بحث و تبادل نظر در رابطه با فروشندگان اکانت های ظرفیتی و قانونی

من‌ البته منظورم این بود نسخه پلی۵ و ۴ این دقیقا چه فرقی دارن چون تا جایی که‌ میدونم جفتشون ۳۰ فریم ۱۰۸۰ اجرا میشن اصلا شک دارم نسخه پلی۵ داشته باشه
هیچ فرقی ندارن همونطور که دوستمون گفت. یه بازی از یه اکانت همزمان روی ۴ و ۵ میتونه اجرا بشه. اینام اینطوری ۲تا ظرفیت ازش میفروشن. فقط چون ۵ بروزتره ظرفیتش رو گرونتر میفروشن همین.

• Like
Reactions: Zack.Fair
من‌ البته منظورم این بود نسخه پلی۵ و ۴ این دقیقا چه فرقی دارن چون تا جایی که‌ میدونم جفتشون ۳۰ فریم ۱۰۸۰ اجرا میشن اصلا شک دارم نسخه پلی۵ داشته باشه
اگه شما کنسولت ps5 ـه که فقط باید ظرفیت دوم ps5 رو بگیری. حالا چه نسخه ارتقا یافته و اختصاصی داشته باشه چه نداشته باشه. اشتباه نکنی بگی اگه فرقی نداره همون PS4 رو بگیرم. اگر اکانت رو روی PS5 میخوای اکتیو کنی حتما باید ظرفیت دوم PS5 باشه.

• Like
Reactions: Zack.Fair
آقا یه سوال
میشه تمامی مکالمات این تاپیک رو بدیم به هوش مصنوعی
اون بر اساس مکالماتی که اینجا صورت گرفته برامون تجزیه تحلیل کنه و یه امتیاز بده به هر کدوم از فروشنده ها و دسته بندی شون کنه؟

آقا یه سوال
میشه تمامی مکالمات این تاپیک رو بدیم به هوش مصنوعی
اون بر اساس مکالماتی که اینجا صورت گرفته برامون تجزیه تحلیل کنه و یه امتیاز بده به هر کدوم از فروشنده ها و دسته بندی شون کنه؟
کلا مگه چندتا شاپ معتبرن که هوش مصنوعی بخواد دسته بندیشون کنه؟ ده ها بار گفته شده بجز امثال گیم سیتی، مون شاپ، اکسین، پلی باکس و گیم اوور (از سی دی استاپ خیلی بهتره) از جایی نگیرید. برای پلاسم باز به یکی از همینا مراجعه کنین.
امتیاز دادن میخواد این؟ :D سخت میکنید همه چی رو برای خودتون.

کلا مگه چندتا شاپ معتبرن که هوش مصنوعی بخواد دسته بندیشون کنه؟ ده ها بار گفته شده بجز امثال گیم سیتی، مون شاپ، اکسین، پلی باکس و گیم اوور (از سی دی استاپ خیلی بهتره) از جایی نگیرید. برای پلاسم باز به یکی از همینا مراجعه کنین.
امتیاز دادن میخواد این؟ :D سخت میکنید همه چی رو برای خودتون.
با اجازه دیجیتال فکتوری هم اضافه کنم به این لیست. چندین ساله خرید انجام دادم ازش هیچ مشکلی نداشته فقط مثلا نسبت به گیم سیتی جنسش جور نیست ، ولی کاملا معتبره.

صرفا جهت اطلاع
به سلامتی اکانت هایی که از نخل پلاس گرفته بودم ساین اوت شدن ( ظرفیت سوم )
خلاصه اگه ظ ۲ هستین حداقل این چند روز رو آنلاین نشین
امیدوارم تهش اتفاق خوبی بیوفته فقط نمی‌دونم چه جوری میخوان این وضعیت مدیریت کنن بعد این ۱۰ روز ( اگه بیشتر نباشه البته ) با این حجم از اکانت های ساین اوت شده و احتمالا دی اکتیو شده

آخرین ویرایش:
  • Wow
Reactions: hamid_barca
منم الان چک کردم بتلفیلد 6 دیسیبل شده بود و تو اکانت اصلی هم که رفتم زد ساین اوت شده ولی yotei اوکی بود.دیگه زود اینترنت رو قطع کردم که حداقل تا آخر عمر همینو بازی کنم :D

توصيه هاى منو جدى نميگيرى همين ميشه :D

• Smile
Reactions: hamid_barca
بریز آقا....بریز :D

خيلى اسپم كده ميشه ولى امروز ديدم يه ماهى گلى كه الدن رينگ بازى ميكرد به رحمت خدا رفته.
خلاصه كه خجالت بكش :D
در ضمن صرفا كابل لن رو از دستگاه بكشى فايده نداره
اون تيك اتصال به اينترنت رو كلا خاموش كن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or