بحث و تبادل نظر در مورد سرویس های کاهش پینگ!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
سلام دوستان گفته بودم نتیجه کارو منویسم برای همه :

من چند روز پیش 11 هزاتومان پول بی زبان ریختم به حساب این شرکت و اکانت 1 ماه گرفتم با 2 گیگ محدودیت :sick: و الان میخوام نتیجه کارو بهتون بگم :

دوستان پولتون رو دور نریزید تا زمانی که سرویس Htt-ps ( سا-ک-س ) و کر-یو هستن هیچ موقع از این شرکت خرید نکنید به چند دلیل :

1- Htt-ps ( سا-ک-س ) و کر-یو دقیقا همان کاری را میکنند که سیستک انجام میدهد یعنی شما به یک سرور قدرتمند در خارج از ایران متصل میشید و از طریق اون سرور به

سرور بازی انلاینتون متصل میشید که این باعث کاهش شدید پینگ میشه در این قسمت باید بگم فرق سیستک با Htt-ps ( سا-ک-س ) و کر-یو این هست که شما به سرور

سیستک که در ایران هست و سپس به سرور بازی انلاینتون متصل میشید اگر از Htt-ps ( سا-ک-س ) و کر-یو خوب استفاده کنید پینگتون از ماله سیستک هم کمتر میشه

!!!!! تعجبی هم نداره چون سرور اون خارجی ها ممکنه قوی تر باشه یا فاصله اونا به کشوری که سرور بازی انلاین شما توش هست کمتر باشه ولی سیستک وقتی خردید

دیگه همینیه که هست ولی شما اگه نخواستید میتونید از ماه دیگه از یه سرور دیگه Htt-ps ( سا-ک-س ) و کر-یو بخرید ( دیگه ساده تر از این نمیشه گفت )

2- شما Htt-ps ( سا-ک-س ) و کر-یو میتونید سایت های ف-یل-تر رو هم باز کنید ولی با این سرور سیستک نمیشه
8-|

3- قیمت دو ماه Htt-ps ( سا-ک-س ) و کر-یو 7 هزار تومان بدون محدودیت حجمی هست یعنی میتونید 100 گیگ دانلود کنید و بازم قطع نمیشه ولی سرویس سیستک 11 هزارتومان اونم تازه فقط ماه اول و با 2 گیگ محدودیت دانلود از ماه بعد باید رقم باور نکردنی 140 هزارتومان برای اکنت 6 ماهه بپردازید که تقریبا شبیه به جک هست
:gathering::o=))

4- برای خرید از سیستک باید هفت خان رستم رو رد کنید کارت ملیو از این چیزا ولی Htt-ps ( سا-ک-س ) و کر-یو مثل اب خوردن میشه خرید

5- در آخر هم 2 تا عکس از تست با سرور Htt-ps ( سا-ک-س ) و کر-یو خودم که همگی یک ای پی دارند و مال یک سرور هستند و یک عکس هم با سرور سیستک برای مطمئن شدنتون قرار میدم

اولی سرور س-اکس :

دومی هم سرور سیستک هست :

قصد این پست خراب کردن یک شرکت یا ترویج استفاده از Htt-ps ( سا-ک-س ) و کر-یو نیست اما یکی از کاربرد های مهم ان برای ما گیمر ها

رو روشن میکنه یا حق
دوست عزیز شما فلسفه سرویسی که سیستک میده رو متوجه نشدی...کاری که سیستک میکنه با وی پی ان های دیگه فرق داره...
اولا چرا قبل خرید کانکشن تست رو امتحان نکردی..؟
دوما این سرویس، پینگ رو قرار نیست به عدد دلخواه شما برسونه رنج کمترین پینگ از ایران 80 تا 130 حالا کمی بالا پایین تا اروپا هست..وقتی پینگ شما 120 هست دیگه نیازی به خرید این سرویس نیست...
سیستک مسیر خروجی شما به خارج رو تغییر میده ولی سروری که در خارج باشه مثل کریو و... معمولا این کار رو انجام نمیده مگر شانسی:)
وقتی به سیستک کانکت میشین در واقع دارین از پهنای باند شرکت سیستک استفاده میکنید برای همین حجم میفروشند...
برای همه هم قاعدتا تاثیر مثبتی نداره این سرویس اول باید ببینید پینگ شما تا سرور مربوطه چه میزانه مثلا برای من 10 ms هست..و پینگ من رو از 300 به 90 کاهش میده...حالا شما یه سرویس سا،ک،س برای من بیار که این کارو بکنه..من به شخصه هر سرویس قند شکن مثل کریو یا سا،کس استفاده کردم فقط پینگم رو بالا برده
123.png
23.png

من وصل شدن به یه سرور قدرتمند داخلی رو ترجیح میدم چونکه دیگه از Gateway که برای ISP من تعریف شده عبور نمیکنم که مزیت بزرگی هست . واسه گرفتن اکانت هم تماس گرفتن مشخصات رو دادم با اسکن سریع بهم تحویل دادن . ملت 11 تومن دادن میخوان 2 سوته همه چیز برسه دستشون . بقیه سرویس ها هم که بقیه دوستان دارن بازم شرف داره تا یه یه چیز پی ان از خارج پیدا بشه طرف پینگش با هیچ جای دنیا زیر 300 نیومده ولی این واسش جواب داده . شما هم شور نزن واسه شما اینطوری سخت بوده ولی بقیه راضین (خودمم آره) .

سلام

عزیز بنده شور هیچ چیزی رو نمیزنم و اصلا هم برام مهم نیست که کی چی دوست داره خودم استفاده دارم میکنم دیدم هیچ تفاوتی با سیستک نداره نمیدونم حالا برای بقیه چه جور هست من نه چیز پی ان میفروشم نه شرکت رقیب سیستک هستم فقط یک گیمر داخل تستی که گذاشتم مشخصه که تفاوت سرعت پینگ اصلا نداره برای یک گیمر مهمه که پینگش کاهش پیدا کنه یا از Gateway عبور کنه حالا نمیدونم شما دوست دارید از هر جایو هر چیزی استفاده کنید من که نیومدم آویزون بشم بگم تو رو خدا س-اکس بخرید هر کسی از هز چی دلش خواست استفاده کنه من نظر شخصی خودم رو گفتم شما هم اگر میگید بقیه راضین خوب الحمدلله قصد من اطلاع رسانی بود . 8-|
دوست عزیز شما فلسفه سرویسی که سیستک میده رو متوجه نشدی...کاری که سیستک میکنه با وی پی ان های دیگه فرق داره...
اولا چرا قبل خرید کانکشن تست رو امتحان نکردی..؟
دوما این سرویس، پینگ رو قرار نیست به عدد دلخواه شما برسونه رنج کمترین پینگ از ایران 80 تا 130 حالا کمی بالا پایین تا اروپا هست..وقتی پینگ شما 120 هست دیگه نیازی به خرید این سرویس نیست...
سیستک مسیر خروجی شما به خارج رو تغییر میده ولی سروری که در خارج باشه مثل کریو و... معمولا این کار رو انجام نمیده مگر شانسی
وقتی به سیستک کانکت میشین در واقع دارین از پهنای باند شرکت سیستک استفاده میکنید برای همین حجم میفروشند...
برای همه هم قاعدتا تاثیر مثبتی نداره این سرویس اول باید ببینید پینگ شما تا سرور مربوطه چه میزانه مثلا برای من 10 ms هست..و پینگ من رو از 300 به 90 کاهش میده...حالا شما یه سرویس سا،ک،س برای من بیار که این کارو بکنه..من به شخصه هر سرویس قند شکن مثل کریو یا سا،کس استفاده کردم فقط پینگم رو بالا برده

بله میدونم تست رو هم امتحان کردم ولی چون میخواستم ببینم لگم کم میشه خریدم که متاسفانه متوجه شدم بعد از خرید مشکل از کجاست :((
بله خیلی جاها ممکنه شما س-اکس و این چیزی بخرید خوب نباشه و قطعا هم همین طوره منم عرض کردم اگه خوبشو بخرید و پیدا کنید برای من داره جواب میده گفتم دوستان هم یه تستی بکنن احتمالا جواب گرفتن خوشحالم واسه شما هم خوب کار میکنه
:)

آخرین ویرایش:
این سرویس هایی که شما میگین مثل کر یو و .... که سرور هاشون خارج ایرانه . خب مرد مومن الان مشکل اینه که ایرانیا به خارج ایران پینگه خوب نمیگیرند . کسانی که این سرویس رو میگیرند قطعا پینگشون به خارج ایران بالا 150 هست که به اتصال به بهترین سرور خارجی شاید بتونند پینگشونو بکنند 160-170 در صورتی که این سرورای داخل کشور میتونه به 100-110 برای همون فرد برسونه .

بله میدونم تست رو هم امتحان کردم ولی چون میخواستم ببینم لگم کم میشه خریدم که متاسفانه متوجه شدم بعد از خرید مشکل از کجاست :((
بله خیلی جاها ممکنه شما س-اکس و این چیزی بخرید خوب نباشه و قطعا هم همین طوره منم عرض کردم اگه خوبشو بخرید و پیدا کنید برای من داره جواب میده گفتم دوستان هم یه تستی بکنن احتمالا جواب گرفتن خوشحالم واسه شما هم خوب کار میکنه
:)

شما یه تریس بگیری متوجه میشی لگ یا تایم اوت ومشکلت از کجاست ،سمت شرکت سرویس adsl هست یا زیر ساخت یا پرووایدر...;)
دستور tracert -d 4.2.2.4

این سرویس هایی که شما میگین مثل کر یو و .... که سرور هاشون خارج ایرانه . خب مرد مومن الان مشکل اینه که ایرانیا به خارج ایران پینگه خوب نمیگیرند . کسانی که این سرویس رو میگیرند قطعا پینگشون به خارج ایران بالا 150 هست که به اتصال به بهترین سرور خارجی شاید بتونند پینگشونو بکنند 160-170 در صورتی که این سرورای داخل کشور میتونه به 100-110 برای همون فرد برسونه .

میدونم عزیز جان مشکل چی هست نمیدونم شایدم فقط برای من داره کار میکنه /:) ؟ حالا بازم با سرورهای دیگه تست میکنم ممنون

من از سیستک اکانت گرفتم و خیلی سریع بر خلاف گفته بعضی از دوستان بهم یوزر پسورد رو دادن.
یکی از دوستان لطف کنه بگه چطور باید کانکشن سیستک رو شیر کنم تا بتونم با ps3 بازی کنم.

ما این همه اینجا بحث کردیم واقعا دوستان چقدر جزئی بین :d
درضمن پینگ فقط با گوگل نیست اینکه بتونه با اکثریت کشور سرور اروپا و اسیا پینگ تا یک سطح مطلب برسونه مثلا تا امریکا تا 280
یا چین ژاپن تا 200 یا 170 تقریبا مال دیتاسنتر تبیان پینگ با اکثر رجین اروپا اسیا مطلوب ...
این شما ببین مال رجین اروپا این باید + پنگ خودت با سرور بکنی اکثرا یا 10 یا 20 یا 30 یا حدودی 50
98143381890913491629.png

من با استفاده از دانگل وای فای usb از روش تاپیک اول تونستم کانکشن کاهش پینگ رو با ps3 شیر کنم. ولی مشکلی که دارم اینه که وقتی کامپیوتر و کنسول رو خاموش می کنم بار بعد که می خوام از کانکشن شیر استفاده کنم نمیشه و باید دوباره کانکشن رو بسازم. و یه مورد دیگه اینکه توی توضیحات تاپیک اول توی قسمت تنظیمات security تصاویر وجود نداره و نمی دونم چطور باید این برگه رو تنظیم کنم. اگه راهنمایی کنید ممنون میشم.
ببخشید طولانی شد.

آخرین ویرایش:
من با استفاده از دانگل وای فای usb از روش تاپیک اول تونستم کانکشن کاهش پینگ رو با ps3 شیر کنم. ولی مشکلی که دارم اینه که وقتی کامپیوتر و کنسول رو خاموش می کنم بار بعد که می خوام از کانکشن شیر استفاده کنم نمیشه و باید دوباره کانکشن رو بسازم. و یه مورد دیگه اینکه توی توضیحات تاپیک اول توی قسمت تنظیمات security تصاویر وجود نداره و نمی دونم چطور باید این برگه رو تنظیم کنم. اگه راهنمایی کنید ممنون میشم.
ببخشید طولانی شد.

vpn2.png
vpn1.png

شما یه تریس بگیری متوجه میشی لگ یا تایم اوت ومشکلت از کجاست ،سمت شرکت سرویس adsl هست یا زیر ساخت یا پرووایدر...;)
دستور tracert -d 4.2.2.4
من یک تریس گرفتم نمیدونم چی هست تریس یی توضیحی میشه بدید بفههم... ممنون:d
مشکل پینگ من از کجاست..

28923537298318759910.jpg

من یک تریس گرفتم نمیدونم چی هست تریس یی توضیحی میشه بدید بفههم... ممنون:d
مشکل پینگ من از کجاست..

28923537298318759910.jpg

نشون میده که توی مثلا از خونه تا ISP تا مرکز سرور تا گتوی اصلی کشور ووووو همین طوری ای پی تو از چه سرور هایی رد میشه تا به مقصد که 4.2.2.4 برسه را نشون میده
ای پی تو از 21 جا گذر میکنه
دقیقا ای پیت بعداز 10.71..... که مرکز اصلی کشور هست و وووو.. از اون به بعد بالا میره
این که من دارم برسی میکنم ای پی هایی که از 10.71. یا 10 که توش باشه رد میشه یک خورده پینگشون با بقیه بالاتره والا من این طوری فکر میکنم
البته برسی کردم در این مورد !

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or