بحث و تبادل نظر در مورد سرویس های کاهش پینگ!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
پینگ داخلی در حده متوسط خوب هستش حالا نمی دونم چرا با سیستک چرا پینگ تو کم نمی کنه حالا اینترنت از کجا می گیری ? .سیستک با وایمکس ایرانسل و مبین نت مشکل داره!
من از hiweb نت گرفتم . می خوام عوض کنم از پارس انلان بگیرم . این شرکتی که الان هستم کیفیتش بد شده تمومه پورتاش نویز داره . تا پارسال کارش واقعا تک بود پینگم معمولی با اروپا 120 140 بود . ولی الان رفته رو 200 . اسیا تک بهتره یا پارس انلان ؟ ما در آرزوی یه اینترنت درست حسابی هستیم !!!!!!!

همین سیستک خوبه بالای فروم تبلیغش هست..اول اکانت تست رو امتحان کن اگر خوب بود بعد سرویس اصلی رو بخر که ضرر نکنی
من الان از سیستک دارم واسه من جواب نمیده . حالا میخوام از پارس انلاین نت بگیرم شاید رو اون جواب بده . ولی سیستک هزینش خیلی گرونه . من الان 2 هفته هست از سیستک گرفتم یه بارم باهاش بازی نگردم . هنوز دارم تست میکنم ببینم چطور shere کنم . 1 گیگش رفته هنوز هیچ نشده . اینجور که معلومه 2 ساعت بازی کنی کل 2 گیگ تموم میشه

من از hiweb نت گرفتم . می خوام عوض کنم از پارس انلان بگیرم . این شرکتی که الان هستم کیفیتش بد شده تمومه پورتاش نویز داره . تا پارسال کارش واقعا تک بود پینگم معمولی با اروپا 120 140 بود . ولی الان رفته رو 200 . اسیا تک بهتره یا پارس انلان ؟ ما در آرزوی یه اینترنت درست حسابی هستیم !!!!!!!
اول برو تحقیق کن آسیاتک یا پارس انلاین منطقه تون کدومش بهتره ؟ بعد برو بگیر ؟ از من پیشنهاد می خوای مخابرات بگیر !

اول برو تحقیق کن آسیاتک یا پارس انلاین منطقه تون کدومش بهتره ؟ بعد برو بگیر ؟ از من پیشنهاد می خوای مخابرات بگیر !
مخابرات تو شهر من افتضاهه . چند ماه پیش از مخابرات نت داشتم نمی دونی چی از دستشون کشیدم . پینگم 600 بود . اصلا 1 ماه بازی نکردم . دیگه خود تصور کن چه افتضاهی بوده . اره باید تحقیق کنم
ما در آرزوی یه اینترنت درست حسابی هستیم !!!!!!!

hiweb توی شهر ما عالیه
Speedtest.net by Ookla - My Results
این 8 مگش هست که ماهیانه با 16 گیگ شارژ 45 تومن هست

پینگش هم با سرورهای اروپا از 130 شروع میشه نزدیک 200 تا سرور پیدا میکنه با پینگ زیر 200
من خیلی راضی ام

hiweb توی شهر ما عالیه
Speedtest.net by Ookla - My Results
این 8 مگش هست که ماهیانه با 16 گیگ شارژ 45 تومن هست

پینگش هم با سرورهای اروپا از 130 شروع میشه نزدیک 200 تا سرور پیدا میکنه با پینگ زیر 200
من خیلی راضی ام
نه الان مال من 1 مگ گرفتم . 2 3 ماه پیش 8 مگ گرفتم واسه من جواب نداد پینگ 300 بود 8 مگش . ولی الان پینگ من 200 هست ولی من میخوام پینگم 100 شه من tekken بازی میکنم پینگ 100 جوابگو هست . های وب الان خراب شده کیفیتش پایین اومده تمامه پورتاش نویز داره . من میخوام برم ندا گستر میگن پینگش 100 120 هست دیگه به سرویس کاهش پینگم نیاز نیست
67239108174563668775.png

سلام به همه دوستان اگر کسی کاهش دهنده خوب غیر از سیستیک داره برام معرفی کنه خیلی نیاز دارم پینگ خوبه ولی تایم اوت داره میخوام کمترش کنه اگه دارید به من بگید باتشکر@};-@};-

سلام به همه دوستان اگر کسی کاهش دهنده خوب غیر از سیستیک داره برام معرفی کنه خیلی نیاز دارم پینگ خوبه ولی تایم اوت داره میخوام کمترش کنه اگه دارید به من بگید باتشکر@};-@};-
منم دنبال یه همچین چیزی می گردم اگه پیدا کردی با قیمت خوب به منم خبر بده

دوستان مخابرات الان کیفیتش چجوریه ؟ پیگش چجوریه ؟ تایم اوت هاش خوب شده یا نه مثل قبله ؟

دوستان مخابرات الان کیفیتش چجوریه ؟ پیگش چجوریه ؟ تایم اوت هاش خوب شده یا نه مثل قبله ؟
والا همش بستگی به مرکز مخابراتیت داره
البته گفته شده بود برای مشترکین جدید ضریب اشتراک 1 به 8 منظور می شه برای همین پینگشون نسبت به مشترکین قدیمی بهتره
اما در کل خیلی وقت پینگ مخابرات از 250 شروع می شه می ره بالا تا 380

- - -ویرایش - - -

نگفتی که از کجا بریم تست کنیم یا بخریم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزیزم نرم افزار رو دانلود کنین سپس از طریق گزینه اکانت تست که تو خود نرم افزار طراحی شده می تونین 5 دقیقه به تست نرم افزار بپردازین

مخابرات نگیر
پینگش افتضاحه فقط به درد دانلود میخوره چون نامحدودش ارزونه
از hiweb بگیر من الآن از اون دارم با آلمان پینگ 130 بهم میده همیشه هم ثابته تا حالا ندیدم پینگش بره بالای 300

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or