تاپیک بازیه و ما هم همه گیمریم که تو بازیسنتر عضو شدیم.حالا ماله سونی یا ماکرو فرقی نمیکنه.در ضمن تاپیک اخبار بازیه و متن خبر هم دقیقا اینه "بازی Hellblade 2 بصورت ۳۰ فریم بر روی کنسول های Xbox Series X/S اجرا میشود"
حالا این وسط اگه فکر میکنید داریم کامنت نامربوط میذاریم و بحثمون در مورد فریم بازی اسپمه و میرید مدام گزارش میکنید و اینکه چرا نمیایم در مورد گرافیک فوق خفن و فک برانداز و بهترین گرافیک قرن(که هنوز نیومده) و داستان غنی و مدیریت جهادیه اسپنسر حرف نمیزنیم اون بحثش یه چیز دیگست
این جمله آخرت هم به نظرم یه توهین به همه اعضای بازیسنتره.ماهیت انجمن بازیسنتر بازیه و لاغیر
اکهشغلتون جوری باشه که از ۷تا ۱۷سر کار باشد هر روز مناهل باشید از ساعت ۵تا موقع خواب می تونید نهایتا ۲ ساعت گیم بزنید هر روز بازی کنید ماهی ۲ بازی می تونید تمام کنید
تو هر ماه چند تا بازی خوب میاد نهایتا با خوش بینی ۳ماهی یکی
من خودم هلبلید خیلی دوست دارم و ۳۰فریم برام اشکال نداره
ولی حزف شما توهین به گیمر جماعت هست
من خودم این چند ماه مشکل دارم زیاد نمی تونم بازی کنم فکرم درگیره
ولی وقتی اسمت بزاری گیمر باید سلیقه های مختلف بازی کنی نه نشون دهنده بیکاریت هست نه چیز دیگه
اینا رو به یکی بگید که تاریخ عضویتش 2024+ به بعد باشه ))
ماهیت انجمن بازیسنتر خیلی وقته که تروله.
مدیریت هم بارها با پاک کردن و تهدید و... سعی کرده انجمن رو از این وضعیت سمی و ترول دربیاره که تا الان موفق نبودن.
دیگه تاپیک هایی که تمامن پر شده از ترول و اسپم و بی احترامی و... هستش دیگه. کیو دارید گول میزنید؟ منو یا خودتونو؟
من خودم جزوی از گیمر جماعت هستم. 30 ساله که سرگرمی اصلیم گیم بوده. (منهای 2 سال اخیر)
بیاید باهم صادق باشیم. هممون میدونیم که این چرتکه انداختنا و محاسبه ها با واقعیت زندگی اونم تو ایران خیلی متفاوته.
در ثانی همونطور که گفتم بحث اینه که اون 10-15 نفر مخاطب تمام بازیهای مایکروسافت هستند و در همه تاپیک های خبریش حضور فعال دارن و حضورشون هم صرفن برای تخریب بازیه ولاغیر
دیگه مثالی واضح تر از استارفیلد نداریم که.
بازی که چه از نظر تجاری و چه از دیدگاه گیمرها به شدت موفق عمل کرد. ولی اینجا کسی بره تاپیک های خبریش رو بخونه فکر میکنه با زباله ترین بازی ساخت بشر طرفه.
سوالم این بود که چطور ممکنه یک عده تمام سبک بازیها تو سلیقشون باشه و وقت بازی کردن همشون روهم داشته باشن و بیان نظرات که نه، اسپم هاشون رو به طور رگباری منتشر کنن.
اگر از بازیهای مایکروسافت خوشت میاد چرا رفتی ps خریدی؟ اگر بدت میاد تو تاپیکهای مربوط به بازی چیکار میکنی؟ چرا منی (یا خیلی های دیگه) که از انحصاری های سونی خوشم نمیاد، تو تاپیک های مربوط بهشون اسپم نمیدم؟
به منم ربطی نداره ها. من نه قوانین اینجا رو تعیین کردم و نه مسولیتی دارم. فقط سوال واسم پیش اومد.
چی میشه که یه نفر وظیفه خودش میدونه که حتمن بیاد یه محصولی که خوشش نمیاد و یا با گرافیک/داستان/فریم یا هرچیز دیگش حال نمیکنه رو هیت بده؟ عجیبه واسم.
اگرم کسی هست که وفت میکنه تمام انحصاری ها و بازیهای روز رو تموم کنه، قطعن بیکاره. بیکاری هم اصلن و ابدن چیز بدی نیست. من خودم از خدام بود انقدری پول داشتم که تمام وقتم رو میزاشتم روی گیم و دیگر تفریحات. ملت یه عمر تلاش میکنن که بعدش بیکار بشن و ازش لذت ببرن. حالا یه نفر به هر طریقی بتونه زودتر به اون مرحله برسه خیلی هم خوش به حالشه. ))