بحث و تبادل نظر در رابطه با فروشندگان اکانت های ظرفیتی و قانونی

اینم مثل بازی ها ممکنه قفل بشه ؟ من از دیجی فکتوری بازی میگرفتم بعد چند روز قفل میشدن ٬ خیلیم دیر پیگیر میشد طرف تا درستش کنه
سلام ادمین دیجیتال فکتوری هستم 🙏 (البته قبلش از کاربرا قدیمی بازیسنتر 😁) تمام اکانت های ما اختصاصی هستن. این موضوع گاها ممکنه بخاطر اشتباه و یا شیطنت ظرفیت ۳ پیش بیاد که پیگیری میشه و یا زمانی که ظرفیت ۱ فروخته بشه که نیاز هست مجدد اکتیو کنید. ولی خیالتون راحت از بابت اختصاصی بودن ظرفیت ها

چقدر حرفهای اینجا میتونه آدمو گس لایت کنه :D

الان رفتم از نخل بازی مافیا بگیرم(بله دیگه روزهای تعطیلم کار میکنن ;)) ) بعد اکانتی که داده اسمش هورایزن بود.منم یهو داد و بیداد که چه وضعیه؟ چرا بازی اشتباه میدید؟چرا پشتیبانی اینطوری شده و...بعد میگه قربان خب اول برید داخل اکانت، میبینید مافیا داخلش هست :D

خلاصه که خیلی تاکسیک هستید :D

من دیگه آخرین پستم رو هم در مورد نخل پلاس بدم و برم! :دی چون قبلاً هم ازش تعریف کرده بودم و هم انتقاد، حالا که دیگه از اشتراکم چیز زیادی نمونده، یه جمع‌بندی کلی بکنم.
بعد از اون ماجراهایی که برای Death Stranding 2 پیش اومد و بعدش هم Astro Bot، رفتم ازشون اکانت Mafia: The Old Country رو گرفتم و این دفعه مشکلی پیش نیومد و بدون مسائل پیچیده(!) تحویل دادن. بعدش هم اکانت‌های MGS Delta و Shinobi رو گرفتم و سریع تحویل دادن، اون هم قبل از عرضه بازی‌ها. یعنی هر دو رو به صورت پریلود ریختم توی کنسول و از لحظه اول انتشار می‌تونستم بازی کنم. :دی
پایان کارم با نخل پلاس خوب بود، مثل ۱۰،۱۱ ماه اول که اون هم خوب بود. به طور کلی اگه بخوام یه میانگین بگیرم و فقط اون بازه زمانی خاص رو در نظر نداشته باشم، تجربه مثبتی بود و امتیاز مناسبی از من می‌گیره. در مجموع ۲۴ بار ازشون اکانت گرفتم که به جز همون دو مورد، توی بقیه موارد خوب کار کردن و اگه یکی دو بار اندک‌مشکلاتی هم پیش اومد، خیلی سریع برطرف شد. ولی اون موارد واقعاً دیوانه‌م کردن، چون پشت سر هم دیگه هم اتفاق افتادن و یه وضعیتی بود که فکر می‌کردم دیگه کل سیستم‌شون به فنا رفته. یعنی این‌طوری بود که:
۱. تحویل اکانت DS2 دو روز طول کشید. البته دقیقاً بعد از اون ماجرای ۱۲ روزه بود و به هر حال می‌شه گفت که بعد از چند روز تعطیلی کامل اینترنت، ملت با هم هجوم آوردن برای گرفتن اکانت و اوضاع یه ذره آشفته شده بود و خیلی تقصیری نداشتن.
۲. اکانت بعد از یکی دو هفته قفل شد و دقیقاً یک هفته طول کشید تا یه اکانت دیگه دادن. این قضیه هیچ توجیهی نداشت و واقعاً عصبانی شدم.
۳. چند روز بعدش اکانت Astro Bot رو خواستم که این هم ۴،۵ روز طول کشید و اینجا بیشتر از عصبانیت، حیرت‌زده شدم که چرا بازی‌ای که یک سال پیش اومده و خیلی هم محبوبیت نجومی نداره، اکانت آزاد نداره که سریع تحویل بدن. در نهایت هم انگار اکانتی از قبل گیرشون نیومد و رفتن یدونه جدید خریدن و خودم براش اسم و فامیل گذاشتم! :دی
اگه فقط این بازه‌ی جهنمی رو در نظر نگیرم و به کل اشتراک یک ساله نگاه کنم، خوب و قابل قبول بود و برای من که کلی بازی از قدیم در صف انتظار داشتم، واقعاً می‌ارزید که ۹ تومن بدم و ۲۴ تا بازی رو تجربه کنم. یه سری چیزهای دیگه هم بودن که فرصت نشد و کوتاهی(!) از خودم بود، وگرنه تعداد بازی‌هایی که می‌تونستم با اون هزینه بگیرم از این هم بیشتر می‌شد.
راستی به خاطر اون چند روز تعطیلی اینترنت هم به همه مشترکین ۱۴ روز اشتراک اضافه دادن که این هم جزو کارهای خوب‌شون بود و می‌تونستن خیلی راحت هیچ چیز اضافه‌ای ندن و بگن کل کشور تعطیل بوده و به ما چه ربطی داره؟!
همون‌طور که قبلاً گفتم، فعلاً دیگه نمی‌خوام تمدید کنم چون بازی‌های زیادی نموندن که بخوام به خاطرشون پول اشتراک بدم. ولی بعدها که تعداد بازی‌ها بیشتر شد، از مشترکین گرامی پرس و جو می‌کنم و اگه اوضاع پشتیبانی خوب بود، احتمالاً دوباره یدونه اشتراک یک ساله می‌گیرم. :دی

آقا این CdStop که بچه ها میگفتن بازی میخرن بعد خود شاپ یه پولی میگیره و تعویض میکنه قضیه اش چیه ؟ اگه کسی بازی برای تعویض داشت با بازی شما عوض میکنه یا نه هر بازی رو بخوایم میده بهمون ؟
پ.ن : خب خودم پیام دادم بهشون ظاهرا فقط هر بازی بنجل یا قدیمی یا رو دست مونده ای داشته باشن تعویض میکنن و بازی جدید مدید چیزی بهتون نمیدن . من خودم ازشون خرید میکردم با اینکه میگن اشتراکیه ولی چون پشتیبانی سریع و خوب داره برام مهم نبود ولی الان با این حرکت اصلا حال نکردم و رفت تو لیست سیاه .

آخرین ویرایش:
آقا این CdStop که بچه ها میگفتن بازی میخرن بعد خود شاپ یه پولی میگیره و تعویض میکنه قضیه اش چیه ؟ اگه کسی بازی برای تعویض داشت با بازی شما عوض میکنه یا نه هر بازی رو بخوایم میده بهمون ؟
پ.ن : خب خودم پیام دادم بهشون ظاهرا فقط هر بازی بنجل یا قدیمی یا رو دست مونده ای داشته باشن تعویض میکنن و بازی جدید مدید چیزی بهتون نمیدن . من خودم ازشون خرید میکردم با اینکه میگن اشتراکیه ولی چون پشتیبانی سریع و خوب داره برام مهم نبود ولی الان با این حرکت اصلا حال نکردم و رفت تو لیست سیاه .

اصلا نداشت همچين چيزى هيچوقت كه خودش بازى برات تعويض كنه به طور روتين.
من ازش پرسيدم گفت مگه اينكه هم زمان يه نفر اون بازيو به خودشون براى فروش سپرده باشه يا بازى قديمى باشه.
و كلا به نظرم با هيچ جا اين كارو نكنيد چون ضررش واقعا زياده و تو يه چرخه باطلى ميفتيد.

مثلا يادمه يه جايي به عنوان مثال شما بازى x رو با y عوض ميكردى و يه مبلغيم ميگرفت ازت.
بعد ميخواستى بازى y رو با z عوض كنى اينجورى حساب ميكرد كه از اون مابه التفاوتى كه دادى يه رقمى باز كم ميكرد و براساس مبلغ باقى مونده بايد باز مابه التفاوت ميدادى :D

اصلا نداشت همچين چيزى هيچوقت كه خودش بازى برات تعويض كنه به طور روتين.
من ازش پرسيدم گفت مگه اينكه هم زمان يه نفر اون بازيو به خودشون براى فروش سپرده باشه يا بازى قديمى باشه.
و كلا به نظرم با هيچ جا اين كارو نكنيد چون ضررش واقعا زياده و تو يه چرخه باطلى ميفتيد.

مثلا يادمه يه جايي به عنوان مثال شما بازى x رو با y عوض ميكردى و يه مبلغيم ميگرفت ازت.
بعد ميخواستى بازى y رو با z عوض كنى اينجورى حساب ميكرد كه از اون مابه التفاوتى كه دادى يه رقمى باز كم ميكرد و براساس مبلغ باقى مونده بايد باز مابه التفاوت ميدادى :D
یسری کانالا هستن قسطی بازی میدن یا کرایه میدن. اینا شرف داره به تعویض اکانت اونم از شاپ دوزاری و مسخره ای مثل CdStop!
جالبه مشتریم دارن اینا! وقتی nتا کانال بهتر دیگه هست. بعد همین مشتریاش میان میگن اکانت ظرفیتی خریدن مصیبته و همشون دزدن و فلان! :))

یسری کانالا هستن قسطی بازی میدن یا کرایه میدن. اینا شرف داره به تعویض اکانت اونم از شاپ دوزاری و مسخره ای مثل CdStop!
جالبه مشتریم دارن اینا! وقتی nتا کانال بهتر دیگه هست. بعد همین مشتریاش میان میگن اکانت ظرفیتی خریدن مصیبته و همشون دزدن و فلان! :))

بابا دوزارى درپيت چيه هم پشتيبانى خوبى داره هم جنسش جوره واقعا :D

من از همين cdstop و گيم سيتى فقط خريد داشتم و واقعا مشكلى نه در خريدش و نه در فروشش نداشتم.
اصلا تعويض بازى با فروشنده چه ديسك چه اكانت كار معقولى نيست و تهش تو پاچه اييه.

بابا دوزارى درپيت چيه هم پشتيبانى خوبى داره هم جنسش جوره واقعا :D

من از همين cdstop و گيم سيتى فقط خريد داشتم و واقعا مشكلى نه در خريدش و نه در فروشش نداشتم.
اصلا تعويض بازى با فروشنده چه ديسك چه اكانت كار معقولى نيست و تهش تو پاچه اييه.
دید از بالا به پایین ادمیناش! انداختن اکانت اشتراکی به اسم اختصاصی (که چندبار پیش اومد اکانتاش تگ اشتراکی نداشت ولی بود و زیربار نرفتن)! سیاستون سر فروش مجدد که تا چند وقت پیش لااقل قیمت بالایی کارمزد میگرفتن! تعویض که کلا به ضرر مشتری میشه از لحاظ مالی ولی همونم باز اونا کلاه میذارن با سیاستی که ارائه میدن!
خرید و فروش بازیاش راحته اره ولی شاپ مزخرفیه به هر حال! همون گیم سیتی یا چندتا شاپ دیگه که چندین ساله مشتریشونم هیچکدوم از این مسخره بازیای اینارو ندارن.

• Like
Reactions: jdepp
دید از بالا به پایین ادمیناش! انداختن اکانت اشتراکی به اسم اختصاصی (که چندبار پیش اومد اکانتاش تگ اشتراکی نداشت ولی بود و زیربار نرفتن)! سیاستون سر فروش مجدد که تا چند وقت پیش لااقل قیمت بالایی کارمزد میگرفتن! تعویض که کلا به ضرر مشتری میشه از لحاظ مالی ولی همونم باز اونا کلاه میذارن با سیاستی که ارائه میدن!
خرید و فروش بازیاش راحته اره ولی شاپ مزخرفیه به هر حال! همون گیم سیتی یا چندتا شاپ دیگه که چندین ساله مشتریشونم هیچکدوم از این مسخره بازیای اینارو ندارن.

نميدونم من هيچ كدوم ازين مشكلا رو نداشتم و ادميناشم خوبه رفتارشون فقط ٥٠ تومن كارمزد موقع تعويض ميگيره كه تقريبا همه ميگيرن فك كنم.

وقتى راحت ميشه فروخت اصلا تعويضو من درك نميكنم.
دوستان خودشون كار نامتعارف ميكنن بعد شاكين چرا فلانى مارو چاپيد :D

خیلی دو به شک موندم که نخل پلاس بگیرم یا نه ؟!
بدی ماجرا اینه که کنارش برای آنلاین بازی کردن باید خودم جدا اکانت پلاس هم بگیرم که میشه هزینه مضاعف !:-"

خیلی دو به شک موندم که نخل پلاس بگیرم یا نه ؟!
بدی ماجرا اینه که کنارش برای آنلاین بازی کردن باید خودم جدا اکانت پلاس هم بگیرم که میشه هزینه مضاعف !:-"
والا این مدتی که من و دوستان اینجا اشتراک داشتیم از نخل راضی بودیم البته به غیر از اون مدت جنگ و مدتی بعدش ولی الان پشتیبانیش به حالت قلب برگشته
ولی واقعا نمیشه خریدش رو توصیه کرد اونم بخاطر این وضعیت پیش رویی که داریم و دلیل دیگش اینه که اینجا ایرانه و هر اتفاقی ممکن پیش بیاد,یهو دیدی نخل بساطش رو جمع کرد و فرار
من خودم بشخصه اگر امکان تمدید داشتم تمدیدش میکردم ,هنوز 2 ماه از اشتراکم مونده و پشتیبانیش گفت تا وقتی اشتراک داری امکانش نیست که اونم دلیلش مشخصه بخاطر وضعیت دلار هست
اگرم خواستی اشتراک بگیری باید قید پولت رو بزنی و فکر کنی هر اتفاقی ممکن بیفته

والا این مدتی که من و دوستان اینجا اشتراک داشتیم از نخل راضی بودیم البته به غیر از اون مدت جنگ و مدتی بعدش ولی الان پشتیبانیش به حالت قلب برگشته
ولی واقعا نمیشه خریدش رو توصیه کرد اونم بخاطر این وضعیت پیش رویی که داریم و دلیل دیگش اینه که اینجا ایرانه و هر اتفاقی ممکن پیش بیاد,یهو دیدی نخل بساطش رو جمع کرد و فرار
من خودم بشخصه اگر امکان تمدید داشتم تمدیدش میکردم ,هنوز 2 ماه از اشتراکم مونده و پشتیبانیش گفت تا وقتی اشتراک داری امکانش نیست که اونم دلیلش مشخصه بخاطر وضعیت دلار هست
اگرم خواستی اشتراک بگیری باید قید پولت رو بزنی و فکر کنی هر اتفاقی ممکن بیفته
زیاد نگران بحث پولی نیستم چون اون هزینه برای اشتراک پول دو سه تا خرید بازی ظرفیتی میشه. بیشتر نگران اینم که پشتیبانی ضعیفی داشته باشن یا وقتی بخوام عنوانی رو تعویض کنم خیلی طولش بدن‌ و چیزای دیگه ...

• Like
Reactions: db07
زیاد نگران بحث پولی نیستم چون اون هزینه برای اشتراک پول دو سه تا خرید بازی ظرفیتی میشه. بیشتر نگران اینم که پشتیبانی ضعیفی داشته باشن یا وقتی بخوام عنوانی رو تعویض کنم خیلی طولش بدن‌ و چیزای دیگه ...
من تو این 6 ماهی که اشتراک دارم 80 درصد مواقع صبح یا ظهر که سفارش تعویض دادم، بین 4 تا 7 عصر همون روز بازی رو دادن.فکر کنم فقط 2بار افتاد به روز بعد

من تو این 6 ماهی که اشتراک دارم 80 درصد مواقع صبح یا ظهر که سفارش تعویض دادم، بین 4 تا 7 عصر همون روز بازی رو دادن.فکر کنم فقط 2بار افتاد به روز بعد
یه چیز دیگه اینکه من فقط اکانت ظرفیت دو میخوام . پلنی دارن که فقط ظرفیت دو بهم بدن ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or