بحث و تبادل نظر در مورد سرویس های کاهش پینگ!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
فکر کنم بهترین ISP که این کانکشن سیستک روش خوب جواب میده پارس انلاینه.....:d

مشخص چون دیتا سنتر پارس

من قبلا از دوستان شاتلی شنیده بودم گفته بودن میخوان یه سرویس مخصوص گیم انلاین بدن
احتمالا همین باشه چون چیز که هست دیتا سنتر سروش رسانه اینترنت ازشاتل تامین میکنه

الان پینگ شما چند هست؟ دیشب واسه من اومده بود رو 120 ( الان رو 130 هست) . بدونه وصل کردن کانکشن کاهش پینگ رو 320 بود.
ببخشید اولش پست ندیدم
الان به نظر بهتر شد تقریبا 4 روز خوب ولی بعضی روز خیلی میرزه بهم این البته احتمال زیاد میدم مشکل کلی نت ایران
چون چند وقت اینجوری شده پینگ نوسان عجیب و تایم اوت
میگن بیشتر مراکز دارن چون فیبر رااندازی میکنن ...

آخرین ویرایش:
دوستان از سیستیک نگیرید به چند دلیل :
یک اینکه باید هفت خان رستم رو رد کنید تا بهتون بدند!!
دوم هم اینه که به دلیل اینکه بیشتر از ظرفیتشون به مردم این وی پی اس رو دادن، الان پینگ من به شخصه اومده روی 220 ( پینگ من در حالت عادی 180 هست)
خود دانید. از ما گفتن بود...

عزیز من دیشب سرور تستشون رو دیدم مشکلی نداشت راجع به هفت خان هم بله انگار میخوان گزینش وزارت اطلا-عات بکنن =)) البته من هم موافقم که سیستک به درد نمیخوره ولی فعلا امثال ما جای بهتری سراغ نداریم متاسفانه

سلام بچه ها منم امروز سیستک گرفتم تست میکنم یه چیزایی رو بفهمم اگه ببینم همون جریه که فکر میکردم بهتون یه چیزی میگم که دیگه لازم نباشه برید از این شرکت خرید کنید :x

سلام
من جسته و گریخته صفحه ها رو نگاه کردم اما درست متوجه نشدم این سیستک چیه که پینگ رو میاره پایین . نحوه استفاده اش چجوریه ؟ خریدنیه ؟ از کجا ؟ کلا چی هست ؟
ممنون میشم یکی از دوستان که در جریانشن یه توضیحی بدن ...

سلام
من جسته و گریخته صفحه ها رو نگاه کردم اما درست متوجه نشدم این سیستک چیه که پینگ رو میاره پایین . نحوه استفاده اش چجوریه ؟ خریدنیه ؟ از کجا ؟ کلا چی هست ؟
ممنون میشم یکی از دوستان که در جریانشن یه توضیحی بدن ...

شما پست اول تاپیک رو ببین . چیزه خاصی نیست دقیقا عین V.PN .

کسی ادرس ts کاربر garagark رو داره؟ نه سایتی داره نه ts ثابتی ..نه مسنجر پیداش میشه..

کسی ادرس ts کاربر garagark رو داره؟ نه سایتی داره نه ts ثابتی ..نه مسنجر پیداش میشه..

منم دنبالش می گشتم اما با این وضعیتی که داره اگر ازش خرید بکنیم جزو اعصاب خورد شدن و دنبال شازده گشتن چیزی نداره.

منم دنبالش می گشتم اما با این وضعیتی که داره اگر ازش خرید بکنیم جزو اعصاب خورد شدن و دنبال شازده گشتن چیزی نداره.
اخه سرویسش از سیستک کمی بهتر هست...سیستک هم دردسر خودشو داره بالاتر بچه ها اشاره کردن...اینم دردسر خورشو داره

شما پست اول تاپیک رو ببین . چیزه خاصی نیست دقیقا عین V.PN .

صحیح اما مثل وی پی ان خب تنظیماتش رو از کجا باید گرفت ... اگه مثل وی پی ان باشه باید از یه جا بشه خریدش ... از کجا میشه گرفت ؟

صحیح اما مثل وی پی ان خب تنظیماتش رو از کجا باید گرفت ... اگه مثل وی پی ان باشه باید از یه جا بشه خریدش ... از کجا میشه گرفت ؟

تنطیماتی نداره ، شما یک کانکشن آماده دریافت میکنید و فقط user password میزنید . سایت سیستک هست میتونید چک کنید .

این سایت سیستک اصلا باز نمیشه واسه من ! راه دیگه ای واسه ارتباط باهاشون هست ؟

ببخشید اولش پست ندیدم
الان به نظر بهتر شد تقریبا 4 روز خوب ولی بعضی روز خیلی میرزه بهم این البته احتمال زیاد میدم مشکل کلی نت ایران
چون چند وقت اینجوری شده پینگ نوسان عجیب و تایم اوت
میگن بیشتر مراکز دارن چون فیبر رااندازی میکنن ...

آره تقریبا از دیروز ظهر تا امروز ظهر کانکشن اصلا وصل نمیشد که گفتن بدلیل آپدیت سرور بوده و الان مشکلی نداره.

خب منم امروز سرویس رو گرفتم. سختی زیادی نداشت. در کل 4 ساعت طول کشید. فقط خیلی روی هویت مشتری حساسن! :|

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or