بحث و تبادل نظر در مورد سرویس های کاهش پینگ!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
دوستان کسی مایل به راه اندازی سرور برای کاهش پینگ هست, پیام بده. ممنون
خودم تو فکرشم ولی فعلا چندتا دوستان هستن
اگر تصمیم دارید حتما قبل موارد امنیتی سرور روش کار کنید
با این وضعیت که هست بهتر دوستان برن سمت لینوکس یا میکروتیک که امنیت بهتری داره...
میکروتیک باز اسون تر .... لینوکس کار پیچده و دستورات ..

ببخشید این سرویس ها تایم اوت رو هم از بین میبره؟
آره کامل از بین میبره ولی سیستک امروز نمیدونم چش شده همش پینگ بالا میده
با سیستک قبلا با 4.2.2.4 همش پینگم زیر 100 بود امروز همش 230-240داره میده

من هم تونستم از بچه های بازیسنتر تعرفه کاهش پینگ بگیرم و رو کنسول شیر کنم. تقریبا یه یک ساعتی بتل 3 زدم و به صورت بسیار بسیار زیادی ازش لذت بردم. من پینگم 350 بود ولی الان رو 150 اومده. و تو هر سروری که میرفتم براحتی بازی میکردم. امیدوارم رو فیفا 13 هم همینطوری باشه برای بازیهای pro .

دسته همگی درد نکنه از زننده تاپیک و کسایی که سرویس میدن و کسایی که اطلاع رسانی میکنن.

الان کیا سرویس رو میفروشن ؟ من timed out گرفتم میخوام تست کنم ببینم سرویس های دیگه timed out رو از بین میبرن؟ سیستک که نبرد ...

قبل از استفاده از سیستک:

17k7k77ac8jv5o36g.jpg

بعد از استفاده از سیستک:

c7et9d42775h8616g.jpg

چند دقیقه هم بازی کردم نه لگ داشت نه مشکل دیگه ای در کل خیلی سرویس خوبیه و بشدت بدرد نت های داغون و بازی های FPS می خوره.

خودم تو فکرشم ولی فعلا چندتا دوستان هستن
اگر تصمیم دارید حتما قبل موارد امنیتی سرور روش کار کنید
با این وضعیت که هست بهتر دوستان برن سمت لینوکس یا میکروتیک که امنیت بهتری داره...
میکروتیک باز اسون تر .... لینوکس کار پیچده و دستورات ..

بله ولی لینوکس هم کانفینگ خودش رو داره که کاره هر کسی نیست میکروتیک از همه اینا کانفینگ سخت تره چون باید لایسنس تهیه کنی برای این کار

دوستان من از سیستک سفارش گرفتم
ولی مشخصات خواست و منم دادم... آخرش گفت اگه مشخصاتت موجود باشه باهات تماس میگیریم :|
اومدم تو سیستم اطلاعتی شما موجود نبود من چکار کنم؟!:|

من هم تونستم از بچه های بازیسنتر تعرفه کاهش پینگ بگیرم و رو کنسول شیر کنم. تقریبا یه یک ساعتی بتل 3 زدم و به صورت بسیار بسیار زیادی ازش لذت بردم. من پینگم 350 بود ولی الان رو 150 اومده. و تو هر سروری که میرفتم براحتی بازی میکردم. امیدوارم رو فیفا 13 هم همینطوری باشه برای بازیهای pro .

دسته همگی درد نکنه از زننده تاپیک و کسایی که سرویس میدن و کسایی که اطلاع رسانی میکنن.
آقا از کی گرفتی ؟! و روش رو کنسول شیر کردن مثل ما سیستکه دیگه؟!

آخرین ویرایش:
دوستان من از سیستک سفارش گرفتم
ولی مشخصات خواست و منم دادم... آخرش گفت اگه مشخصاتت موجود باشه باهات تماس میگیریم :|
اومدم تو سیستم اطلاعتی شما موجود نبود من چکار کنم؟!:|

آقا از کی گرفتی ؟! و روش رو کنسول شیر کردن مثل ما سیستکه دیگه؟!

آره سیستک همینطوریه خودت بهشون ایمیل بزن به این ایمیل ssgs@systec-co.com بعد بهت جواب میدن که مدارک مورد تایید قرار گرفته و شماره حساب برات میفرستن و میگن هر وقت پولو ریختی زنگ بزنید داخلی 102 تا تعرفه تون راه اندازی بشه.

من از tiny ping گرفتم الان داره همش تایم اوت میده وصل نمیشه، ظهری مشکلی نداشت :d. آره هیچ فرقی نداره اگه نتونستید بهتون میگم چطوری وصل شید راحته.

بچه ها من تازه اومدم یه سوال داشتم لطفا جواب بدید!!!!!!:d
الان به نظرتون اگه من سرویس 2 گیگ سیستک رو بگیرم واسه بازی dota2 چقدر طول میکشه تموم شه اگه 24 ساعت بخوام مصرف کنم!!!!!!

الان به نظرتون اگه من سرویس 2 گیگ سیستک رو بگیرم واسه بازی dota2 چقدر طول میکشه تموم شه اگه 24 ساعت بخوام مصرف کنم!!!!!!
ببین داداش هر دستی که میزنی بین 30mbتا45mb ترافیک مصرف میشه هر گیگ هم 1000mb ه میتونی 50 دست تقریبا بزنی

پس واسه من نمی صرفه. ولی کارشون اشتباه یه سرویس دارن 2 گیگ یه سرویس دارن 70 گیگ تعادلی وجود نداره
راهه دیگه ای نیست؟
مرسی در هر صورت

1 هفته :d اگر فقط شبا بخوای بازی کنی و بقیه روز سر کار باشی

آقا این کانکشن تست سیستک می خوام بازش کنم ارور 711 میده!!!
نمی دونین باید چیکار کنم؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or