بحث و تبادل نظر در رابطه با فروشندگان اکانت های ظرفیتی و قانونی

دلو زدم به دریا یه التیمیت یساله گرفتم! تا مهر که چندتایی ظرفیتی پیش خرید کرده بودم مهمارو. از مهر به بعد و چندتاییم الان مثل Hell is us و متال گیر رو دیگه با نخل میرم جلو ببینم حرص میدن یا نه! :D
درصد ما فراموش نشه دوست عزیز ;))

نخل آلتیمیت رو من با اینکه تا مهر ماه وقت داشت اما جلوتر با 10 درصد تخفیف یک ماه پیش خریدم 9.360 جالبه همین پارسال آف خورده بود 6.900 خریدم.

اما لامصب هیچ کدوم مث گیم پس گرون نشد تابستون پارسال تمدید 13 ماهه شد 4.300 چند روز پیش دادم CDKey Share برام 13 ماهه تمدید کرد شد 10.600 (تا چند هفته پیش 9.800 بود)

درصد ما فراموش نشه دوست عزیز ;))
کلاه بردار از اب دربیاد مستقیم خود شمارو هدف قرار میدیم همه :D
ولی بیشوخی هزینه بازیا حتی ظرفیتی سر به فلک کشیده! ظرفیت ۲ رسیده بالای ۳ و ۳۵۰۰! اگه نزنن زیرش، مشکلی با دیر تحویل دادن ندارم چون همینطوریش نیستم خونه اکثرا و وقت ندارم!
۳تا بازی ظرفیتی میشه حدودا ۱۰ تومن! یه تومن بیشتر nتا بازی تا یسال خیلی خوب باید باشه!

کلاه بردار از اب دربیاد مستقیم خود شمارو هدف قرار میدیم همه :D
ولی بیشوخی هزینه بازیا حتی ظرفیتی سر به فلک کشیده! ظرفیت ۲ رسیده بالای ۳ و ۳۵۰۰! اگه نزنن زیرش، مشکلی با دیر تحویل دادن ندارم چون همینطوریش نیستم خونه اکثرا و وقت ندارم!
نخل خیلی قدیمیه و بعید میدونم هر چی هم بشه اینا فرار کنن....ولی تو سریع اندازه پولت بازی بگیر ازشون که خیالت راحت بشه حداقل اندازه پولت بازی گرفته بودی ;))

فقط برای تحویل بازی سعی کن صبح همون ساعت 10 که پشتیبان باز میشه نفر اول درخواست بدی که از اونطرف زودتر تحویل بگیری.معمولا هم میگن ساعت 16 یا 17 اکانت آماده هست ولی اگه بازی یکم قدیمی باشه زودتر میدن و اگه جدید باشه شاید به 7-8 شب هم بکشه.من خودم وقتی درخواست بازی میدم دیگه اون صفحه رو نمیبندم تا سریع پیام داد بفهمم

نکته بعدی هم اینکه اینا به روش qr code اکانت میدن بعد حتما باید dns زده باشی که از اونطرف میخواد اکانت رو وارد کنه بشه.من حتی با اینترنت شاتل و dns نمیتونم اکانت رو بگیرم و فعلا فقط با ایرانسل و دی ان اس رادار میشه.اینم گفتم حواست باشه که اینترنت دیگه ای پشت دست آماده داشته باشی

نخل خیلی قدیمیه و بعید میدونم هر چی هم بشه اینا فرار کنن....ولی تو سریع اندازه پولت بازی بگیر ازشون که خیالت راحت بشه حداقل اندازه پولت بازی گرفته بودی ;))

فقط برای تحویل بازی سعی کن صبح همون ساعت 10 که پشتیبان باز میشه نفر اول درخواست بدی که از اونطرف زودتر تحویل بگیری.معمولا هم میگن ساعت 16 یا 17 اکانت آماده هست ولی اگه بازی یکم قدیمی باشه زودتر میدن و اگه جدید باشه شاید به 7-8 شب هم بکشه.من خودم وقتی درخواست بازی میدم دیگه اون صفحه رو نمیبندم تا سریع پیام داد بفهمم

نکته بعدی هم اینکه اینا به روش qr code اکانت میدن بعد حتما باید dns زده باشی که از اونطرف میخواد اکانت رو وارد کنه بشه.من حتی با اینترنت شاتل و dns نمیتونم اکانت رو بگیرم و فعلا فقط با ایرانسل و دی ان اس رادار میشه.اینم گفتم حواست باشه که اینترنت دیگه ای پشت دست آماده داشته باشی
پشتیبان نخل پلاس از ۱۲ ظهر میاد! ۱۲ ظهر تا ۸ شب :-? همون صفحه چتی که توی بخش نخل پلاس رو میگی دیگه؟ چون زودتر از ۱۲ اون گزینه چت اصلا نیست!
و یسوال اکانت تحویل دادن یا پس دادن از طریق همین صفحه چت اتفاق میفته؟

• Like
Reactions: hamid_barca
پشتیبان نخل پلاس از ۱۲ ظهر میاد! ۱۲ ظهر تا ۸ شب :-? همون صفحه چتی که توی بخش نخل پلاس رو میگی دیگه؟ چون زودتر از ۱۲ اون گزینه چت اصلا نیست!

از همون طریقه.

فقط تنها چیزیش که خیلی رو مخه اینه که سر ساعت بسته میشه...یه بار وسط عوض کردن بازی این جوری شد....من هی کد میدادم دیدم جوابی نمیاد...نگو که سر اون ساعت کلا چت باکس بسته میشه.:|:|:|:|:|

آره همه چی از همونجا هست...قبلا از 10 بود ولی در عوض الان تعطیلاتم هستن

فقط موقع پاک کردن اکانت حتما قبلش دیزیبل کن.اگه هم نبود یه بار اینیبل کن بعد دیزیبل...برای عکس گرفتن هم حتما با همون اپی که گفتن باید عکس بگیری

چقدر حرفهای اینجا میتونه آدمو گس لایت کنه :D

الان رفتم از نخل بازی مافیا بگیرم(بله دیگه روزهای تعطیلم کار میکنن ;)) ) بعد اکانتی که داده اسمش هورایزن بود.منم یهو داد و بیداد که چه وضعیه؟ چرا بازی اشتباه میدید؟چرا پشتیبانی اینطوری شده و...بعد میگه قربان خب اول برید داخل اکانت، میبینید مافیا داخلش هست :D

خلاصه که خیلی تاکسیک هستید :D
اکانت مافیا چند برات درومد حمید؟

تا حالا چند بار شده یه مدت سراغ یکی از بازیهات نری بعد که رفتی ببینی قفل شده؟

من هفته پیش سه تا بازیم قفل شده بود.
قبلا بیشتر میشد ولی بعد از جنگ و اون مشکلاتی که پیش اومده تا حالا بازی قفل نشده برام.فکر کنم 4 تا بازی تا حالا گرفتم از اون زمان...بعد قفل منظورت اینه که کلا قفل شده بود یا همون که بری دوباره اینیبل کنی؟
چون اینکه کلا قفل بشه برای من تا حالا اتفاق نیفتاده.همون فقط دوباره اینیبل کردن منظورمه که پیش میاد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or