بازی GTA V برای PC و کنسول های Xbox One و PS4 تایید شد + تریلر

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Bahram

Alan, Wake Up
مدیر انجمن
لحضاتی قبل کانال رسمی یوتیوب شرکت Rockstar تریلر بازی GTA V برای PC و کنسول های Xbox One و PS4 منتشر کرد.
بازی GTA V ابتدا برای PS4 در کنفرانس E3 شرکت سونی تایید شده بود.

wvmia3ncmwii088e06ap.jpg

همچنین کاربران نسخه PS4 بازی می توانند سیو های بخش مولتی پلیر بازی را از PS3 و Xbox 360 به PS4 منتقل کنند.
GTA V پاییز امسال منتشر خواهد شد
منبع و منبع
لینک آپارات

.....................
آپدیت خبر: دارندگان نسخه Xbox One و PC هم می تونن سیو بخش مولتی پلیر از PS3 و Xbox 360 به پلتفرمی که GTA V نسل بعدو برای اون خریدن منتقل کنند. (مثلا از PS3 به PC)
منبع
the current community of players will have the ability to transfer their Grand Theft Auto Online characters and progression to their choice of PlayStation 4, Xbox One or PC.

آخرین ویرایش:
راک استار با این کار گور خودشو کند
به محض انتشار نسخه pc کاربرای بازیسنتر میان و از گرافیک و فریم بازی انتقاد می کنن و راک استارو به غلط کردم میندازن
کسایی که میگن پورت تو این نسل بر روی pc خوب خواهد بود باید بگم واسه واچ داگز هم همین حرفو میزدین ولی ببینید چه پورت افتضاحی بر روی pc داره
باز نسخه نسل هشتم یه چیزی ولی pc؟؟؟ آخه چرا
واقعا متاسفم براش پول پرست بخاطر 100 هزار دلار بیش تر بازی رو رو pc هم منتشر کرد. خوب که چی؟ همه میدونن pc گیمر ها چه اخلاق و سلیقه ای دارن
انتشار بازی بر روی pc اشتباهی بزرگه که بعضی سازندگان مرتکبش میشن و دودش هم تو چشم خودشون میره
البته خوشبختانه صنعت گیم به سمت انحصاری شدن واسه کسنول میره....

زاخار با ما چرا بدی ؟ مگه........
;)

مشکل واتچ داگز از انجینش بود این انجینو قبلا با مکس پین بازی کردیم
این بازیو میزنیم به بدن با 60 فریم و کیفیت جزئیات بیشتر (حالا ما با 30 فریم:-< ) به کوری حسودان و تمام زاخارا شمام برو عیدیاتو جمع کن 400تومان بده با کیفیت کمتر از ما بازی کن :bighug:

به محض انتشار نسخه pc کاربرای بازیسنتر میان و از گرافیک و فریم بازی انتقاد می کنن و راک استارو به غلط کردم میندازن
کسایی که میگن پورت تو این نسل بر روی pc خوب خواهد بود باید بگم واسه واچ داگز هم همین حرفو میزدین ولی ببینید چه پورت افتضاحی بر روی pc داره
واقعا متاسفم براش پول پرست بخاطر 100 هزار دلار بیش تر بازی رو رو pc هم منتشر کرد. خوب که چی؟ همه میدونن pc گیمر ها چه اخلاق و سلیقه ای دارن
انتشار بازی بر روی pc اشتباهی بزرگه که بعضی سازندگان مرتکبش میشن و دودش هم تو چشم خودشون میره
برادر عزیز همه رو نباید به یه چوب برانید. Pc گیمرها هم مثل کنسول بازا همه تیپ آدمی توشون پیدا میشه.اگرم در مورد گرافیک و فریم و این جور چیزا یه مقدار حساسیت بیشتری به خرج میدن خب چون پول زیادی هزینه کردن توقع کیفیت بالاتری هم به طبع دارن و بهینه نبودن بعضی بازی ها برای pc نشان دهنده کم کاری و سهل انگاری کمپانی سازنده هستش که به قشر pc گیمر اون احترامی رو که باید رو نمیذاره.تنها موضوع مهم این وسط اینه که پایرت خوری در pc بیشتره که همین باعث میشه انگیزه کمپانی سازنده برای هزینه بیشتر که منجر به بهینه سازی بهتر میشه به شدت کم بشه!

خدای نکرده شما می دونی که GTA IV رو pc نزدیک به 5 میلیون نسخه فروش داشته؟ ( درسته که در مقابل 25 میلیون فروش کنسول ها خیلی نیست)
ولی 5 میلیون نسخه هم مبلغ کمی نیستا خیلی بیشتر از 100 هزار دلار میشه ;) و البته اون موقع steam هم نبود! فرق زیادی هم بین نسخه های کنسولی و pc نبود
اینروزا به لطف همه گیر شدن استیم فروش بازی های pc خیلی بهتر از قبل هست ( خود من تمام نسخه های gta رو توی استیم دارم)
مطمئنم gta v روی pc فروش بی نظیری می کنه! یکیش خود من که منتظرم نسخه کالکتر معرفی بشه تا pre order کنم
یعنی واقعا بعضی وقتا توی این بازیسنتر یه تحلیل! هایی می بینم رو کله ام اسفناج سبز میشه! :d

خدای نکرده شما می دونی که GTA IV رو pc نزدیک به 5 میلیون نسخه فروش داشته؟ ( درسته که در مقابل 25 میلیون فروش کنسول ها خیلی نیست)
ولی 5 میلیون نسخه هم مبلغ کمی نیستا خیلی بیشتر از 100 هزار دلار میشه ;) و البته اون موقع steam هم نبود! فرق زیادی هم بین نسخه های کنسولی و pc نبود
اینروزا به لطف همه گیر شدن استیم فروش بازی های pc خیلی بهتر از قبل هست ( خود من تمام نسخه های gta رو توی استیم دارم)
مطمئنم gta v روی pc فروش بی نظیری می کنه! یکیش خود من که منتظرم نسخه کالکتر معرفی بشه تا pre order کنم
یعنی واقعا بعضی وقتا توی این بازیسنتر یه تحلیل! هایی می بینم رو کله ام اسفناج سبز میشه! :d

منبع بیار 5 میلیون نسخه فروخته
Grand Theft Auto IV (Microsoft Windows) - Sales, Wiki, Cheats, Walkthrough, Release Date, Gameplay, ROM on VGChartz
این بازی فقط 1 میلیون فروخته
همچین میگید پورت شد انگار راک استار امده تمام محیط رو از اول برای پی سی ساخته ، که اونم از نسخه های xbox 360 و ps3 کپی شده

شانس نداریم که
تا یه حرفی میزنیم 1000 نفر نقل قول می کنن بعد ناظما به ما به اتهام برهم زدن جو تاپیک اخطار میدن...
خوب مگه دروغ می گم؟؟ اولا فروش gta iv فقط 800 هزار تا بود
ثانیا همون طور که گفتم راکستار این بار هم فریب امضاهای های pc گیمرهای پارت خور رو خورد.
عرضه بازی برای کامپیوتر که دیگه برای بازی منقرض شده واقعا حماقته. به حدی که دیگه بازی هایی مثل ACو COD و BF و DS و Fifa تا دو سه سال دیگه فقط واسه کنسول میان
والاه دارم منفجر میشم که چرا راکستار همچین اشتباهاتی می کنه؟؟؟؟؟

دلیل اینکه بعضی از دوستان از ریلیز بازی واسه PC حرصشون گرفته و با حب و بغض دارن راجبش بحث میکنن رو نمیدونم!!!:-/ تورو خدا یکم بزرگ شید.
خود من خیلی مشتاقم ببینم این بازی که روی پلتفرم‌های نسل قبل اون گرافیک نفس‌گیر رو داشت روی یه PCـه High End چطوری میخواد بشه, خصوصا سکانس و ماموریت اول که توی برفه! :x

شانس نداریم که
تا یه حرفی میزنیم 1000 نفر نقل قول می کنن بعد ناظما به ما به اتهام برهم زدن جو تاپیک اخطار میدن...
ثانیا همون طور که گفتم راکستار این بار هم فریب امضاهای های pc گیمرهای پارت خور رو خورد.
عرضه بازی برای کامپیوتر که دیگه برای بازی منقرض شده واقعا حماقته. به حدی که دیگه بازی هایی مثل ACو COD و BF و DS و Fifa تا دو سه سال دیگه فقط واسه کنسول میان

بزودی شاهد رکورد زنی در سایت های تورنت های و دانلود خواهیم بودم ، شرکت های مثل نویدیا فعلا پشت پی سی هست
البته نمیشه گفت اشتباه کرده دیگه کسی روی X360 و PS3 بازی نمیخره پس گفته برای پی سی هم بزنم بهتره

آخرین ویرایش:
چه جامه اي دريده ميشه تو اين تاپيك :d

معرفي يه بازي كه ديگه انقدر جنگ و دعوا نداره! اصلا اگه GTA 5 روي 360 و 3 بدترين كيفيت رو هم داشته باشه چه فرقي ميكنه؟! خوشبختانه نسخه با كيفيت تر بازي هم براي 4 و one و هم براي PC عرضه ميشه و هر دو دسته ي بازيكنا ( چه PC باز و چه كنسول باز ) شرايط يكساني دارن و مي تونن از بازي كردن GTA اونم با كيفيتي بالاتر از نسخه هاي قبلي لذت ببرن. حالا تو اين شرايط تيكه انداختن به هم و جنگ و دعوا چه سودي داره الله اعلم!

شانس نداریم که

موضوع این شما اگه ناراحتی و نمیخوای برا pc بیاد میتونی بری یک طومار درست کنی درخواست بدی که برا pc ندن یا تو تایپیکش نیای اگه خشت نمیاد و بری با کنسولت بازی کنی و بذاری pc گیمرا با بازی های gta v که به نظر شما لیاقت pc نداره حالش ببر..اره کلا pc براش بازی نمیخواد بیاد دیگه...میشه مدرک اینسایدر بودنتون بدید..یا بگید کجا کار میکنید...اخه چرا جک میگی با..با حرفاتم جو تایپیک خراب نکن

شانس نداریم که

خب بردار گرامی، خودت باید متوجه بشی چرا 1000 نفر نقل قول میکنن.
این همه علما میگن اول فکر کنین بعد حرف بزنین واسه همینه دیگه.
عرضه بازی برای کامپیوتر که دیگه برای بازی منقرض شده واقعا حماقته.... والاه دارم منفجر میشم که چرا راکستار همچین اشتباهاتی می کنه؟؟؟؟؟
الان همین حرف شما یعنی چی اونوقت؟؟؟
PC منقرض شده؟؟؟!!! خدایا توبه! :(
راک استار هنوز هم در اشتباهه؛ میدونی چرا؟؟ چون بازی ای میسازه متای بالای 95 بدست میاره و فروشش از میلیارد میزنه بالا! واقعا راک استار خیلی اشتباهات بزرگی انجام میده، که من عاشق همین اشتباهات راک استار هستم :bighug:

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or