DoppelGang3rX1
کاربر سایت
کجاست این اقا؟:dکسی ادرس ts کاربر garagark رو داره؟ نه سایتی داره نه ts ثابتی ..نه مسنجر پیداش میشه..
کجاست این اقا؟:dکسی ادرس ts کاربر garagark رو داره؟ نه سایتی داره نه ts ثابتی ..نه مسنجر پیداش میشه..
دوستان کسی از ایشون خبری ندارهکسی ادرس ts کاربر garagark رو داره؟ نه سایتی داره نه ts ثابتی ..نه مسنجر پیداش میشه..
دوستان کسی از ایشون خبری نداره
کجاست این اقا؟:d
بیا تو پروفایلم و بهتر توضیح بده.....سلام دوستان.. من واسه وصل کردن این اکانت به کنسول به مشکل برخوردم...
مرحله ی اول و که میرم کامل.. securty و تکمیل میکنم...
واسه sharing وقتی گزینه هارو ان میکنم اون Local Area conection نمیاد...
وقتی هم ok میکنم که نت قطع میشه...
واسه مرحله ی دوم که پیدا کردن ip هستش Ipconfig تا میام بفهمم سریع پنرجه بسته میشه...
خلاصه اینکه الان به کمکتون نیاز دارم.. هرکس تونست یکم کامل توضیح بده همینجا...
ممنونم
از خودشون که خبری ندارم ولی آی پی TSشون اینه ( 149.255.39.125 ) ، خودشون هم تا جایی که یادمه از ساعت 4 5 بعدازظهر میان.
پینگ گوگل من کلا رو 400-500 بود.اکانت آقای gargarako گرفتم پینگ اومد روی 120 - 119سلام کار میکنه این روش؟؟ وقعا پینگ درست میشه؟
من وصل شدن به یه سرور قدرتمند داخلی رو ترجیح میدم چونکه دیگه از Gateway که برای ISP من تعریف شده عبور نمیکنم که مزیت بزرگی هست . واسه گرفتن اکانت هم تماس گرفتن مشخصات رو دادم با اسکن سریع بهم تحویل دادن . ملت 11 تومن دادن میخوان 2 سوته همه چیز برسه دستشون . بقیه سرویس ها هم که بقیه دوستان دارن بازم شرف داره تا یه یه چیز پی ان از خارج پیدا بشه طرف پینگش با هیچ جای دنیا زیر 300 نیومده ولی این واسش جواب داده . شما هم شور نزن واسه شما اینطوری سخت بوده ولی بقیه راضین (خودمم آره) .سلام دوستان گفته بودم نتیجه کارو منویسم برای همه :
من چند روز پیش 11 هزاتومان پول بی زبان ریختم به حساب این شرکت و اکانت 1 ماه گرفتم با 2 گیگ محدودیت و الان میخوام نتیجه کارو بهتون بگم :
دوستان پولتون رو دور نریزید تا زمانی که سرویس Htt-ps ( سا-ک-س ) و کر-یو هستن هیچ موقع از این شرکت خرید نکنید به چند دلیل :
1- Htt-ps ( سا-ک-س ) و کر-یو دقیقا همان کاری را میکنند که سیستک انجام میدهد یعنی شما به یک سرور قدرتمند در خارج از ایران متصل میشید و از طریق اون سرور به
سرور بازی انلاینتون متصل میشید که این باعث کاهش شدید پینگ میشه در این قسمت باید بگم فرق سیستک با Htt-ps ( سا-ک-س ) و کر-یو این هست که شما به سرور
سیستک که در ایران هست و سپس به سرور بازی انلاینتون متصل میشید اگر از Htt-ps ( سا-ک-س ) و کر-یو خوب استفاده کنید پینگتون از ماله سیستک هم کمتر میشه
!!!!! تعجبی هم نداره چون سرور اون خارجی ها ممکنه قوی تر باشه یا فاصله اونا به کشوری که سرور بازی انلاین شما توش هست کمتر باشه ولی سیستک وقتی خردید
دیگه همینیه که هست ولی شما اگه نخواستید میتونید از ماه دیگه از یه سرور دیگه Htt-ps ( سا-ک-س ) و کر-یو بخرید ( دیگه ساده تر از این نمیشه گفت )
2- شما Htt-ps ( سا-ک-س ) و کر-یو میتونید سایت های ف-یل-تر رو هم باز کنید ولی با این سرور سیستک نمیشه
3- قیمت دو ماه Htt-ps ( سا-ک-س ) و کر-یو 7 هزار تومان بدون محدودیت حجمی هست یعنی میتونید 100 گیگ دانلود کنید و بازم قطع نمیشه ولی سرویس سیستک 11 هزارتومان اونم تازه فقط ماه اول و با 2 گیگ محدودیت دانلود از ماه بعد باید رقم باور نکردنی 140 هزارتومان برای اکنت 6 ماهه بپردازید که تقریبا شبیه به جک هست:gathering:
4- برای خرید از سیستک باید هفت خان رستم رو رد کنید کارت ملیو از این چیزا ولی Htt-ps ( سا-ک-س ) و کر-یو مثل اب خوردن میشه خرید
5- در آخر هم 2 تا عکس از تست با سرور Htt-ps ( سا-ک-س ) و کر-یو خودم که همگی یک ای پی دارند و مال یک سرور هستند و یک عکس هم با سرور سیستک برای مطمئن شدنتون قرار میدم
اولی سرور س-اکس :
دومی هم سرور سیستک هست :
قصد این پست خراب کردن یک شرکت یا ترویج استفاده از Htt-ps ( سا-ک-س ) و کر-یو نیست اما یکی از کاربرد های مهم ان برای ما گیمر ها
رو روشن میکنه یا حق