Anakin
کاربر سایت
کفتار این آدم ها رو میبینه راهش رو کج میکنه. اصلا نباید بهشون رحم کردوالا من اخرین تجربه ای که باهاش داشتم خیلی بد بود، یعنی یه جورایی خر فرض شدم و گرنه قبل ترش خودم و چندتا بچه ها ازش کیلزون ۳ اونم روز اولی خریدیم!
جریان این بود که من یه LBP 2 داشتم خیلی تر تمیز و اتویی، اینو اومدم گذاشتم برای فروش فرض کن شما ۲۰-۳۰ تومن و واقعا هم فکر نمیکردم مشتری خاصی هم پیدا بشه اما انگار تخم lbp 2 رو ملخ خورده بود جوری که هفت هشت تا مشتری یهو با هم اومدن و هر کدوم هی قیمت رو بالاتر بردن جایی که اون موقع ( سال ۹۰ و اینا ) بازی تا ۵۰ تومن هم پیشنهاد داشت، از اون طرف این وحید هم گفت مثلا ۳۸ تومن ، گفتم من مشتری دارم ۵۰ گفت اقا بفروش به من، من بعدا خواستی ازم خرید کنی هوات رو دارم( دقیق گفت شما حال بده به ما منم بعدا حال میدم بت ! ) ، ما هم گفتیم این کارش درسته و قبلا سر جریان کیلزون ۳ کار رو تمیز انجام داد
اون موقع با اینکه از ۵۰ هم یه سری بالاتر رفتن ما به این اقا خیلی پایین تر از پیشنهادات فروختیم
از قضا دو هفته بعدش یه بازی دیگه خود وحید گذاشت برا فروش ( کیلزون ۲ ) ولی قیمتش نسبت به بازار بالاتر بود، رفتم گفتم اقا نشون به اون نشون که گفتی، رو این تخفیف بده تا من بردارم، یهو اصلا زد به اون در و نته من غریبم بازی و من فلان و بیثار و قیمتش همینه میخوای بخوا نخواستی هم هیچی و این حرف ها، گفتم من سر اون جریان لیتل دو باهات راه اومدم با اینکه میتونستم بهتر سود کنم گفت نه همینه که هست میخوای بخوا نمیخوای به سلامت
دیگه پشت دستم رو داغ کردم سمت وحید تیکر sos نرم و از اون سمت هم دیگه حال ندم به ملت که بعدا به ریش ادم بخندن

جوون بودیم و خام
الان یه اکانت ترکیه با تاریخ انقضای پلاس نزدیک مونده رو دستم