من بهشون گفتم کانفیگ بفرستید ببینم چطور ،مشخص کانفیگ درست انجام ندادن پینگ اصلا جالب نیست یا احتمالا هست سرور ضعیف باشه
دوستان طریقه ی گرفتن از سیستک نیاز به یک هفت خان داره!! خیلی مسخره اس... به قول دوستمون مگه واقعا میخوای به سرور CIA وصل شی؟!
اگه از دوستان کسی چنین سرویسی داره بهم پیام خصوصی بده.
درضمن من پینگم رو حاله عادی بین 280 تا 380 هستش.. با سیستک میمود رو 160
سپاس از شما
نه بابا اینجوریا هم نیست
من زنگ زدم گفت از طریق سایت فقط اسکن کارت ملی رو بفرست بعد بین 1 تا 2 ساعت زنگ میزنیم که البته گفت خودت زنگ بزنی بهتره بعدشم که شماره حساب میدن و واریز می کنی آخر سر هم زنگ میزنی میگه ریختم اونا هم کانکشن رو میدن!!!:d
سلام
تشکر از پاسخ شما
دوست عزیز بر فرض که همین جوری که شما میگید باشه محدودیت 1 ماه استفاده و اینکه بعد از ماه اول مجبوری برای اکنت 6 ماهه 140 هزار تومان پول بدی که بر فرض من اگه نخوام 6 ماهه باید کیو ببینم ؟؟
البته میدونم میشه هی کارت ملی جور کنی و دوباره 1 ماه استفاده کنی ولی تا کی ؟؟!
بچه ها این ارور 711 منو کشت کسی نیست جواب بده!!!!!!:d
- - -ویرایش - - -
ولی فکر نکنم چون من اتفاقا پرسیدم که ترافیک رو میشه تمدید کرد گفت نه دوباره باید سرویس 1 ماه بگیری!!!! درباره ی 6 ماه چیزی نگفت
داداش راست میگی الان زنگ زدم!!!!نمیدونم به شما چی گفته و منظورش چی بود صفحه زیرو نگاه کنید نوشته :
اکانت یکماهه فقط هنگام سفارش سرویس ارائه می شود و قابلیت تمدید ندارد.
سیستک | اینترنت وایرلس - اینترنت بیسیم
خب از کی بگیریم؟! الان من فقط همین سیستک و میشناسمدوستان از سیستیک نگیرید به چند دلیل :
یک اینکه باید هفت خان رستم رو رد کنید تا بهتون بدند!!
دوم هم اینه که به دلیل اینکه بیشتر از ظرفیتشون به مردم این وی پی اس رو دادن، الان پینگ من به شخصه اومده روی 220 ( پینگ من در حالت عادی 180 هست)
خود دانید. از ما گفتن بود...