بازی Hellblade 2 بصورت ۳۰ فریم بر روی کنسول های Xbox Series X/S اجرا میشود.

• Thread starter Thread starter Nike-90
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Nike-90

کاربر سایت
آخرین ویرایش:
دیگه حتما خوده نینجا تئوری قصد ساخت داشته وگرنه فکر نکنم مایکرو اصرار به ساختش کرده باشه
دیگه پس چرا استودیو خریدن؟ پول خرج بازی میدادن با انحصاری کامل روی ایکس باکس. بگدریم الان که بازی تو PS5 هم میاد

• Like
Reactions: amir mokhtari
اگه گرافیک بازی رو تا جایی که ممکن بوده بردن بالا اینطوری باز ۳۰ فریم قابل توجیه ، اما برای کنسول 500 دلاری سریز ایکس باید یه مد پرفورمنس میزاشتن که با تنظیمات گرافیکی مدیم فریم ریت ۶۰ رو ساپورت کنه اینطوری به پلیرا هم احترام قائل میشدن البته شاید هم بعدا با اپدیت دادن مشخص نیست و از این حرفا
حالا بازی بیاد ببینیم شاید یه شاهکار گرافیکی تحویل بدن که فک همه بیاد پایین
اما در کل دوره فریم ریت ۳۰ گذشته دیگه ناحقی واسه کنسول پلیراست

خیلی از بازیها هستن که فقط ماد 30 فریم دارن برای سینمایی بودن بازی

گرافیک بازی که بی نظیره و 30 فریم هم به حالت سینمایی کمک میکنه ، بازی هم H&S مثه DMC و GOW نیست که بگیم نیازه به 60 فریم

واقعا بازی خاص و خفنی هست مثلش رو هم نداریم ، همون نسخه 1 هم بی نظیر بود و امتیاز +90 توی استیم گواهی بر این قضیه هست ( مهمترین جا برای امتیازاته به نظرم )

من که بی صبرانه منتظرشم و به محض اومدن زیرنویسش میکنم\m/

نینجا تئوری هم واقعا استدیو قابل احترامیه و هوای گیمر ها رو داشته امیدوارم موفق بشه

حالا بازی بیاد ببینیم شاید یه شاهکار گرافیکی تحویل بدن که فک همه بیاد پایین
استودیویی موفقه که عنوانی بسازه که تو همه چیزا نامبر وان باشه، ازش الگو بگیرن و ساخته ش تا ابد تو ذهن پلیر ها بمونه. گرافیک یک سال دیگه با یک عنوان دیگه به فراموشی سپرده میشه.
ولی خب مبارک طرفداراش ;)

بازی یه تریلر درست درمون نداره شماها درگیر 30 یا 60 فریم بودنش هستین؟

ببین چقدر استودیو هیچی نشون نداده که اصلا نکته ای جز اعتراض به 30 فریمه بودن بازی نمیبینیم.

یعنی قشنگ با 50 دلاره کردن بازی اعتراض ها به پلی تایم 8-7 ساعته رو پوشش دادن.
گرافیک رو هم تا خرخره بردن بالا که توجیح 30 فریمه بودن رو تا حد زیادی داشته باشن و تهش ملت درخواست کنن که آنلاکش کنن با آپدیتی یا چیزی ، اونهم فیکس فریم ثابت نداد خب نداد.
تریلر درست و حسابی هم که نمیدن که داستان لو نره و خب بازی خیلی متکی به داستانه پس این هم هیچی.

از نظر من اینها اصلا هیچ خوراکی ندادن تا حالا که بشه قبل انتشار روش مانور داد ، حالا یا اونطور هایپش کرد و یا خاکش کرد.
=========
اینطور بازیها طبق تجربه خودم یا یه چیز خفن از توش در میاد و یا داغون.
حد وسط نمیتونن داشته باشن.

امیدوارم از نوع اول باشه و ارزش این همه صبر پلیرها و طرفدارها رو داشته باشه.

اينا خودشون بازيو حالا به طور كاذب يا واقعى خاص كردن با نحوه نمايشاشون.
نسخه اول يه بازى يونيك خاص بود واسه يه استوديوى مستقل.
الان با اين مدل نمايش هاى خودشون و حرفايي كه زده شده يجوريه كه همه انتظار يه AAA بلاك باستر با متاى +90 دارن ولى شواهد امر نشون ميده كه اينجورى نميشه.

خلاصه كه مورد عجيبيه بايد صبر كرد ببينيم چى در مياد ازش.
ولى با شرايط فعلى اگه صرفا قرار باشه همون نسخه اول با گرافيك بالا تر رو شاهد باشيم واقعا تو ذوق ميزنه.

شماره اول بازی برای من خیلی خاص و یونیک بود و تا قبل از اون بازی ای تو این سبک بازی نکرده بودم. خصوصا تجربه اش با هدفون.
کامبت بازی هم جز خوبی هاش بود که خیلی کم و کوتاه بود. گرافیکش تو شماره اول هم چشم نواز بود.
اما در نهایت یه بازی بود که تموم شد و رفت و در حد ۷ یا ۸ بود.
این نسخه هم طبق این چیزای کوتاهی و مختصری که دیدم از تریلر ها, به نظر میاد که خیلی از اون خط شماره اول خارج نشه و به نظرم اشتباهه اگه ماکرو رو این بازی یه حساب AAA باز کرده باشه.
باید یا منتظر بمونیم بازی بیاد ببینیم چیه یا چیز بیشتری از بازی شیر کنن.

اينا خودشون بازيو حالا به طور كاذب يا واقعى خاص كردن با نحوه نمايشاشون.
نسخه اول يه بازى يونيك خاص بود واسه يه استوديوى مستقل.
الان با اين مدل نمايش هاى خودشون و حرفايي كه زده شده يجوريه كه همه انتظار يه AAA بلاك باستر با متاى +90 دارن ولى شواهد امر نشون ميده كه اينجورى نميشه.

خلاصه كه مورد عجيبيه بايد صبر كرد ببينيم چى در مياد ازش.
ولى با شرايط فعلى اگه صرفا قرار باشه همون نسخه اول با گرافيك بالا تر رو شاهد باشيم واقعا تو ذوق ميزنه.
این +90 از کجا اومده صدرا؟
خب دارن تبلیغ میکنن بازی رو ، اینکه حقشونه.
کدوم استودیو دوست نداره یکی پول بزاره وسط (مایکرو) و بازیشون رو درست و حسابی تبلیغ کنه؟

به نظر من بازی بتونه بین عناوین بزرگی که امسال اومدن نهایتا 85 بگیره باید به استودیو آفرین گفت.
90 که دیگه رویاییه و من واقعا سورپرایز میشم.
=========

این نظر شخصیمه که تو تاپیکش هم گفتم و شاید چند نفری رو تریگر کنه .
اینکه به نظرم بازی بودجه بالایی داشته ، زمان زیادی صرف ساختش شده ولی به نظرم بازی نهایت یک بازی AAست که با عشق و علاقه ساخته شده (اگه اونطور که دوست دارم فکر کنم مراحل توسعه رو طی کرده باشه).
ستینگ بازی تو همین چهارچوبی که براش تو قسمت قبل تعریف شده کار میکنه و جواب میده که یه AA بوده.

اینها رو گفتم منظورم این نیست که بازی مشکل داره یا چون که AAست پس بالای 90 نمیتونه بگیره و..
این دیگه مشخصه و توضیح نداره به نظرم.
منظور اینکه سطح انتظارات رو باید معقول نگه داشت.

اینها شانس ندارن ، نسخه اول اون سمت بود و حالا نسخه دوم این سمت.
هر بار هم به یه شکل هیت میشه.

من ترجیح میدم به تصمیمهای استودیو اعتماد کنم یا حداقل صبر کنم ببینم چی کار کردن با اینکه خیلی چراغ خاموش دارن پیش میرن.
بزاریم منتشر بشه ببینیم چه آشی برامون پختن.

آخرین ویرایش:
از این بازی بجز یسری تریلر این‌گیم چیزی بیرون نیومده، بیشتر ویدئو از نحوه‌ی موشن کپچر و تکنولوژی اومده. چطوری ۹۰+؟ اگر‌ استایل گیمپلی مثل نسخه‌ی اول باشه و تغییری توی لول دیزاین‌ها ندن، بشخصه که خیلی با این سبک بازی ارتباط نمی‌گیرم. نیم ساعت راه بری ۴ تا باس بکشی باز نیم ساعت راه بری، یکی هی حرف بزنه و‌مخت رو بخوره تا یه روایتی رو بفهمی. بازی‌های پیاده روی رو نیستم. ترحیح میدم فیفا بزنم😁😁

متای بازی هم بعید هم‌ می‌دونم بیشتر از ۸۰-۸۵ بشه، اونم اگر خروجی مطلوب باشه و حداقل داستان عمیق باشه (باگ‌های مسخره موقع لانچ نداشته باشه!!!) و روایتش خیلی نسبت به نسخه‌ی قبلی بهتر باشه و گرافیک و صدای بازی رو یه تغییراتی بدن که بتونه منتقد رو جذب کنه.

مبارزات و منطق پشتش رو درست کنن که حداقل یه لذتی از مبارزات ببری😁 البته نسخه‌ی اول هم خیلی لخت بود. پارک‌وی تا تجریش رو پیاده روی کنی با چهارنفر دعوا کنی فکر کنیم قوی‌تر باشه😁😁

به نظر من گرافیک بالا جزیی از ساختار و به نوعی ستینگ بازیه. سازنده ها نمیخان با پایین آوردن گرافیک، به اتمسفر بازی ضربه بزنن. برای همین بین 60 فریم و تنظیمات گرافیکی بالا، گزینه دوم رو انتخاب کردن.

hell.png

شواهد امر))

یه عده دیگه واقعا خودشون رو زدن به کوچه علی چپ :دی چیزی که از این بازی نشون دادن به راحتی بهترین گرافیکی هست که تا حالا تو صنعت گیم وجود داشته، یه بازی معمولی از نظر بصری که نیست. حالا آمار گذاشتن از اینکه رزلوشون مهم تره یا فریم lol خب مشخصه نرخ فریم مهم تره ولی هلبلید با توجه به سبکی که داره تجربه بصری که ارائه میده خیلی مهمه و از این نظر هیچ رقیبی نداره :دی با بازی دو سال پیش هم نمی‌خواد مقایسه کنید، از الن ویک ۲ که بهترین گرافیک نسل بوده هم بهتره. همون بازی دو سال پیش هم یه مد ۳۰ فریم داره که اونم در مقابل هلبلید ۲ حرفی برای گفتن نداره! :دی حالا جالبه احتمال اینکه بازی برای پلی استیشن هم بیاد زیاده، نمی دونم دوستان چه اصراری برای مبارزه با دشمن فرضی دارن :دی

یه عده دیگه واقعا خودشون رو زدن به کوچه علی چپ :D چیزی که از این بازی نشون دادن به راحتی بهترین گرافیکی هست که تا حالا تو صنعت گیم وجود داشته، یه بازی معمولی از نظر بصری که نیست. حالا آمار گذاشتن از اینکه رزلوشون مهم تره یا فریم lol خب مشخصه نرخ فریم مهم تره ولی هلبلید با توجه به سبکی که داره تجربه بصری که ارائه میده خیلی مهمه و از این نظر هیچ رقیبی نداره :D با بازی دو سال پیش هم نمی‌خواد مقایسه کنید، از الن ویک ۲ که بهترین گرافیک نسل بوده هم بهتره. همون بازی دو سال پیش هم یه مد ۳۰ فریم داره که اونم در مقابل هلبلید ۲ حرفی برای گفتن نداره! :D حالا جالبه احتمال اینکه بازی برای پلی استیشن هم بیاد زیاده، نمی دونم دوستان چه اصراری برای مبارزه با دشمن فرضی دارن :D
یه 10-15 تا کاربر هستند که شما اینا رو تو تمام بازیهای ایکس باکس می بینی.
یعنی فرقی نداره بازی چی باشه. فقط کافیه تگ مایکروسافت/ایکس باکس روش باشه.
از ریسینگ و فلایت سیم و rpg بگیر تا سوروایول و شوتر و ایندی.
اینا مخاطب تک تک بازیهای ایکس باکس هستند و برای تمام بازیها ابراز نگرانی میکنن.
از دیدگاهشون تمام این بازیها هم زباله هستن.

من نمیدونم چطور ممکنه یه عده تمام سبک ها و تمام بازیها رو بتونه تجربه کنه.
چطوری وقت میکنید بازیهای سونی + ایکس باکس رو همرو تجربه کنید و مخاطب تمام ژانرها باشید و در مورد همشون هم نظر بدید؟
یعنی کار و زندگی ندارید واقعن؟ کارتون بازی کردنه؟ ژورنالیست هستید؟

آخرین ویرایش:

چطوری وقت میکنید بازیهای سونی + ایکس باکس رو همرو تجربه کنید و مخاطب تمام ژانرها باشید و در مورد همشون هم نظر بدید؟

اونوقت من میگم اینا مشکل دارن. یه مدیر/ناظم میاد پست منو پاک میکنه. بعدش نفر بعدی میاد اخطار و بن میده.
اگر این اسمش مشکل نیست، پس چیه؟
البته این دو طرفست ها.
یعنی اگه اسم تاپیک عوض میشد و یه بازی از سونی میومد مینشست جاش باز همین بحث 30 فریم بودن رو داشتیم که یه عده داشتن توضیح میدادن که چرا اینطوره و یه عده ترول/هیت میکردن یا ناراضی بودن خودشون رو نشون میدادن.
کلا یه تعداد کاربر داریم (نهایتا بین 20-10نفر) که هدفشون از سر زدن به انجمن چیزی جز پیدا کردن یه تاپیک برای VS کردن نیست.

خیلیهاشون نه گیم میزنن ، نه ما تو تاپیک بازیها میبینیمشون و...
نه یه پست به درد بخور میزان.
نهایتا سالی یکی دوتا بازی اگه از استودیوی محبوبشون باشه بازی کنن و مابقی رو ایگنور میکنن.
با این تعریف میشه گفت که اصلا گیمر نیستن.

اونهایی هم که یه خط در میون پست گیمینگ هم میزارن باز بالای 90-80 درصد پستهاشون خلاصه میشه در بحث vs کردن و...

اما خب همونطور که گفتم این قشر تو هر دو طرف هست.

تاپیک بازیه و ما هم همه گیمریم که تو بازیسنتر عضو شدیم.حالا ماله سونی یا ماکرو فرقی نمیکنه.در ضمن تاپیک اخبار بازیه و متن خبر هم دقیقا اینه "بازی Hellblade 2 بصورت ۳۰ فریم بر روی کنسول های Xbox Series X/S اجرا میشود"
حالا این وسط اگه فکر میکنید داریم کامنت نامربوط میذاریم و بحثمون در مورد فریم بازی اسپمه و میرید مدام گزارش میکنید و اینکه چرا نمیایم در مورد گرافیک فوق خفن و فک برانداز و بهترین گرافیک قرن(که هنوز نیومده) و داستان غنی و مدیریت جهادیه اسپنسر حرف نمیزنیم اون بحثش یه چیز دیگست
این جمله آخرت هم به نظرم یه توهین به همه اعضای بازیسنتره.ماهیت انجمن بازیسنتر بازیه و لاغیر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or