بازی GTA V برای PC و کنسول های Xbox One و PS4 تایید شد + تریلر

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Bahram

Alan, Wake Up
مدیر انجمن
لحضاتی قبل کانال رسمی یوتیوب شرکت Rockstar تریلر بازی GTA V برای PC و کنسول های Xbox One و PS4 منتشر کرد.
بازی GTA V ابتدا برای PS4 در کنفرانس E3 شرکت سونی تایید شده بود.

wvmia3ncmwii088e06ap.jpg

همچنین کاربران نسخه PS4 بازی می توانند سیو های بخش مولتی پلیر بازی را از PS3 و Xbox 360 به PS4 منتقل کنند.
GTA V پاییز امسال منتشر خواهد شد
منبع و منبع
لینک آپارات

.....................
آپدیت خبر: دارندگان نسخه Xbox One و PC هم می تونن سیو بخش مولتی پلیر از PS3 و Xbox 360 به پلتفرمی که GTA V نسل بعدو برای اون خریدن منتقل کنند. (مثلا از PS3 به PC)
منبع
the current community of players will have the ability to transfer their Grand Theft Auto Online characters and progression to their choice of PlayStation 4, Xbox One or PC.

آخرین ویرایش:
از اون جایی که دیگه کار داره به جاهای باریک میکشه و بعضی ها جنبه حرف کارشناسی ندارند بنده تو این تاپیک دیگه پست نمی دم
دوستانی که مشتاق به استفاده از نظراتم هستند پ.خ بدند

و برای آخرین بار میگم:

PC، مرگ تدریجی صنعت بازی
PC، آفتی برای گیم
PC، عدم سوددهی
PC، پایگاه بازی سازان کودن

از اون جایی که دیگه کار داره به جاهای باریک میکشه و بعضی ها جنبه حرف کارشناسی ندارند بنده تو این تاپیک دیگه پست نمی دم

و برای آخرین بار میگم:

PC، مرگ تدریجی صنعت بازی
PC، آفتی برای گیم
PC، عدم سوددهی
منم در آخر اینو میگم:

همون بازیی که شما تو کنسول انجام میدی با "آفتی برای گیم" ساخته میشه :)
در واقع یک "آفت" گیم تولید میکنه و بعد خودش آفتی واسه چیزیه که خودش تولید کرده میشه :)
البته شایدم من اشتباه میکنم بازی شاید با کنسول ساخته میشه و PC واسش "آفته" :دی

ما که اصلا در حد نظرات کارشناسی شما نیستیم!

و برای آخرین بار میگم:

PC، مرگ تدریجی صنعت بازی
PC، آفتی برای گیم
PC، عدم سوددهی

من از شما عذر میخوام جناب کارشناس :lol:
و ممنونم از اینکه موجبات خنده و شادی ما را فراهم کردید =))

و برای آخرین بار میگم:

PC، مرگ تدریجی صنعت بازی
PC، آفتی برای گیم
PC، عدم سوددهی

مرسی .. با این کارت امتی رو از جهالت نجات دادی . فقط کارشناس عزیز فقط با وقت قبلی و هماهنگ شده پست بده که یا بچه ها در این تاپیک نباشن که با خرزوخان بحثوگفتگو راه بندازی یا اگه هستیم بساط تخمه و آجیل از قبل فراهم بشه . باور کن کارشناسایی داشتیم که میگفتیم اینا آخرشن .. ولی من اعتراف میکنم همشون از دم ، انگشت کوچیکه ی شما هم نمیشن .. تبریک میگم .

ادامه ندید دیگه. احتمالش هست که این پست های 5 صفحه اخیر پاک شه و اینطوری فقط ما وقتمونو تلف کردیم. این رفیقمون که لذتشو برده توی توهمات خودش.

و برای آخرین بار میگم:

PC، مرگ تدریجی صنعت بازی
PC، آفتی برای گیم
PC، عدم سوددهی
خدایا این شادی هارا از ما نگیر ................:d:d

و برای آخرین بار میگم:

PC، مرگ تدریجی صنعت بازی
PC، آفتی برای گیم
PC، عدم سوددهی

LoooooooL

21540140266663921472_80998871671340064007.gif

در ضمن بشین تا یکی بیاد به ـت پ.خ بده =))

آخرین ویرایش:
PC GAMER های عزیز برادران عزیزم سوال دارمممممممم:d

بنظرتون وقتی برای GTA IV با استفاده از برنامه ی SweetFX و فیـلتر های مختلف L3EVO 2012NY ENB mod و همچنین دست کاری های در اپشن FOVیه همچین ماد وحشتناکی عرضه میشه

:-o:-o
یا حضرت فیل برای GTAV دیگه میخواد چی بیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــاد ؟؟؟؟ :x

وای چه حالی کنیم با GTAV حتما اوریجینال تهیه ش میکنم. هم برای احترامی که راک استار بهمون گذاشت و هم برای اینکه خیلی با انلاینش کار دارم

پرچم بالاس

PC GAMER های عزیز برادران عزیزم سوال دارمممممممم:d

بنظرتون وقتی برای GTA IV با استفاده از برنامه ی SweetFX و فیـلتر های مختلف L3EVO 2012NY ENB mod و همچنین دست کاری های در اپشن FOVیه همچین ماد وحشتناکی عرضه میشه

:-o:-o
یا حضرت فیل برای GTAV دیگه میخواد چی بیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــاد ؟؟؟؟ :x

وای چه حالی کنیم با GTAV حتما اوریجینال تهیه ش میکنم. هم برای احترامی که راک استار بهمون گذاشت و هم برای اینکه خیلی با انلاینش کار دارم

پرچم بالاس

اخ گفتی یکی از کیفای بازی gta همین مادینگاش...اصلا عشق فکر کن برای gta v این چیزا بیاد اصلا نمیشه فکر کرد ...کلا تا اون موقع صبر ندارم من میرم تو کما من بیدار کن اون موقع.....اصل همین بازی خرید اوریج اصلا :d

اگه به این Attention Wh0re ها اهمیت ندید، خودشون میرن پی کار خودشون. لازم نیست باشون بحث کنید چون نمی فهمن!
من موندم همه تون لایک کردید این پست رو، همه تونم میاید جوابشو میدید:| فازتونو مشخص کنید لطفا:|
^^^
اصلا در وصف مودینگ همین را بس است: ENB + Sweet FX = 10th Generation Graphics>:d

باشه دیگه لایکت نمیکنیم :d

بیا برگردیم سر موضوع اصلی .. برا PS4 یه Special BP راک استار داده که هر نجنبیده ای رو میجنبونه :d . تکرار میکنم در انحصار PS4ه :d
آخه نیم ساعته دارم میگم جواب ندین، همه هم میگن آره درست میگی، بعد 5 ثانیه بعد میبینم 200 تا نقل قول شده از پست اون یارو:|

آخرین ویرایش:
من موندم همه تون لایک کردید این پست رو، همه تونم میاید جوابشو میدید:| فازتونو مشخص کنید لطفا:|
^^^
اصلا در وصف مودینگ همین را بس است: ENB + Sweet FX = 10th Generation Graphics>:d

باشه دیگه لایکت نمیکنیم :d

بیا برگردیم سر موضوع اصلی .. برا PS4 یه Special BP راک استار داده که هر نجنبیده ای رو میجنبونه :d . تکرار میکنم در انحصار PS4ه :d

[/RIGHT]متاسفانه سطح نظارت بر تالار بازیسنتر به طرز وحشتناکی افت کرده. یعنی یکی باید بیاد هرچی چرت و پرت و مزخرف به ذهن کوچیکش میرسه بنویسه، اونم نه یک بار، 3-4 صفحه، و انگار نه انگار! حتی یه برخورد کوچیک صورت نمیگیره! واقعا برای بازیسنتر افت داره همچین پست هایی...

حق با شما هستش به نظرم با کاربری که اطلاعات درست نداره و جو رو عصبی میکنه باد برخورد بشه.والا ما هم 360 و PS3 هم PC داریم و دعوا هم با کسی نداریم اومد رو PC لذت بیشتر بازی میکنم بازی انحصاری رو هم روی کنسول.
پیشنهاد:
bllistntitled.jpg

کلا دفعه اول با پست یکی حال نکردید بندازینش تو سطل آشغال اعصابتون رو از سر راه نیاوردید که خسته و کوفته از سرکار برمگردید و پیگر یه خبر ساده بشید ولی جلب توجه بعضی ها رو ارج میدهید.من شاید 20 نفر تو بلک لیست دارم.

هر چی خواستم جلوی خودمو بگیرم دیدم نمیشه
آغایون عزیز این مود هایی که واسه جی تی ای عرضه میشه و به خیال خودتون گرافیک رو چند برابر میکنه یه چیز کاملا مصنوعی هستند
یه روز بعد از عرضه بازی یه مود گرافیکی ساخته میشه! خوب یعنی خود سازنده نمی تونست همچین مودی را به بازی اضافه کنه؟ دلیلش اینه که این مود ها کاملا مصنوعی هستند و اصلا هم گرافیکو بهتر نمی کنن بلکه داینامیک بودنشو میگیرند. یکم مطالعه کنید بعد پست بدین
خیال خام!!!!!!!

آغایون عزیز این مود هایی که واسه جی تی ای عرضه میشه و به خیال خودتون گرافیک رو چند برابر میکنه یه چیز کاملا مصنوعی هستند
یه روز بعد از عرضه بازی یه مود گرافیکی ساخته میشه! خوب یعنی خود سازنده نمی تونست همچین مودی را به بازی اضافه کنه؟ دلیلش اینه که این مود ها کاملا مصنوعی هستند و اصلا هم گرافیکو بهتر نمی کنن بلکه داینامیک بودنشو میگیرند. یکم مطالعه کنید بعد پست بدین
خیال خام!!!!!!!
شما قرار بود پست ندی دیگه. GTFO.

خیال خام!!!!!!!

از اونجای که گفتی آغایون من که نفهمیدم چی میگی شاید منظورت آقایون بوده به هر حال منم کلاس سوم دبستان بودم اشتباه میکردم ...... میگذره .......... بعدش راجب داینامیک میشه یکم توضیح بدی !!!!!:d

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or