بحث و تبادل نظر در مورد سرویس های کاهش پینگ!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
من چند روز پیش به حساب اقای تینی پینگ ۳۰هزار تومان پول ریختم ولی هرچی بهش ایمیل میزنم جواب نمیده و یا تو یاهو مسنجر هم انلاین نیستن کسی از ایشون خبر داره؟لطفا جواب بدین

منم 1-2 روزه ایشون رو ندیدم انلاین بشن . همون یاهو براشون pm بذارید

دوستان ts ما 37.220.30.107 کاری داشتید بیاید اینجا
بخاطر فوانین سایت به هیچ عنوان جواب pm و سوالات رو اینجا نمیدم

- - -ویرایش - - -

من چند روز پیش به حساب اقای تینی پینگ ۳۰هزار تومان پول ریختم ولی هرچی بهش ایمیل میزنم جواب نمیده و یا تو یاهو مسنجر هم انلاین نیستن کسی از ایشون خبر داره؟لطفا جواب بدین
فک کنم باید به پلیس فتا اطلاع بدی .

من مشناسمش فک کنم سرورشون down شده چون یوزراشون زیاد بود
اگه کارش داری بگو تا من بهش بگم

Man be hesabe aghaye head hunter pool rikhtam vali hanooz user va pass ro nadade nemidoonam chera?
سلام دوست عزیز
همونطور که اکثر شما میدونید این 2-3 روزه وضعیت نت یه تغییر کلی کرده پینگ خود من خیلی خوب شده و ما داریم یکسری تغییرات توی سرور میدیم

شما وقتی کد رهگیری رو به ما بدید مطمئن باشید سرویستون رو دریافت خواهید کرد

با تشکر

خب وقتی از کسی که نه سایتی داره نه کسی میشناستش میری خرید میکنی همین میشه دیگه.
من خودم از اون parspn1 پرسیدم تا چند روز دیگه سرور جدیدش رو راه میندازه قیمتشم که خوب بود و سایت هم داشت حداقل وبا اینکه سرور قبلیشو داون کرده بودن بازم جواب مشتریاشو با احترام میداد.

سلام دوستان.ببخشید اون تایپیک بحث در مورد isp ها چی شد؟چرا حذفش کردن؟

جناب dobidob98 اصلا پینگ راضی کننده نبود تا همین دیروز که بنده اکانت داشتم و دیشب تمام شد ...

جناب parspn1 سرور قبلی عالی بود ولی سرور جدید اصلا جالب نیست سرور تبیان نیست سرور دولتی تبیان که از مسیر دلتانت تله کام باشه
یعنی ipm یا iranet

جناب Gargarak که فعلا بلدن برای خالی کردن رقبا سرور دوستان DDOS کنن

جناب dobidob98 اصلا پینگ راضی کننده نبود تا همین دیروز که بنده اکانت داشتم و دیشب تمام شد ...

جناب parspn1 سرور قبلی عالی بود ولی سرور جدید اصلا جالب نیست سرور تبیان نیست سرور دولتی تبیان که از مسیر دلتانت تله کام باشه
یعنی ipm یا iranet

جناب Gargarak که فعلا بلدن برای خالی کردن رقبا سرور دوستان DDOS کنن

دوست عزیز
اولا مثل اینکه شما توی ایران زندگی نمیکنید
اینترنت ایران هر دقیقه یه سازی میزنه یه روز پینگ عالیه یه روز افتضاح
بعد هم این سرویسی که شما میگیری بستگی داره پینگتون با تابناک چقدر باشه و اصلا نباید انتظار داشته باشید برای همه یکسان باشه
امیر محمود که توی همین فروم هم عضو هست با این سرویس پینگ 67 هم گرفت چون اینترانتش خیلی عالی بود
قبل از خرید هم به شما تست داده شده و هیچ اجباری در خرید نبوده !
بعضی مواقع که پینگ بالا میره ما سریع پیگیر میشیم و به ما میگن که دیتاسنتر گفته پینگ مثلا 200 نرمال هست !!!! خودتون حساب کنید اینجا چه خبره

چون سرویس فقط برای شما اینطور بوده دلیل نمیشه کلا خوب نباشه ...
شما سرویس یا سرور بهتر توی ایران سراغ دارید که همیشه پینگ ثابت بهتون بده من خریدارم !

آخرین ویرایش:
دوست عزیز
اولا مثل اینکه شما توی ایران زندگی نمیکنید
اینترنت ایران هر دقیقه یه سازی میزنه یه روز پینگ عالیه یه روز افتضاح
بعد هم این سرویسی که شما میگیری بستگی داره پینگتون با تابناک چقدر باشه و اصلا نباید انتظار داشته باشید برای همه یکسان باشه
امیر محمود که توی همین فروم هم عضو هست با این سرویس پینگ 67 هم گرفت چون اینترانتش خیلی عالی بود

بعضی مواقع که پینگ بالا میره ما سریع پیگیر میشیم و به ما میگن که دیتاسنتر گفته پینگ مثلا 200 نرمال هست !!!! خودتون حساب کنید اینجا چه خبره

شما سرویس یا سرور بهتر توی ایران سراغ دارید که همیشه پینگ ثابت بهتون بده من خریدارم !
پینگ شما اصلا ثابت نبود و همیشه تو BF برای من بالا 190 تا 200 بود ولی
سرویس سیستک حول 140 میداد با سرور المان معمولا
و همچنین سرور که جناب parspn1 اون اوایل تا 128 من میگرفتم با سرور 48 نفره معمولا سرور روسیه و 64 نفره 140 یا 150 با سرور المان حتی با سرور ژاپن و چین 170 تست کردم
سرور جناب Gargarak همین حدود بود
تست جناب امیر محدود یک تست بود با سرور روس بود اکثر سرور خالی بودن
همچین چون تا اونجا که میدونم ایشون مخابرات سرویس پینگ داخلی تا این سرور زیر 30

و همچنین سرور که جناب parspn1 اون اوایل تا 128 من میگرفتم با سرور 48 نفره معمولا سرور روسیه و 64 نفره 140 یا 150 با سرور المان حتی با سرور ژاپن و چین 170 تست کردم
همونطور که گفته شد :

شما و دوستمون Gargarak و سرور اولی که جناب parspn1 داشت همه رو یک سرور بود و یک مسیر
من با همه سرور پینگ 50
من در تست که از سرور شما گرفتم کلا پینگ تا اروپا اکثر بالا 120 و... هست مشکل اصلی پینگ تا اون سرور نیست معولا 50 دیگه تهش
مشکل اصلی پینگ شما تا اروپا
96867517333692524087.png

یکی دیگه از سرور
15444-%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4-%D8%B3%D8%B1%D9%88%D8%B1-%D9%85%D8%AC%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AA-%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D9%86%D8%AA-%D8%B1%D9%88%D8%A8%DB%8C%D9%86%D8%A7-%D8%B3%D8%B1%D9%88%D8%B1-32646291083788505478-png

- - -ویرایش - - -

من Ts ندارم ..میشه ایمیلتون رو pm کنین

دوستان به زودی قرار یک سرور کاملا اختصاصی با پورت 100 مگابایت میگیریم و به زودی همه مشکلات حل میشه و خیال همه راحت میشه
دوستانی که سرور دارن بیشترشون مجازی دارن ولی این بار می خوام یک اختصاصی بگیریم که خیلی بهتر هست !

- - -ویرایش - - -

این سرور اصلی نبود این سرور فقط فقط برای کلن راه اندازی شده کلن PMC بازی WOrld OF TaNks
انشاالله یکی خوبش در راه هست
=---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------=
خبری می اید خبری در راه است !

دوستان به زودی قرار یک سرور کاملا اختصاصی با پورت 100 مگابایت میگیریم و به زودی همه مشکلات حل میشه و خیال همه راحت میشه
دوستانی که سرور دارن بیشترشون مجازی دارن ولی این بار می خوام یک اختصاصی بگیریم که خیلی بهتر هست !

- - -ویرایش - - -
برادر گرامی اونی که تو سایت طرف می بینی نوشته 100 مگابیت چیزی جز توهم نیست انتها علیه 10 مگابیت که با تو جه به ارائه سرور زیاد به سایت های مختلف .....شیرینگ وحشتناک هست بعضی وقت ها پینگ بد می کنه توقع زیاد هم از شما نمی شه

- - -ویرایش - - -

سلام جیگر خیلی برای شما بد جا افتاده
یه توضیحی بدم برادران اول از این سرور ها داخل ایران و بهترین هاست تو ایران همین تبیان هستش سرویس هاش واقعا گرونه بچه ها مجبورا از سایت های واسطه خریداری کنن براشون ارزون بی افته ارزونی بی دلیل نیست شاید کاهش سرعت بالا پایین شدن پینگ باشه
بعد می ریم سراغه پینگ داخلی باید زیر 40 باشه اگه نباشه واقعا اینترنت باید بندازی سطل اشغال .................و انتظاره مجعزه از این کانکشنها نباشه باید پینگتون با داخل پایین باشه تا پینگ پایین داشته باشین با اروپا ..
بعضی بازی ها گرافیک بالای می خوان مثل bf3 ,crysis 3 ,.......... بعضی ها فکر می کنن کانکشن بزنن لگ دیلی از بین میره (واقعا از بین می ره) ولی بضی وقت ها به سیستم هم ربط داره اگه 60 فریم داشته باشین تو بازی ها کلی دیلی و لگ از بین میره وگر نه با فریم های پایین تیر ها احتمال زیاد به طرف نمی خوره (خودم تجربه شو داشتم)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or