درصد ما فراموش نشه دوست عزیزدلو زدم به دریا یه التیمیت یساله گرفتم! تا مهر که چندتایی ظرفیتی پیش خرید کرده بودم مهمارو. از مهر به بعد و چندتاییم الان مثل Hell is us و متال گیر رو دیگه با نخل میرم جلو ببینم حرص میدن یا نه!![]()

اونو مگه نخل مارکت نمیده؟درصد ما فراموش نشه دوست عزیز![]()

من دلال 2جانبه هستماونو مگه نخل مارکت نمیده؟![]()

کلاه بردار از اب دربیاد مستقیم خود شمارو هدف قرار میدیم همهدرصد ما فراموش نشه دوست عزیز![]()
نخل خیلی قدیمیه و بعید میدونم هر چی هم بشه اینا فرار کنن....ولی تو سریع اندازه پولت بازی بگیر ازشون که خیالت راحت بشه حداقل اندازه پولت بازی گرفته بودیکلاه بردار از اب دربیاد مستقیم خود شمارو هدف قرار میدیم همه
ولی بیشوخی هزینه بازیا حتی ظرفیتی سر به فلک کشیده! ظرفیت ۲ رسیده بالای ۳ و ۳۵۰۰! اگه نزنن زیرش، مشکلی با دیر تحویل دادن ندارم چون همینطوریش نیستم خونه اکثرا و وقت ندارم!
پشتیبان نخل پلاس از ۱۲ ظهر میاد! ۱۲ ظهر تا ۸ شبنخل خیلی قدیمیه و بعید میدونم هر چی هم بشه اینا فرار کنن....ولی تو سریع اندازه پولت بازی بگیر ازشون که خیالت راحت بشه حداقل اندازه پولت بازی گرفته بودی
فقط برای تحویل بازی سعی کن صبح همون ساعت 10 که پشتیبان باز میشه نفر اول درخواست بدی که از اونطرف زودتر تحویل بگیری.معمولا هم میگن ساعت 16 یا 17 اکانت آماده هست ولی اگه بازی یکم قدیمی باشه زودتر میدن و اگه جدید باشه شاید به 7-8 شب هم بکشه.من خودم وقتی درخواست بازی میدم دیگه اون صفحه رو نمیبندم تا سریع پیام داد بفهمم
نکته بعدی هم اینکه اینا به روش qr code اکانت میدن بعد حتما باید dns زده باشی که از اونطرف میخواد اکانت رو وارد کنه بشه.من حتی با اینترنت شاتل و dns نمیتونم اکانت رو بگیرم و فعلا فقط با ایرانسل و دی ان اس رادار میشه.اینم گفتم حواست باشه که اینترنت دیگه ای پشت دست آماده داشته باشی
همون صفحه چتی که توی بخش نخل پلاس رو میگی دیگه؟ چون زودتر از ۱۲ اون گزینه چت اصلا نیست!پشتیبان نخل پلاس از ۱۲ ظهر میاد! ۱۲ ظهر تا ۸ شبهمون صفحه چتی که توی بخش نخل پلاس رو میگی دیگه؟ چون زودتر از ۱۲ اون گزینه چت اصلا نیست!
و یسوال اکانت تحویل دادن یا پس دادن از طریق همین صفحه چت اتفاق میفته؟

آره همه چی از همونجا هست...قبلا از 10 بود ولی در عوض الان تعطیلاتم هستنپشتیبان نخل پلاس از ۱۲ ظهر میاد! ۱۲ ظهر تا ۸ شبهمون صفحه چتی که توی بخش نخل پلاس رو میگی دیگه؟ چون زودتر از ۱۲ اون گزینه چت اصلا نیست!
و یسوال اکانت تحویل دادن یا پس دادن از طریق همین صفحه چت اتفاق میفته؟
اکانت مافیا چند برات درومد حمید؟چقدر حرفهای اینجا میتونه آدمو گس لایت کنه
الان رفتم از نخل بازی مافیا بگیرم(بله دیگه روزهای تعطیلم کار میکنن) بعد اکانتی که داده اسمش هورایزن بود.منم یهو داد و بیداد که چه وضعیه؟ چرا بازی اشتباه میدید؟چرا پشتیبانی اینطوری شده و...بعد میگه قربان خب اول برید داخل اکانت، میبینید مافیا داخلش هست
خلاصه که خیلی تاکسیک هستید![]()
نخریدم که، با همون اشتراک نخل پلاس گرفتماکانت مافیا چند برات درومد حمید؟
نخریدم که، با همون اشتراک نخل پلاس گرفتم
قبلا بیشتر میشد ولی بعد از جنگ و اون مشکلاتی که پیش اومده تا حالا بازی قفل نشده برام.فکر کنم 4 تا بازی تا حالا گرفتم از اون زمان...بعد قفل منظورت اینه که کلا قفل شده بود یا همون که بری دوباره اینیبل کنی؟تا حالا چند بار شده یه مدت سراغ یکی از بازیهات نری بعد که رفتی ببینی قفل شده؟
من هفته پیش سه تا بازیم قفل شده بود.