بحث و تبادل نظر در مورد سرویس های کاهش پینگ!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
من از tiny ping گرفتم الان داره همش تایم اوت میده وصل نمیشه، ظهری مشکلی نداشت :d. آره هیچ فرقی نداره اگه نتونستید بهتون میگم چطوری وصل شید راحته.
من بهشون گفتم کانفیگ بفرستید ببینم چطور ،مشخص کانفیگ درست انجام ندادن پینگ اصلا جالب نیست یا احتمالا هست سرور ضعیف باشه

سلام بچه ها من میخوام این سرویس تهیه کنم رفتم سیستک بگیرم میگه فتوکپی شناسنامه کارت ملی کپی دفترچه ارزاق اینجارم انگشت بزن برو طبقه بالا 2 تا تمبر باطل کن :ziped: !!!! این مسخره بازی ها چیه مگه میخوای به سرور CI-A ( سیا ) وصل شی تازه بعدش میگه ماه اول فقط 1 ماه میفروشم !!!! :-&:-&:-&:gathering:

کسی اینجا سرویس خوب داره لطف کنید با قیمت و مشخصات پخ کنید در ضمن پینگ من به صورت معمولی 130 هست با 4.2.2.4 ولی لگ دارم میخوام ببینم لگم خوب میشه timeout هم ندارم
:flowers:

دوستان طریقه ی گرفتن از سیستک نیاز به یک هفت خان داره!! خیلی مسخره اس... به قول دوستمون مگه واقعا میخوای به سرور CIA وصل شی؟!
اگه از دوستان کسی چنین سرویسی داره بهم پیام خصوصی بده.
درضمن من پینگم رو حاله عادی بین 280 تا 380 هستش.. با سیستک میمود رو 160
سپاس از شما

من بهشون گفتم کانفیگ بفرستید ببینم چطور ،مشخص کانفیگ درست انجام ندادن پینگ اصلا جالب نیست یا احتمالا هست سرور ضعیف باشه

الان پینگ شما چند هست؟ دیشب واسه من اومده بود رو 120 ( الان رو 130 هست) . بدونه وصل کردن کانکشن کاهش پینگ رو 320 بود.

تا یک هفته پیش اینجا برای فروختن vps تو سر و کله هم میزدن الان هرچی میپرسیم کی میفروشه کسی جواب نمیده ...

دوستان من همین الان میخوام.. پول هم به حسابتون میریزم.. فقط زودتر مارو از شر این لگ راحت کنین:D
این سیستک دقیقا عین سازمان CIA اس :D داره هویتمون و بررسی میکنه:D

دوستان طریقه ی گرفتن از سیستک نیاز به یک هفت خان داره!! خیلی مسخره اس... به قول دوستمون مگه واقعا میخوای به سرور CIA وصل شی؟!
اگه از دوستان کسی چنین سرویسی داره بهم پیام خصوصی بده.
درضمن من پینگم رو حاله عادی بین 280 تا 380 هستش.. با سیستک میمود رو 160
سپاس از شما

نه بابا اینجوریا هم نیست
من زنگ زدم گفت از طریق سایت فقط اسکن کارت ملی رو بفرست بعد بین 1 تا 2 ساعت زنگ میزنیم که البته گفت خودت زنگ بزنی بهتره بعدشم که شماره حساب میدن و واریز می کنی آخر سر هم زنگ میزنی میگه ریختم اونا هم کانکشن رو میدن!!!:d

نه بابا اینجوریا هم نیست
من زنگ زدم گفت از طریق سایت فقط اسکن کارت ملی رو بفرست بعد بین 1 تا 2 ساعت زنگ میزنیم که البته گفت خودت زنگ بزنی بهتره بعدشم که شماره حساب میدن و واریز می کنی آخر سر هم زنگ میزنی میگه ریختم اونا هم کانکشن رو میدن!!!:d

سلام
تشکر از پاسخ شما

دوست عزیز بر فرض که همین جوری که شما میگید باشه محدودیت 1 ماه استفاده و اینکه بعد از ماه اول مجبوری برای اکنت 6 ماهه 140 هزار تومان پول بدی که بر فرض من اگه نخوام 6 ماهه باید کیو ببینم ؟؟

البته میدونم میشه هی کارت ملی جور کنی و دوباره 1 ماه استفاده کنی ولی تا کی ؟؟! این شرکت به خاطر اینکه اولین باره این خدمات رو ارائه میده هر کاری دلش میخواد دوست داره با مشتریش انجام بده انشاالله فضا رقابتی بشه و شرکت های دیگه هم بیان چون اصلا کار شاخی نیست

آخرین ویرایش:
بچه ها این ارور 711 منو کشت کسی نیست جواب بده!!!!!!:d

- - -ویرایش - - -

سلام
تشکر از پاسخ شما

دوست عزیز بر فرض که همین جوری که شما میگید باشه محدودیت 1 ماه استفاده و اینکه بعد از ماه اول مجبوری برای اکنت 6 ماهه 140 هزار تومان پول بدی که بر فرض من اگه نخوام 6 ماهه باید کیو ببینم ؟؟

البته میدونم میشه هی کارت ملی جور کنی و دوباره 1 ماه استفاده کنی ولی تا کی ؟؟!

ولی فکر نکنم چون من اتفاقا پرسیدم که ترافیک رو میشه تمدید کرد گفت نه دوباره باید سرویس 1 ماه بگیری!!!! درباره ی 6 ماه چیزی نگفت

بچه ها این ارور 711 منو کشت کسی نیست جواب بده!!!!!!:d

- - -ویرایش - - -

ولی فکر نکنم چون من اتفاقا پرسیدم که ترافیک رو میشه تمدید کرد گفت نه دوباره باید سرویس 1 ماه بگیری!!!! درباره ی 6 ماه چیزی نگفت

نمیدونم به شما چی گفته و منظورش چی بود صفحه زیرو نگاه کنید نوشته :

اکانت یکماهه فقط هنگام سفارش سرویس ارائه می شود و قابلیت تمدید ندارد.

سیستک | اینترنت وایرلس - اینترنت بیسیم

دوستان از سیستیک نگیرید به چند دلیل :
یک اینکه باید هفت خان رستم رو رد کنید تا بهتون بدند!!
دوم هم اینه که به دلیل اینکه بیشتر از ظرفیتشون به مردم این وی پی اس رو دادن، الان پینگ من به شخصه اومده روی 220 ( پینگ من در حالت عادی 180 هست)
خود دانید. از ما گفتن بود...

دوستان از سیستیک نگیرید به چند دلیل :
یک اینکه باید هفت خان رستم رو رد کنید تا بهتون بدند!!
دوم هم اینه که به دلیل اینکه بیشتر از ظرفیتشون به مردم این وی پی اس رو دادن، الان پینگ من به شخصه اومده روی 220 ( پینگ من در حالت عادی 180 هست)
خود دانید. از ما گفتن بود...
خب از کی بگیریم؟! الان من فقط همین سیستک و میشناسم :|

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or