Allay
کاربر سایت
سلام ادمین دیجیتال فکتوری هستماینم مثل بازی ها ممکنه قفل بشه ؟ من از دیجی فکتوری بازی میگرفتم بعد چند روز قفل میشدن ٬ خیلیم دیر پیگیر میشد طرف تا درستش کنه
سلام ادمین دیجیتال فکتوری هستماینم مثل بازی ها ممکنه قفل بشه ؟ من از دیجی فکتوری بازی میگرفتم بعد چند روز قفل میشدن ٬ خیلیم دیر پیگیر میشد طرف تا درستش کنه
) بعد اکانتی که داده اسمش هورایزن بود.منم یهو داد و بیداد که چه وضعیه؟ چرا بازی اشتباه میدید؟چرا پشتیبانی اینطوری شده و...بعد میگه قربان خب اول برید داخل اکانت، میبینید مافیا داخلش هست آقا این CdStop که بچه ها میگفتن بازی میخرن بعد خود شاپ یه پولی میگیره و تعویض میکنه قضیه اش چیه ؟ اگه کسی بازی برای تعویض داشت با بازی شما عوض میکنه یا نه هر بازی رو بخوایم میده بهمون ؟
پ.ن : خب خودم پیام دادم بهشون ظاهرا فقط هر بازی بنجل یا قدیمی یا رو دست مونده ای داشته باشن تعویض میکنن و بازی جدید مدید چیزی بهتون نمیدن . من خودم ازشون خرید میکردم با اینکه میگن اشتراکیه ولی چون پشتیبانی سریع و خوب داره برام مهم نبود ولی الان با این حرکت اصلا حال نکردم و رفت تو لیست سیاه .
یسری کانالا هستن قسطی بازی میدن یا کرایه میدن. اینا شرف داره به تعویض اکانت اونم از شاپ دوزاری و مسخره ای مثل CdStop!اصلا نداشت همچين چيزى هيچوقت كه خودش بازى برات تعويض كنه به طور روتين.
من ازش پرسيدم گفت مگه اينكه هم زمان يه نفر اون بازيو به خودشون براى فروش سپرده باشه يا بازى قديمى باشه.
و كلا به نظرم با هيچ جا اين كارو نكنيد چون ضررش واقعا زياده و تو يه چرخه باطلى ميفتيد.
مثلا يادمه يه جايي به عنوان مثال شما بازى x رو با y عوض ميكردى و يه مبلغيم ميگرفت ازت.
بعد ميخواستى بازى y رو با z عوض كنى اينجورى حساب ميكرد كه از اون مابه التفاوتى كه دادى يه رقمى باز كم ميكرد و براساس مبلغ باقى مونده بايد باز مابه التفاوت ميدادى![]()

یسری کانالا هستن قسطی بازی میدن یا کرایه میدن. اینا شرف داره به تعویض اکانت اونم از شاپ دوزاری و مسخره ای مثل CdStop!
جالبه مشتریم دارن اینا! وقتی nتا کانال بهتر دیگه هست. بعد همین مشتریاش میان میگن اکانت ظرفیتی خریدن مصیبته و همشون دزدن و فلان!![]()
دید از بالا به پایین ادمیناش! انداختن اکانت اشتراکی به اسم اختصاصی (که چندبار پیش اومد اکانتاش تگ اشتراکی نداشت ولی بود و زیربار نرفتن)! سیاستون سر فروش مجدد که تا چند وقت پیش لااقل قیمت بالایی کارمزد میگرفتن! تعویض که کلا به ضرر مشتری میشه از لحاظ مالی ولی همونم باز اونا کلاه میذارن با سیاستی که ارائه میدن!بابا دوزارى درپيت چيه هم پشتيبانى خوبى داره هم جنسش جوره واقعا
من از همين cdstop و گيم سيتى فقط خريد داشتم و واقعا مشكلى نه در خريدش و نه در فروشش نداشتم.
اصلا تعويض بازى با فروشنده چه ديسك چه اكانت كار معقولى نيست و تهش تو پاچه اييه.
دید از بالا به پایین ادمیناش! انداختن اکانت اشتراکی به اسم اختصاصی (که چندبار پیش اومد اکانتاش تگ اشتراکی نداشت ولی بود و زیربار نرفتن)! سیاستون سر فروش مجدد که تا چند وقت پیش لااقل قیمت بالایی کارمزد میگرفتن! تعویض که کلا به ضرر مشتری میشه از لحاظ مالی ولی همونم باز اونا کلاه میذارن با سیاستی که ارائه میدن!
خرید و فروش بازیاش راحته اره ولی شاپ مزخرفیه به هر حال! همون گیم سیتی یا چندتا شاپ دیگه که چندین ساله مشتریشونم هیچکدوم از این مسخره بازیای اینارو ندارن.
والا این مدتی که من و دوستان اینجا اشتراک داشتیم از نخل راضی بودیم البته به غیر از اون مدت جنگ و مدتی بعدش ولی الان پشتیبانیش به حالت قلب برگشتهخیلی دو به شک موندم که نخل پلاس بگیرم یا نه ؟!
بدی ماجرا اینه که کنارش برای آنلاین بازی کردن باید خودم جدا اکانت پلاس هم بگیرم که میشه هزینه مضاعف !
زیاد نگران بحث پولی نیستم چون اون هزینه برای اشتراک پول دو سه تا خرید بازی ظرفیتی میشه. بیشتر نگران اینم که پشتیبانی ضعیفی داشته باشن یا وقتی بخوام عنوانی رو تعویض کنم خیلی طولش بدن و چیزای دیگه ...والا این مدتی که من و دوستان اینجا اشتراک داشتیم از نخل راضی بودیم البته به غیر از اون مدت جنگ و مدتی بعدش ولی الان پشتیبانیش به حالت قلب برگشته
ولی واقعا نمیشه خریدش رو توصیه کرد اونم بخاطر این وضعیت پیش رویی که داریم و دلیل دیگش اینه که اینجا ایرانه و هر اتفاقی ممکن پیش بیاد,یهو دیدی نخل بساطش رو جمع کرد و فرار
من خودم بشخصه اگر امکان تمدید داشتم تمدیدش میکردم ,هنوز 2 ماه از اشتراکم مونده و پشتیبانیش گفت تا وقتی اشتراک داری امکانش نیست که اونم دلیلش مشخصه بخاطر وضعیت دلار هست
اگرم خواستی اشتراک بگیری باید قید پولت رو بزنی و فکر کنی هر اتفاقی ممکن بیفته
من تو این 6 ماهی که اشتراک دارم 80 درصد مواقع صبح یا ظهر که سفارش تعویض دادم، بین 4 تا 7 عصر همون روز بازی رو دادن.فکر کنم فقط 2بار افتاد به روز بعدزیاد نگران بحث پولی نیستم چون اون هزینه برای اشتراک پول دو سه تا خرید بازی ظرفیتی میشه. بیشتر نگران اینم که پشتیبانی ضعیفی داشته باشن یا وقتی بخوام عنوانی رو تعویض کنم خیلی طولش بدن و چیزای دیگه ...
یه چیز دیگه اینکه من فقط اکانت ظرفیت دو میخوام . پلنی دارن که فقط ظرفیت دو بهم بدن ؟من تو این 6 ماهی که اشتراک دارم 80 درصد مواقع صبح یا ظهر که سفارش تعویض دادم، بین 4 تا 7 عصر همون روز بازی رو دادن.فکر کنم فقط 2بار افتاد به روز بعد
آره التیمیت و الیت فقط ظرفیت 2 میدهیه چیز دیگه اینکه من فقط اکانت ظرفیت دو میخوام . پلنی دارن که فقط ظرفیت دو بهم بدن ؟