بحث و تبادل نظر در مورد سرویس های کاهش پینگ!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

بنده هم تقریبا همشونو تست کردم و سیستک پایدارترین و بهترین سرویس رو میده.
هرمی هم بهش فشار اومده بهتره به فکر رقابت باشه نه تخریب!

مسعود جان،این روشی که در پست اول واسه استفاده از این سرویس در کنسول نوشتی واسه وصل کردن V-PNهستش یا با یوزر پسوردی که از سیستک میگیریم هم اوکی میشه؟من اون روش رو واسه خرید از لایو استور انجام دادم و مشکلی نیست آیا برای این کار هم میشه از اون روش استفاده کرد و آیا جواب میده؟قطعی نداره؟سرعت رو پایین نمیاره؟

ببینید دوستان نه سیستک نه CPR و نه چیز های دیگه در حال حاضر هیچ کدوم ارزش نداره . 2 3 گیگ حجم میدن در ارض 7 8 ساعت بازی تمام میشه . تمام کسانی که تو خط بازی هستن حداقل روزی 3 4 ساعت بازی میکنن و این یعنی اینکه در ماه چندین و چندین بار هی سرویس کاهش پینگ رو شارژ کنن . اینا اومدن گیگ رو به پینگ ربط دادن بخاطر اینکه Money$ بده بیشتر . امیدوارم رقیبان جدید بیان با سرویسهای بدون حجم که با صرفه باشه . چون این سرویسهای الان اصلا با صرفه نیست !!!!!:-s
مثل اینکه شما توی ایران زندگی نمیکنی !
اینجا مگه میشه ترافیک رایگان باشه ؟ چه 1 گیگ چه 100 گیگ باید پول بدی بابتش حتی اونی هم که سرور داره خودش بابت هر گیگ داره هزینه میکنه
سرور با ترافیک نامحدود نداریم توی ایران

سلام

سلام چندتا سوال داشتم

1 _ من مثلا از سيستک يک اکانت 2گيگ بگيرم و ADSL چهار گيگ حجم ترافيک از پارس آنلاين گرفتم

وقتي آنلاين بازي کنم از حجم ترافيک سيستک من کم ميشه يا پارس آنلاينم ؟

2 _ کامپيوتر من يک پورت لن داره ، من ميتونم با يو اس بي مودمو به کامپيوتر وصل کنم وبا کابل لن کامپيوترو به پلي استيشن3؟

3 _ يکي لطف کنه آموزش شر کردن بين کامپيوتر و پي اس 3 را بگه ؟

مرسي .

مثل اینکه شما توی ایران زندگی نمیکنی !
اینجا مگه میشه ترافیک رایگان باشه ؟ چه 1 گیگ چه 100 گیگ باید پول بدی بابتش حتی اونی هم که سرور داره خودش بابت هر گیگ داره هزینه میکنه
سرور با ترافیک نامحدود نداریم توی ایران
اولن بخون بد جواب بده ندیده واسه خودت میگیا . من که نگفتم رایگان . کسانی که سرور دارن قیمتشو زیاد میدن به ما کاربران . باید قیمتش منصفانه باشه . اگه روزی 3 ساعت بازی کنی ماهی 50 60 هزار باید فقط پول سرویس پینگ بدی دیگه شارژ اینترنت بماند . الان اولشه کم کم رقیبان جدید هم میان با حجم بیشتر و سرور های بهتره و قیمت مناسبتر

اولن بخون بد جواب بده ندیده واسه خودت میگیا . من که نگفتم رایگان . نفس کشیدن هم رایگان نی. کسانی که سرور دارن قیمتشو زیاد میدن به ما کاربران . باید قیمتش منصفانه باشه . اگه روزی 3 ساعت بازی کنی ماهی 50 60 هزار باید فقط پول سرویس پینگ بدی دیگه شارژ اینترنت بماند . الان اولشه کم کم رقیبان جدید هم میان با حجم بیشتر و سرور های بهتره و قیمت مناسبتر
شما چی‌ بازی میکنی‌ که انقدر حجم میبره؟ ۲ گیگ من تو ۱۸ روز تموم شد با متوسط ۶ ساعت بازی در روز

آخرین ویرایش:
اولن بخون بد جواب بده ندیده واسه خودت میگیا . من که نگفتم رایگان . کسانی که سرور دارن قیمتشو زیاد میدن به ما کاربران . باید قیمتش منصفانه باشه . اگه روزی 3 ساعت بازی کنی ماهی 50 60 هزار باید فقط پول سرویس پینگ بدی دیگه شارژ اینترنت بماند . الان اولشه کم کم رقیبان جدید هم میان با حجم بیشتر و سرور های بهتره و قیمت مناسبتر
دوست عزیز رقیب به چه خوبی اومد همون parspn1 ولی بعضیا که همین بالا تبلیغ هم دارن نذاشتن کارشو پیش ببره پس امید به بهتر شدن اوضاع با اومدن رقیب جدید نداشته باش.

سلام چندتا سوال داشتم

1 _ من مثلا از سيستک يک اکانت 2گيگ بگيرم و ADSL چهار گيگ حجم ترافيک از پارس آنلاين گرفتم

وقتي آنلاين بازي کنم از حجم ترافيک سيستک من کم ميشه يا پارس آنلاينم ؟

2 _ کامپيوتر من يک پورت لن داره ، من ميتونم با يو اس بي مودمو به کامپيوتر وصل کنم وبا کابل لن کامپيوترو به پلي استيشن3؟

3 _ يکي لطف کنه آموزش شر کردن بين کامپيوتر و پي اس 3 را بگه ؟

مرسي .

1- از هرو دو کم میشه...
2-فکر کنم بشه ولی تا حالا امتحان نکردم.
3-پست اول تاپیک مراجعه کن.

شما چی‌ بازی میکنی‌ که انقدر حجم میبره؟ ۲ گیگ من تو ۱۸ روز تموم شد با متوسط ۶ ساعت بازی در روز
من تیکن بازی میکنم . ولی امکان نداره 18 روز . روزی 6 ساعت . خیلی خیلی باشه تو 10 ساعت 2گیگ تمام میشه . شاید واسه من اینجور باشه . به حرحال حجمی واسه من نمی صرفه !!!!!!!!!!!

این سیستک چش شده؟ ...پینگ که میگیری از پایین شروع میشه میره به بالا ...تایم اوت هم فراون ....

برای منم دو ساعتی خراب بود و پینگ نمیداد ولی الان مشکلی نداره...
وقتی پولو واریز کردی باید چیکار کنی؟
من به واحد فروش و واحد ویژه بازی آنلاین ایمیل دادم ولی 2روز میگذره هنوز اکانت منو ندادن؟!
به کی باید بگم؟

وقتی پولو واریز کردی باید چیکار کنی؟
من به واحد فروش و واحد ویژه بازی آنلاین ایمیل دادم ولی 2روز میگذره هنوز اکانت منو ندادن؟!
به کی باید بگم؟

به ۴۲۳۰۶ زنگ بزن داخلی ۱۰۲ بهت میگن چیکار کنی..احتمال داره شماره موبایل رو اشتباه پر کردی چون باید برات اس ام اس بیاد. یا بهت زنگ‌بزنند

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

به ۴۲۳۰۶ زنگ بزن داخلی ۱۰۲ بهت میگن چیکار کنی..احتمال داره شماره موبایل رو اشتباه پر کردی چون باید برات اس ام اس بیاد. یا بهت زنگ‌بزنند

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
آقا دمت گرم :D میدونستم زودتر زنگ میزدم
گفت 1ساعت دیگه زنگ میزنم خبر میدم

اه چقدر قطعی داره ما هرموقع خواستیم وصل شیم میگه قطعه ( یعنی وصل نمیشه ) + وسط بازی Apb قطع شد حالمو گرفت ولی پینگمو از 290 به 110 تغییر داد !!!!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or