بحث و تبادل نظر در رابطه با فروشندگان اکانت های ظرفیتی و قانونی

در کل میگم...یه چیزای ساده هم برای ما شده آرزو.باورت میشه ps1 رو تو همین ایران از نمایندگی سونی خریدیم و یه کلاه با لوگو سونی هم اشانتیون بهمون داد؟
خب این چیزا اگه بود نه ما سمت این مسخره بازیها میرفتیم نه این همه فروشگاه کلاهبردار پیدا میشد.حتی همین نخل هم که طرفدارش هستم.
دست رو دلم نذار که خونه، کاملا میفهمم چی میگی، رسما عین بیخانمان های جهان هستیم، بی هویت ها، دیگه تلخش نکنم همه میدونیم،

حقیقتا من فقط اکانتم برام مهمه که کمترین ریسک رو سرش کنم، ان عدد تروفی پلت خاطره... دوست دارم بمونه، وگرنه تا قبل 2013، من خدای بازی جیل بریک بودم :D و مطلقا بحثم اخلاقی نیست...

خلاصه میفهممت... اپسیلون شعور داشته باشه ادم حرفت رو میفهمه...

امیدوارم به چخ نرن

ولی اگر قرار باشه اوضاع شون خراب باشه اولین و شاید اخرین محک و‌ امتحان نهایی شون میشه ghost of yotei و بتل ۶
چون جفت شون رو ملت مثل مور و ملخ می ریزن روز اولی یا هفته اولی میخوان

ولی اگر اینطوری بخواد پیش بره به نظرم یه جمع چندتایی جمع بشیم اکانت خودمون بخریم هر کی بازی کرد بده نفر بعدی
اصولا هم سینگل باید اینجوری کنیم مثلا من و حمید و علی و نقی و تقی پول بذاریم رو هم قرعه کشی خونگی طور بازی کنیم تا تموم شه بعدش هم که دیگه مهم نیست ! اون زمانی که این همه گرونی نبود من با دوستم میگرفتیم و‌اصلا بعد از یه مدت زمانی که بازی میکزدیم کلا دیگه اکانت برای هیچ کدوم‌مون انچنان مهم نبود
این اشتراکی خریدن خیلی عالیه به شرط این که ادمای پایه ش باشن

• Like
Reactions: tboy2022
د
خريد و فروش اكانت ظرفيتى از جاى مطمئن اونقدم كه اينجا فاجعه نشونش ميدن كار سختى نيست كه خودتونو اسير اين نخل و خرما و اينا بكنيد :D
اون بحث قفل شدن اينام يا خيلى كم پيش مياد يا يه لحظه ميرى اينيبل ميكنى ديگه.
دکتر، مشکل فروش دوباره اشه
بعد از اون جدا باید بگردی یه جای مطمئن برای فروش یا خرید دست دوم اش پیدا بکنی

• Like
Reactions: db07
د

بابا من شخصا حداقل سه ٤ تا گپ تلگرامى ميشناسم واسه فروش مجددش.
حتى از تو همونا ميتونيد بازياى قديمى تر رو با قيمت خيلى كمتر پيدا كنيد.

الكى بزرگش نكنيد :D

• Like
Reactions: AM!R
د

همین بازارچه بازیسنتر خیلی خوبه
من خودم همه اکانت هایی که آگهی کردم فروش رفتن

میشه برای من هم بفرستی؟

اگر پشتیبانی نخل مثل قبل بشه بنظر من بهترین انتخاب هست ولی توصیه به کسی نمیکنیم :D
توی این 10 ماهی که از اشتراکم گذشته 25 تا بازی ازشون گرفتم که تا پایان اشتراکم به 30 تا میرسه , بنظرم اگه میخواستم ظرفیتی این بازیها رو بگیرم با حساب مبلغ ضرر فروششون حدود همین پولی میشد که برای اشتراک دادم شاید هم بیشتر میشد

دکتر راحت خود اطلاعات اکانت رو از فروشنده اکانت میتونی بگیری که جابجا کنی ؟

اشتراک الیت نخل پلاس قیمتش شد ۱۶۴۰۰ و تعداد بازی همزمانش از ۳ به ۲ شده ولی خب برای مشترکین قبلی همون ۳ باقی میمونه. :دی

راستی من بعد از اون اتفاقات مشکلی دیگه نداشتم باهاشون بازیا رو راحت تحویل میدن و تعویض میکنن :دی

• Like
Reactions: db07 and DM.JAGUAR
من یک کانال بلادگرند دیدم داره. خیلی وقته توی کانالش هستم ولی خودم فرصت نشده چیزی کرایه کنم.
واسه همین نمی‌تونم نظر خاصی بدم. دکتر گیم هم فکر کنم واسه فروش گذاشته، چیزی توی پستش از کرایه ندیدم.
آقا دستت دردنکنه از بلادگرند Hellblade 2 رو برای ۱۰ روز کرایه کردم شد ۲۰۰هزارتومن. چون بازی رزرو نبود خیلی سریع و بدون مشکل تحویل داده شد. به نظرم روش خوب و به صرفه ای هست برای بازی هایی که تایم گیمپلیشون کوتاه هست یا میخواید ببینید از یه بازی خوشتون میاد یا نه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or