alireza yellow
کاربر سایت
ظرفیت دوم رو به صورت اختصاصی میده یا اشتراکی ؟ ظ2 فقط برا یک نفر میده ؟آره التیمیت و الیت فقط ظرفیت 2 میده
ظرفیت دوم رو به صورت اختصاصی میده یا اشتراکی ؟ ظ2 فقط برا یک نفر میده ؟آره التیمیت و الیت فقط ظرفیت 2 میده
خودشون که تاکید دارن اختصاصیه.حالا نمیدونم راهی هست بفهمیم یا نهظرفیت دوم رو به صورت اختصاصی میده یا اشتراکی ؟ ظ2 فقط برا یک نفر میده ؟
معمولا اگه اشتراکی باشه اکانت زود زود تبدیل به ظ3 میشه یعنی نیاز هست هی بری دوباره console sharing and offline play رو enable کنیخودشون که تاکید دارن اختصاصیه.حالا نمیدونم راهی هست بفهمیم یا نه
نه زود نمیشه.شاید مثلا 2 ماه بازی دستم بوده 2بار یا نهایت 3 بار اینطوری شده باشه.الان مثلا doom حدود 3-4 هفته دستمه و یکبار هم قفل نشدهمعمولا اگه اشتراکی باشه اکانت زود زود تبدیل به ظ3 میشه یعنی نیاز هست هی بری دوباره console sharing and offline play رو enable کنی
خب این چیزیه که خودشون هم رسما اعلام کردن.حالا چون در مورد نخل پلاس زیاد صحبت شده منم تجربه خودمو به اشتراک بذارم ، اشتراک کاستوم گرفتم شبیه گلد( زمان تخفیفات ) یعنی با فاصله ۱ ماه از انتشار ، تو این اشتراک رسما باید قید ظ ۲ رو بزنید ، از ۷ تا بازی تا حالا گرفتم فقط یه ظ ۲ نصیبم شد اونم re 4 ریمیک که تقریبا قدیمیه ، البته با وجود التیمیت و الیت کاملا قابل حدس بود
ولی انصافا تا الان پشتیبانی قابل قبول بوده
من چند ساله واسم مهم نیست که رو اکانت خودم بازی کنم و با توجه به هزینه ای هم کردم اصلا ناراضی نیستم ، ولی خوب نوشته ۲ و ۳ براساس موجودی ، از طرف دیگه داره یه اکانت جدید ( تازه ساخته شده ) تحویل میده که من اولین استفاده کننده اشم ، انتظار میره به همون چیزی که گفتن عمل کنن ، یعنی براساس موجودی بخوای حساب کنی باید ظ ۲ بدن دیگهخب این چیزیه که خودشون هم رسما اعلام کردن.
اگه همه اشتراکها رو میخواست ظ2 بده که دیگه الیت و التیمیت معنی نداشت.شما به جز الیت و التیمیت باید روی همو ظ3 فقط حساب کنی.
بازم نمیشه یقه طرف رو گرفت چون میتونه بگه اینو ساختم که 3 رو بدم به شما و بلافاصله بعدش باید 2 رو بدم به یه التیمیت.در کل به جز التیمیت و الیت، بیخیال ظ2 باید شدمن چند ساله واسم مهم نیست که رو اکانت خودم بازی کنم و با توجه به هزینه ای هم کردم اصلا ناراضی نیستم ، ولی خوب نوشته ۲ و ۳ براساس موجودی ، از طرف دیگه داره یه اکانت جدید ( تازه ساخته شده ) تحویل میده که من اولین استفاده کننده اشم ، انتظار میره به همون چیزی که گفتن عمل کنن ، یعنی براساس موجودی بخوای حساب کنی باید ظ ۲ بدن دیگه![]()
دیروز بعد از اینکه این جا غر زدم رفتم بازم ازش بازی خریدم ( SilkSong ) . 2-3 تا پیام دادم به ادمین های کانال های گیم سیتی و اوکسین و اینا . همشون یه جوری هستن . مثلا GameCity زده بازی ریجن یک آمریکا تا لحظه آخر داشتم ازش خرید میزدم و پول کارت به کارت میکردم شانسی پرسیدم ریجن آمریکاست که ؟ گفت نه با یورو میخریم فرقی با ریجن آمریکا نداره . انگار ما گاگولیم . گفتم بهش داداش برای DLC هایی که براش میاد میخواستم حتما ریجن 1 باشه که اصلا براش مهم نبود انگار و به دروغ میخواست ریجن 2 رو به جا 1 بده . اوکسین و یکی دوتا دیگه هم از همین داستان ها . همین CD Stop حداقل مثل آدم سریع جواب میده سریع کد میده خلاصه اگه ماهی یک بار هم ظرفیت دوش رو باید بریم Enable کنیم ارزش داره . در مورد اشتراکی بودن هم که قبلا صحبت کردیم اصلا نمیشه ظرفیت 2 اشتراکی بشه . احتمالا اون Disable شدنه بخار شیطنت یا نوب بازیه کسیه که ظرفیت 3 خریده .اصلا نداشت همچين چيزى هيچوقت كه خودش بازى برات تعويض كنه به طور روتين.
من ازش پرسيدم گفت مگه اينكه هم زمان يه نفر اون بازيو به خودشون براى فروش سپرده باشه يا بازى قديمى باشه.
و كلا به نظرم با هيچ جا اين كارو نكنيد چون ضررش واقعا زياده و تو يه چرخه باطلى ميفتيد.
مثلا يادمه يه جايي به عنوان مثال شما بازى x رو با y عوض ميكردى و يه مبلغيم ميگرفت ازت.
بعد ميخواستى بازى y رو با z عوض كنى اينجورى حساب ميكرد كه از اون مابه التفاوتى كه دادى يه رقمى باز كم ميكرد و براساس مبلغ باقى مونده بايد باز مابه التفاوت ميدادى![]()
بر شیطون لعنت بفرست و وسوسه نشوبا اینکه مخالف نخل پلاسم ولی این اشتراک الیتش بدجور داره چشمک میزنه! نمیدونم چیکار کنم این وسوسه رو![]()

اشتباه شد با التیمیت اشتباه گرفتم!بر شیطون لعنت بفرست و وسوسه نشو
۱۷ میلیون آخه
من برم تا حمید نیومده![]()

الیت هر بازی که روی استوره رو میتونی درخواست بدی انگار! التیمیت فقط بازیای روز و اونایی که خودشون میارن. الیت کل استور برات بازه که چی بگی چون التیمیت لیست دارهتو اشتراک نخل فرق الیت و التیمیت چیه دقیقا که اون ۶ میلیون گرونتره ؟!
تو اشتراک نخل فرق الیت و التیمیت چیه دقیقا که اون ۶ میلیون گرونتره ؟!
به جز این، الیت اولش گفتن پلاس هم روشه.ولی الان نمیدونم هنوزم پلاس داره یا نه...اگه خواستید بخرید قبلش اینو بپرسیدالیت هر بازی که روی استوره رو میتونی درخواست بدی انگار! التیمیت فقط بازیای روز و اونایی که خودشون میارن. الیت کل استور برات بازه که چی بگی چون التیمیت لیست داره