بازی GTA V برای PC و کنسول های Xbox One و PS4 تایید شد + تریلر

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Bahram

Alan, Wake Up
مدیر انجمن
لحضاتی قبل کانال رسمی یوتیوب شرکت Rockstar تریلر بازی GTA V برای PC و کنسول های Xbox One و PS4 منتشر کرد.
بازی GTA V ابتدا برای PS4 در کنفرانس E3 شرکت سونی تایید شده بود.

wvmia3ncmwii088e06ap.jpg

همچنین کاربران نسخه PS4 بازی می توانند سیو های بخش مولتی پلیر بازی را از PS3 و Xbox 360 به PS4 منتقل کنند.
GTA V پاییز امسال منتشر خواهد شد
منبع و منبع
لینک آپارات

.....................
آپدیت خبر: دارندگان نسخه Xbox One و PC هم می تونن سیو بخش مولتی پلیر از PS3 و Xbox 360 به پلتفرمی که GTA V نسل بعدو برای اون خریدن منتقل کنند. (مثلا از PS3 به PC)
منبع
the current community of players will have the ability to transfer their Grand Theft Auto Online characters and progression to their choice of PlayStation 4, Xbox One or PC.

آخرین ویرایش:
از این عکسا زیاده منبع رو بزن بعدش این ingame هست ؟ یا دموی رئال تایم ؟ ما هنوز نمیدونیم ؟ اره من اینسایدرم مدرک میخوایی ارائه بدم ؟ بعد شما بازار یاب راکستار هستی تبلیغ می کنی ؟ این جوری پست گذاشتن فقط باعث تحریک اذهان تاپیک میشه من حرف اینه راکستار پول پرسته و یه سیاست توی صنعت گیم داره که هیچکدوم از کمپانی ها خوششون نمیاد اونم اینه پول و دیگر هیچ ناسلامتی شما فن سونی ها یه رگ فن ناتی داگ هستید نباید دیگه همچین حرفی رو از شما بشنویم که بگید نه راکستار با دل و چون بازی میزنه بازی میزنه اما یه جور که سود کنه و طرفدار ها مهم نیستن منظورم حرف من اینه (من دیگه بحثی ندارم )
شما انگار نمیخوای بیخیال شی!
این عکس مال تریلر اصلیه که نمایش داده شد! کاملا از محیط بازی و این گیم هست! و راکستار هم شرکتی نیست که نمایشاش با عرضه نهایی زمین تا آسمون فرق کنه! در نتیجه این عکسی که قرار داده شده کاملا معتبره!

و یک چیز دیگه ما بالاخره نفهمیدیم!
توی این فروم جوری از سازنده ها یاد میشه انگار سازنده ها باید گیم بسازن واسه دل خودشون و پول و سود واسشون مهم نباشه :|
الان اومدی میگی چون نسخه PC دیرتر میاد راکستار یک سیاست کثیف داره که شرکتای دیگه ندارن :|
حالا شرکتای دیگه میان همراه با عرضه بازی روی کنسولای نسل هفت روی PC و نسل هشتم همه رو با هم عرضه میکنن بازم یک عده مثل شما میان میگن ای مثلا یوبی سافت فلان شده که داره بازی کراس جن میده! ای پول پرست :|

بالاخره نفهمیدیم! سازنده دقیقا باید چه غلطی بکنه؟ :دی اگه همه رو با هم بده میگن پول پرسته! اگه با فاصله بده میگن سیاست کثیف و پول پرستی! اگه کلا نده و انحصاری باشه باز میان بهش فحش میدن!
والا ما که سر در نیاوردیم!

:|

بهرام جان میخوامت بدجور خبرت خیلی هایپرم کرد.مرسی.;;) من اینو 10 در صد بیشتر نرفته بودم خبرو دیدم دستو دلم برا بازی رو ps3 نمیره منتظرم نسخه ps4 رو بگیرم.الته شاید یه گشتو گذاری ول گردی:d تو شهر کنم با بازی فعلی ولی داستانی رو دیگه ادامه نمیدم.تا پاییز.

از این عکسا زیاده منبع رو بزن بعدش این ingame هست ؟ یا دموی رئال تایم ؟ ما هنوز نمیدونیم ؟ اره من اینسایدرم مدرک میخوایی ارائه بدم ؟ بعد شما بازار یاب راکستار هستی تبلیغ می کنی ؟ این جوری پست گذاشتن فقط باعث تحریک اذهان تاپیک میشه من حرف اینه راکستار پول پرسته و یه سیاست توی صنعت گیم داره که هیچکدوم از کمپانی ها خوششون نمیاد اونم اینه پول و دیگر هیچ ناسلامتی شما فن سونی ها یه رگ فن ناتی داگ هستید نباید دیگه همچین حرفی رو از شما بشنویم که بگید نه راکستار با دل و چون بازی میزنه بازی میزنه اما یه جور که سود کنه و طرفدار ها مهم نیستن منظورم حرف من اینه (من دیگه بحثی ندارم )
واقعا منطق ماکرو فن ها منطقی هست که تو نوع خودش .....
الان بازی برای نسل قبلی منتشر شده برای نسخه ی PC هم داره با نسل جدید منتشر میشه الان مشکل شما دقیقا چیه ؟؟
راکستار واقعا عاقلانه و تمیز کار کرد الان فروش نسل قبل رو کرده حالا میره رو نسل جدید رو هیچکدومم اثر منفی نداره !!
الان من متوجه نمیشم این یعنی اهمیت به طرفداران و فن ها نیست ؟
اساسا یه شرکت بازی سازی چرا باید به دوتا گیمر اهمیت بده ؟! کدوم شرکت بازی سازی رایگان بازی میسازه یا هدفش رضای خداست تو ساخت بازی ؟
دست وردارید خداوکیلی ...
من نمیدونم یه سری از ماکرو فن ها واقعا چه بلایی دارن سر خودشون میارن !!
تاپیک و خبر واضحه !
ناراحتی یه سری و اعصاب خوردیاشون واقعا برام قابل توجیح نیست ؟!؟
چیزی که مهمه بازی امسال برای نسل بعد منتشر میشه الان مشکل چیه دقیقا ؟!
یه بازیه فقط !! انقدر وقت و اعصاب رو برای بحث های الکی نذارید !
بله مدرک اینسایدریتون رو اگر میشه ارائه بدید :|;)
چه بد خز شد این اینسایدر ... :d

من که نمیفهمم شما چی میگی یا چی میخوای بگی !

شرکت 5 سال رو بازی کار کارده بعد بخاطر این که میخواسته جلوی فروش کم بازیشو توکنسول های نسل هفت بگیره بازی برای PC معرفی نکرده ،حالا اومده برای نسل جدید +PC معرفی کرده ،دقیقا مشکل شما چی ؟
خوب شرکت باید سود کنه ،وقتی میبینه میتونه سود بیشتر کنه چرا نکنه ؟؟؟؟

الان بازی برای نسل قبلی منتشر شده برای نسخه ی PC هم داره با نسل جدید منتشر میشه الان مشکل شما دقیقا چیه ؟؟
راکستار واقعا عاقلانه و تمیز کار کرد الان فروش نسل قبل رو کرده حالا میره رو نسل جدید رو هیچکدومم اثر منفی نداره !!
اساسا یه شرکت بازی سازی چرا باید به دوتا گیمر اهمیت بده ؟! کدوم شرکت بازی سازی رایگان بازی میسازه یا هدفش رضای خداست تو ساخت بازی ؟
دست وردارید خداوکیلی ...
تاپیک و خبر واضحه !
کی به کی میگه!:-/:|

پست اول آپدیت شد
کسانی که قصد دارن نسخه Xbox One و PC بخرن، بخونن:d
تو این پست هم خبرو قرار میدم (منبع تو پست اول)
آپدیت خبر: دارندگان نسخه Xbox One و PC هم می تونن سیو بخش مولتی پلیر از PS3 و Xbox 360 به پلتفرمی که GTA V نسل بعدو برای اون خریدن منتقل کنند. (مثلا از PS3 به PC)

آخرین ویرایش:
دست وردارید خداوکیلی ...
تاپیک و خبر واضحه !
از کجا معلوم مایکروفنه؟ شاید فن سونی باشه;)

دوست من شما اگر تریلر رو مشاهده کرده باشی آخرش گفته که این تریلر از نسخه ps4 کپچر شده
راک استار هم همیشه تریلرهاش از محیط ingame بازی هست من یادم نمیاد تا الان تریلر cg مثلا نشون داده باشه
فلسفه وجود یک کمپانی درآمد زایی هست، و این نکته رو هم توجه داشته باشید که راک استار فقط سازنده بازی هست و تصمیم گیرنده در مورد پلتفرم ها یا زمان انتشار نیست
شرکت T2 که صاحب راک استار هست در این موارد تصمیم میگیره
سهامداران شرکت T2 فقط سود براشون مهمه (خود منم اگر سهام داراش بودم سود برام مهم بود نه چیزای دیگه)
راک استار 5 سال صرف ساخت "یک" بازی کرده با اون بودجه هنگفت، توقع دارید به سودش فکر نکنه؟ مثل شرکتهای دیگه ip های زیادی نداره و هرسال یه نسخه ازشون بیرون نمیده

من میدونستم gta v برای pc تایید میشه. اصن تابلو بود
اونایی که میگفتن نمیاد الان قیافشون دیدن داره:دی

من میدونستم gta v برای pc تایید میشه. اصن تابلو بود
اونایی که میگفتن نمیاد الان قیافشون دیدن داره:دی

من گفتم نمیاد ولی از عمد :p . DLC هم بزنن تنگش حالشو ببرید . توی کنفرانس سونی تکسچرها و نمای آب تغییرات خوبی داشت ولی خب انتظار نداشته باشید معجزه کنن چون کراس جن ه .

ولی اونایی که تا الان صبر کردن روی PC بیاد صبر ایوب داشتن خدا قوت .. :d نوش جونشون

بله in game هست.
آره مدرک ارائه بده منتظریم.
پس کمپانی های دیگه از پول بدشون میاد :-/
شرکتی که عرضه بازی رو به تاخیر می ندازه تا یه سری از خواسته های طرفدارها رو به بازی اضافه کنه طرفدارها براش مهم نیستن پس :-/:bighug:

من نمیفهمم بعضی دوستان نگاهشون نسبت به تجارت و صنعت بازی چطوریه؟
یا هنوز وارد بازار اقتصادی نشدن یا کمونیستی فکر میکنند.

هر شرکتی در هر جای دنیا اولین فاکتورش برای موفقیت باید سود باشه بعد دیگر مسائل متفرقه.توی جامعه ما بد جا انداختند که شرکتی که به سود فکر میکنه فلانه و بسانه!اگه سود نباشه نه ایده رشد میکنه نه بازی و نه هیچ فاکتور دیگه!
همین طرز نگاه غلط باعث فرار مغزها شده!

همین الان خود بنده حاظرم پول یه کنسول نسل جدید رو بدم تا فقط نسخه با گرافیک resident evil 2 ,3 رو بدون حتی کوچکترین تغییر بازی کنم.
چون بیش از اندازه بازی قشنگه.
الانم راکستار یه بازی خیلی تاپ ساخته که حقشه هرچقدر درمیاره!
اگرم افزایش گرافیک هم نمیداد باز هم خیلی pc بازها سراغش میرفتن!منظورم پایرت بازهایی مثل خودمون نیست!
من نمیدونم وقتی بازی tlou و یا halo collection برای نسل جدید با افزایش نسبی گرافیک همراهه همه سر و دست میشکنن و اسمی از پول پرستی نیست؟
هرچند اگه ps4 بگیرم tlou رو حتما میخرم!
ناتی داگ نوش جونش بازی خوب ساخته باید سود کنه تا سرپا بمونه راک استار و هر شرکت دیگه ای هم همینطور!

نخیر . مثل اینکه نمیذارن آدم بازنشسته بشه!!! فکر کنم باید به فکر جمع کردن یک سیستم جدید باشم .

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or