بازی GTA V برای PC و کنسول های Xbox One و PS4 تایید شد + تریلر

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Bahram

Alan, Wake Up
مدیر انجمن
لحضاتی قبل کانال رسمی یوتیوب شرکت Rockstar تریلر بازی GTA V برای PC و کنسول های Xbox One و PS4 منتشر کرد.
بازی GTA V ابتدا برای PS4 در کنفرانس E3 شرکت سونی تایید شده بود.

wvmia3ncmwii088e06ap.jpg

همچنین کاربران نسخه PS4 بازی می توانند سیو های بخش مولتی پلیر بازی را از PS3 و Xbox 360 به PS4 منتقل کنند.
GTA V پاییز امسال منتشر خواهد شد
منبع و منبع
لینک آپارات

.....................
آپدیت خبر: دارندگان نسخه Xbox One و PC هم می تونن سیو بخش مولتی پلیر از PS3 و Xbox 360 به پلتفرمی که GTA V نسل بعدو برای اون خریدن منتقل کنند. (مثلا از PS3 به PC)
منبع
the current community of players will have the ability to transfer their Grand Theft Auto Online characters and progression to their choice of PlayStation 4, Xbox One or PC.

آخرین ویرایش:
بزودی شاهد رکورد زنی در سایت های تورنت های و دانلود خواهیم بودم ، شرکت های مثل نویدیا فعلا پشت پی سی هست
البته نمیشه گفت اشتباه کرده دیگه کسی روی X360 و PS3 بازی نمیخره پس گفته برای پی سی هم بزنم بهتره
اخ اخ فکر کنم درصد سوختگی خیلی بالا بوده

03369933379108708027.jpg

شانس نداریم که
تا یه حرفی میزنیم 1000 نفر نقل قول می کنن بعد ناظما به ما به اتهام برهم زدن جو تاپیک اخطار میدن...
خوب مگه دروغ می گم؟؟ اولا فروش gta iv فقط 800 هزار تا بود
ثانیا همون طور که گفتم راکستار این بار هم فریب امضاهای های pc گیمرهای پارت خور رو خورد.
عرضه بازی برای کامپیوتر که دیگه برای بازی منقرض شده واقعا حماقته. به حدی که دیگه بازی هایی مثل ACو COD و BF و DS و Fifa تا دو سه سال دیگه فقط واسه کنسول میان
والاه دارم منفجر میشم که چرا راکستار همچین اشتباهاتی می کنه؟؟؟؟؟
چند سالته عمو؟ :)

در مورد جمله آخرتونم بگم دقیقا راکستار واسه منفجر شدن شما این کارو میکنه :)

بله درسته
افرادی مثل من همیشه برای اعتلای صنعت گیم مثل شمع، دور پروانه می چرخند و از درون می سوزند ولی یک سری پایرت خور میان و مسخرمون می کنند
انتشار بازی برای PC= افزایش پایرت خوری = تخصصی نبودن صنعت گیم =ریسک کم= خلاقیت کم = تکرار = نابودی گیم

بله درسته
افرادی مثل من همیشه برای اعتلای صنعت گیم مثل شمع، دور پروانه می چرخند و از درون می سوزند ولی یک سری پایرت خور میان و مسخرمون می کنند
انتشار بازی برای PC= افزایش پایرت خوری = تخصصی نبودن صنعت گیم =ریسک کم= خلاقیت کم = تکرار = نابودی گیم

اره تو که راست میگی

یادته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ وقتی بازی GTAV رو PS3 و X360 هنوز چندین روز مونده بود عرضه بشه شما جماعت کپی خور صفت . تا فی خالدون بازی در اورده بودید=))

حالا برا ما حس اوریج بازی گرفتی جم کن با حال نداریم =))

نکنه تو همون کاربر پایرت هدفمندی :))

بله درسته
اشتباه نوشتی:
انتشار بازی برای PC = سوختن یک جای بعضیا و تمام :)

فقط یک خواهشی دارم اون عکس موس که مال "PC" هست رو از توی لیست پلتفورم هاتون بردارین واقعا احساس ذلت میکنم وقتی PC Gamer ـم :|

بله درسته

من تعجبم عکس prophet کرایسیس چی میگه ؟ :)) ینی میخوای بگی کنسول و کرایسیس ؟ :))

در ضمن شما در حددی نیستی بخوای در مورد قدرت pc و سخت افزارش نظر بدی چون بشدت قویتر هست و بهت بگم اصلا قابل قیاس نیست این حقیقته و چیزی که هست برایه شما متاسفانه...

خودتو خالی کن به نظرم :دی

البته اینه gta v رویه pc با مددهایی که واسش مییاد از نظر گرافیک از دو نسخه ی بعدی رویه کنسول قویتره :دی

از جمله خوشحال کننده ترین خبرهایی بود که تو مراسم امسال شنیدم :)

*All Hail R
:)

بله درسته

یعنی میتونم بگم اخرشی اصلا ادم نمیتونه نقل قولت نکنه اخه عامو پسرم....یعنی تحلیل گران یعنی بازار یابا یعنی مدیران راک استار نفهمن نمیفهمن کدوم کار درسته یا نه یعنی اونا نمیفهمن گفتن دور همیم بیاید برا pc بازی بدیم بخندیم نمیدونستم شما اطلاع دارین بازار چطوری و از شما باید کمک بگیرن...وقتی میتونن رو pc کاری کنن که کنسولم نتونه با اون گرافیک بازی اجرا کنه چرا منتشر نکنن رو pc.....اهان اصلا رو کنسول پایرت خوری وجود نداره ماشا الله همه مایه دار از جیبشون 100 میلیون پول میریزه هر دیقه بیرون برا همین کلا همه اوریج خورن..تو دنیا اصلا پایرت باز نیستا فقط ایران پایرت خور داره :))..........ریسک کم اره ریسک کم کجا بازاریاب بودی شما..مدرک تحصیلیت چی عمو...کارت چی که میگی ریسک کم..نکنه تو مایکل پتچری یا پسری :d
اره من پایرت خوردم تو اوریج باز برا همین رفتم ps4 خرید به این زودی برا همین xbox one خریدم برا همین بازی هاش اوریج خریدم ....تو اوریج باز ما فقیر بیچاره پایرت خور...تکرار کدوم بازی تکرار کدوم بازی نابود شده...اهان جدیدا بازی هایی رو کنسول میسازن با نسخه pc فرق نداره...جالبه پس این بازی ها که برا کنسول میان بعد که رو pc میان کامل ترن با گرافیک بیشتر و امکانات بهتر الکی نابود کرده بازی تکراری شده :))

یعنی میتونم بگم اخرشی اصلا ادم نمیتونه نقل قولت نکنه اخه عامو پسرم....یعنی تحلیل گران یعنی بازار یابا یعنی مدیران راک استار نفهمن نمیفهمن کدوم کار درسته یا نه یعنی اونا نمیفهمن گفتن دور همیم بیاید برا pc بازی بدیم بخندیم نمیدونستم شما اطلاع دارین بازار چطوری و از شما باید کمک بگیرن...وقتی میتونن رو pc کاری کنن که کنسولم نتونه با اون گرافیک بازی اجرا کنه چرا منتشر نکنن رو pc.....اهان اصلا رو کنسول پایرت خوری وجود نداره ماشا الله همه مایه دار از جیبشون 100 میلیون پول میریزه هر دیقه بیرون برا همین کلا همه اوریج خورن..تو دنیا اصلا پایرت باز نیستا فقط ایران پایرت خور داره :))..........ریسک کم اره ریسک کم کجا بازاریاب بودی شما..مدرک تحصیلیت چی عمو...کارت چی که میگی ریسک کم..نکنه تو مایکل پتچری یا پسری :d
اره من پایرت خوردم تو اوریج باز برا همین رفتم ps4 خرید به این زودی برا همین xbox one خریدم برا همین بازی هاش اوریج خریدم ....تو اوریج باز ما فقیر بیچاره پایرت خور...تکرار کدوم بازی تکرار کدوم بازی نابود شده...اهان جدیدا بازی هایی رو کنسول میسازن با نسخه pc فرق نداره...جالبه پس این بازی ها که برا کنسول میان بعد که رو pc میان کامل ترن با گرافیک بیشتر و امکانات بهتر الکی نابود کرده بازی تکراری شده :))

چی میگی داداش؟؟؟
وقتی رو PC هم بازی منتشر بشه، هزینه ها 2 برابر میشن، در حالی که بازی رو PC هیچ سودی نداره
پس سازنده ها مجبور میشن کم تر ریسک کنند
برخلاف تصور عوام اتفاقا pc پر از محدودیته و همه چیز که سخت افزار نیست
PC همیشه حرکت گیم رو کند کرده
خودت ببین بازی های انحصاری کنسول مثل تلو و آنچارتد و اوردر و .... 10 سر و گردن بالاتر از PC هستند چون بر روشون تمرکز شده و خلاقیت دارند

بله درسته

=))=))
خدایا این خوشی ها رو از ما نگیر ...

جدا از همه ی افاضاتی که تا الان داشتید ، اون خط اول رو هر کی بخونه متوجه میشه شما از نارسیسیسم حاد رنج میبرید ... :d
علی ایهال من دلیل وجود و خودنمایی شما رو تو این تاپیک درک نمیکنم ...
شما مخالف PC و PC باز هستید ، یک بار گفتید جوابتون رو هم گرفتید ...
دیگه این یعنی چی که یک خط درمیون میپرید وسط بحث و باعث بهم زدن جو میشید ؟؟ /:)

آخرین ویرایش:
کم مونده این جماعت نوب گیمر ها بیان به راک استار درس یاد بدن :| آخه بدبخت تو چی میفهمی اینارو میگی؟ ارزش جواب نداری برو عامو برو ...

- - -ویرایش - - -

بله درسته

کم مونده این جماعت نوب گیمر ها بیان به راک استار درس یاد بدن
:|
آخه بدبخت تو چی میفهمی اینارو میگی؟ ارزش جواب نداری برو عامو برو ...

چی میگی داداش؟؟؟
وقتی رو PC هم بازی منتشر بشه، هزینه ها 2 برابر میشن، در حالی که بازی رو PC هیچ سودی نداره
پس سازنده ها مجبور میشن کم تر ریسک کنند
برخلاف تصور عوام اتفاقا pc پر از محدودیته و همه چیز که سخت افزار نیست
PC همیشه حرکت گیم رو کند کرده
خودت ببین بازی های انحصاری کنسول مثل تلو و آنچارتد و اوردر و .... 10 سر و گردن بالاتر از PC هستند چون بر روشون تمرکز شده و خلاقیت دارند

هزینه ها 2 برابر میشن هه باشه باشه ...اول شما جواب من بده بگو مدرکت چی چند سالته پسرم کارت چی بعد بیا تحلیل کن برا من شما یک ادم عادی همین اونا بازاریاب دارن کارشون این از شما که انگار 14 15 سال بیشتر نداری 100000000 برابر بیشتر میفهمن پس شما نظری ندید که فقط باعث خنده ما و خراب شدن جو تایپیک بشه
کجا pc حرکت گیم کند کرده..استودیو تک لند که بازی دی لایت میسازه پس روانی بود گفت pc همیشه جاودان و ازش تعریف کرد ...پس بازی سازا مرض دارن رو pc از تکنولوژی های ویژه استفاده میکنن...پس کمپانی ها مرض دارن کارت گرافیک گیمین میدن با تکنولوژی جدید بازی سازا استفاده میکنن ...چرا این کارا بکنن وقتی سود نداره براشون وقتی به قول شما پایرت خورن.که خودتم پایرت خوری...بیخیال بابا جک میگگی ها

متاسفانه سطح نظارت بر تالار بازیسنتر به طرز وحشتناکی افت کرده. یعنی یکی باید بیاد هرچی چرت و پرت و مزخرف به ذهن کوچیکش میرسه بنویسه، اونم نه یک بار، 3-4 صفحه، و انگار نه انگار! حتی یه برخورد کوچیک صورت نمیگیره! واقعا برای بازیسنتر افت داره همچین پست هایی...

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or