایل به تست نرم افزار هستید، ابتدا میتونید نرم افزار رو دانلود و نصب کنید و سپس از طریق منوی "تست رایگان" به سرور وصل بشید و تفاوت پینگ رو مشاهده کنید. همچنین برای خرید اکانت ، به آدرسwww.cprshop.ir مراجعه کنید
هر سوالی در مورد این برنامه دارید میتوانید از طریق ایمیل با ما در تماس باشید: support@cprshop.ir

لینک دانلود نرم افزار - کلیک کنید

سیستک سابیده!

نخرین

نسخه ی 4.0 نرم افزار کاهش پینگ CPR منتشر شد:

تغییرات نسخه جدید:
- اضافه شدن ابزار تنظیم مجدد
- فارسی سازی منوها
- اضافه شدن منوی آخرین اخبار
- اضافه شدن صفحه ی Loading
- فیکــس شدن تعدادی باگ
- رفع مشکل هنگ کردن و افزایش سرعت و کارایی برنامه

در صورتی که مایل به تست نرم افزار هستید، ابتدا میتونید نرم افزار رو دانلود و نصب کنید و سپس از طریق منوی "تست رایگان" به سرور وصل بشید و تفاوت پینگ رو مشاهده کنید. همچنین برای خرید اکانت ، به آدرسwww.cprshop.ir مراجعه کنید
هر سوالی در مورد این برنامه دارید میتوانید از طریق ایمیل با ما در تماس باشید: support@cprshop.ir

لینک دانلود نرم افزار - کلیک کنید
حاجی پینگم 170 با این که دادی می شه 220 :))

نمی دونم چرا بعضیا اینقدر از سیستک حمایت میکنن . معلوم نیست واسه سیستک کار مکنن......... جالب اینجاس وقتی از سیستک سرویس میگیری اگه زنگ بزنی پشتیبانیش کمک بخوای واسه نصب v p n میگن والا نمی دونیم چطور استفادش کنی . این نشون میده خودشون حتی یه بارم تستش نکردن فقط بلدن بفروشن . بعد تو سایتش گفته هر گونه کمک خواستن با پشتیبانی تماس بگیرین :))

نمی دونم چرا بعضیا اینقدر از سیستک حمایت میکنن . معلوم نیست واسه سیستک کار مکنن......... جالب اینجاس وقتی از سیستک سرویس میگیری اگه زنگ بزنی پشتیبانیش کمک بخوای واسه نصب v p n میگن والا نمی دونیم چطور استفادش کنی . این نشون میده خودشون حتی یه بارم تستش نکردن فقط بلدن بفروشن . بعد تو سایتش گفته هر گونه کمک خواستن با پشتیبانی تماس بگیرین :))
کی حمایت کرد ؟ اومدم تست گذاشتم گفتم پینگم اینطوریه ! من نمیدونم شما چرا انقدر بهتون فشار میاد !!!!

کی حمایت کرد ؟ اومدم تست گذاشتم گفتم پینگم اینطوریه ! من نمیدونم شما چرا انقدر بهتون فشار میاد !!!!

بنده هم تقریبا همشونو تست کردم و سیستک پایدارترین و بهترین سرویس رو میده.
هرمی هم بهش فشار اومده بهتره به فکر رقابت باشه نه تخریب!

ببینید دوستان نه سیستک نه CPR و نه چیز های دیگه در حال حاضر هیچ کدوم ارزش نداره . 2 3 گیگ حجم میدن در ارض 7 8 ساعت بازی تمام میشه . تمام کسانی که تو خط بازی هستن حداقل روزی 3 4 ساعت بازی میکنن و این یعنی اینکه در ماه چندین و چندین بار هی سرویس کاهش پینگ رو شارژ کنن . اینا اومدن گیگ رو به پینگ ربط دادن بخاطر اینکه Money$ بده بیشتر . امیدوارم رقیبان جدید بیان با سرویسهای بدون حجم که با صرفه باشه . چون این سرویسهای الان اصلا با صرفه نیست !!!!!:-s

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or