DoppelGang3rX1
کاربر سایت
دوست عزیز شما فلسفه سرویسی که سیستک میده رو متوجه نشدی...کاری که سیستک میکنه با وی پی ان های دیگه فرق داره...سلام دوستان گفته بودم نتیجه کارو منویسم برای همه :
من چند روز پیش 11 هزاتومان پول بی زبان ریختم به حساب این شرکت و اکانت 1 ماه گرفتم با 2 گیگ محدودیت و الان میخوام نتیجه کارو بهتون بگم :
دوستان پولتون رو دور نریزید تا زمانی که سرویس Htt-ps ( سا-ک-س ) و کر-یو هستن هیچ موقع از این شرکت خرید نکنید به چند دلیل :
1- Htt-ps ( سا-ک-س ) و کر-یو دقیقا همان کاری را میکنند که سیستک انجام میدهد یعنی شما به یک سرور قدرتمند در خارج از ایران متصل میشید و از طریق اون سرور به
سرور بازی انلاینتون متصل میشید که این باعث کاهش شدید پینگ میشه در این قسمت باید بگم فرق سیستک با Htt-ps ( سا-ک-س ) و کر-یو این هست که شما به سرور
سیستک که در ایران هست و سپس به سرور بازی انلاینتون متصل میشید اگر از Htt-ps ( سا-ک-س ) و کر-یو خوب استفاده کنید پینگتون از ماله سیستک هم کمتر میشه
!!!!! تعجبی هم نداره چون سرور اون خارجی ها ممکنه قوی تر باشه یا فاصله اونا به کشوری که سرور بازی انلاین شما توش هست کمتر باشه ولی سیستک وقتی خردید
دیگه همینیه که هست ولی شما اگه نخواستید میتونید از ماه دیگه از یه سرور دیگه Htt-ps ( سا-ک-س ) و کر-یو بخرید ( دیگه ساده تر از این نمیشه گفت )
2- شما Htt-ps ( سا-ک-س ) و کر-یو میتونید سایت های ف-یل-تر رو هم باز کنید ولی با این سرور سیستک نمیشه
3- قیمت دو ماه Htt-ps ( سا-ک-س ) و کر-یو 7 هزار تومان بدون محدودیت حجمی هست یعنی میتونید 100 گیگ دانلود کنید و بازم قطع نمیشه ولی سرویس سیستک 11 هزارتومان اونم تازه فقط ماه اول و با 2 گیگ محدودیت دانلود از ماه بعد باید رقم باور نکردنی 140 هزارتومان برای اکنت 6 ماهه بپردازید که تقریبا شبیه به جک هست:gathering:
4- برای خرید از سیستک باید هفت خان رستم رو رد کنید کارت ملیو از این چیزا ولی Htt-ps ( سا-ک-س ) و کر-یو مثل اب خوردن میشه خرید
5- در آخر هم 2 تا عکس از تست با سرور Htt-ps ( سا-ک-س ) و کر-یو خودم که همگی یک ای پی دارند و مال یک سرور هستند و یک عکس هم با سرور سیستک برای مطمئن شدنتون قرار میدم
اولی سرور س-اکس :
دومی هم سرور سیستک هست :
قصد این پست خراب کردن یک شرکت یا ترویج استفاده از Htt-ps ( سا-ک-س ) و کر-یو نیست اما یکی از کاربرد های مهم ان برای ما گیمر ها
رو روشن میکنه یا حق
اولا چرا قبل خرید کانکشن تست رو امتحان نکردی..؟
دوما این سرویس، پینگ رو قرار نیست به عدد دلخواه شما برسونه رنج کمترین پینگ از ایران 80 تا 130 حالا کمی بالا پایین تا اروپا هست..وقتی پینگ شما 120 هست دیگه نیازی به خرید این سرویس نیست...
سیستک مسیر خروجی شما به خارج رو تغییر میده ولی سروری که در خارج باشه مثل کریو و... معمولا این کار رو انجام نمیده مگر شانسی
وقتی به سیستک کانکت میشین در واقع دارین از پهنای باند شرکت سیستک استفاده میکنید برای همین حجم میفروشند...
برای همه هم قاعدتا تاثیر مثبتی نداره این سرویس اول باید ببینید پینگ شما تا سرور مربوطه چه میزانه مثلا برای من 10 ms هست..و پینگ من رو از 300 به 90 کاهش میده...حالا شما یه سرویس سا،ک،س برای من بیار که این کارو بکنه..من به شخصه هر سرویس قند شکن مثل کریو یا سا،کس استفاده کردم فقط پینگم رو بالا برده