بحث و تبادل نظر در رابطه با فروشندگان اکانت های ظرفیتی و قانونی

بابا من شخصا حداقل سه ٤ تا گپ تلگرامى ميشناسم واسه فروش مجددش.
حتى از تو همونا ميتونيد بازياى قديمى تر رو با قيمت خيلى كمتر پيدا كنيد.

الكى بزرگش نكنيد :D
سلام دوست عزیز، امکانش هست این گروها رو برای بنده هم بفرستید

چيزى كه نشده ميخوام بدونم شده يا نشده :D
تو كه اون روز حداقل ٣-٤ تا جاى درست حسابى بدون دردسر بهت معرفى كرديم اگه ازينا ميخريدى بايد بن ميشدى :D
کلا 110$ گیفت خریدم با 30%درصد تخفیف پلاس اکسترا گرفتم با 10$ گیم خریدم دیگه چیزی نخریدم ،ولی از همون کانالا بعدا می خوام چندتا گیم بخرم

• Cool
Reactions: SaDrA-HhH
کلا 110$ گیفت خریدم با 30%درصد تخفیف پلاس اکسترا گرفتم با 10$ گیم خریدم دیگه چیزی نخریدم ،ولی از همون کانالا بعدا می خوام چندتا گیم بخرم

بهترين كار همينه كه با تركيبى از خريد با گيفت كارت و ظرفيتى پيش برى.
مگه اينكه خيلى مايه دار باشى و برات مهم نباشه :D

كسى نيومده بگه سر متال گير و گيرز آف وار چقد سركار گذاشته تا الان نخل؟ :D
یکساعت پیش درخواست متال گیر دادم و در عرض 10 دقه بازی رو تحویل دادن اونم بصورت کاملا خام :D
خودم first - last name برای اکانت بازی گذاشتم
هل بلید 2 هم سریع تحویل دادن
در کل بعد از داستانی که سر دث استرندینگ 2 داشتم دیگه هر چی بازی گرفتم یکی دو ساعت قبل از موعدش تحویل دادن

آخرین ویرایش:
مثل هموناس. ظرفیت 2 اش share می شه تو کل کنسول و با هر اکانت دیگه ای می تونی بازی کنی ولی ظرفیت 3 فقط داخل همون پلاس داره.
اینم مثل بازی ها ممکنه قفل بشه ؟ من از دیجی فکتوری بازی میگرفتم بعد چند روز قفل میشدن ٬ خیلیم دیر پیگیر میشد طرف تا درستش کنه

اینم مثل بازی ها ممکنه قفل بشه ؟ من از دیجی فکتوری بازی میگرفتم بعد چند روز قفل میشدن ٬ خیلیم دیر پیگیر میشد طرف تا درستش کنه
هربار قفل میشه میری تو اکانت دوباره فعال میکنی مگه اشتراکی باشه که موقع انیبل کردن ارور بده! چرا باید معطلت میکرد؟ :-?
البته بستگی داره از کجا بخری. جاهای درست حسابی بخری دیزیبل نمیشه! یا لااقل شعور خود فروشنده میرسه ازت بپرسه اشتراکی میخوای یا نه.
صبر هم نکن خود شاپ پیگیری کنه! نباید قفل بشه که شمای مشتری معطل بشی! درجا برو خودت فعالش کن. اگرم ظرفیت ۳ اذیت میکرد که وظیفه شاپه سریع رسیدگی کنه و منتظرت نذاره‌‌

اره از این بابت هم فرقی نداره با بازی ها ممکنه قفل بشه. اگه می خوای اینطوری نشه از جای بهتر پلاس رو بخر. قبلش هم بگو بهشون اشتراکی نمی خوام که دائم قفل بشه. چون پلاس هم اشتراکیش زیاده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or