بازی GTA V برای PC و کنسول های Xbox One و PS4 تایید شد + تریلر

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Bahram

Alan, Wake Up
مدیر انجمن
لحضاتی قبل کانال رسمی یوتیوب شرکت Rockstar تریلر بازی GTA V برای PC و کنسول های Xbox One و PS4 منتشر کرد.
بازی GTA V ابتدا برای PS4 در کنفرانس E3 شرکت سونی تایید شده بود.

wvmia3ncmwii088e06ap.jpg

همچنین کاربران نسخه PS4 بازی می توانند سیو های بخش مولتی پلیر بازی را از PS3 و Xbox 360 به PS4 منتقل کنند.
GTA V پاییز امسال منتشر خواهد شد
منبع و منبع
لینک آپارات

.....................
آپدیت خبر: دارندگان نسخه Xbox One و PC هم می تونن سیو بخش مولتی پلیر از PS3 و Xbox 360 به پلتفرمی که GTA V نسل بعدو برای اون خریدن منتقل کنند. (مثلا از PS3 به PC)
منبع
the current community of players will have the ability to transfer their Grand Theft Auto Online characters and progression to their choice of PlayStation 4, Xbox One or PC.

آخرین ویرایش:
خب خدارو شکر، دیگه دست از سر کچل این R بر میدارن ! P می زاشت توی توئیترش میگفتن منظورش نسخه PC ـه GTV ـه و هزار تا تاپیک و تجزیه و تحلیل ..
الان دیگه همه پلتفرم ها خوشحال و خرسندن !

اما رسما گیمرها توی سال 2014 اپیک فیل شدن.امسال شده سال بازسازی عناوین نسل قبل و هر چی بازی خوبه رفته 2015.چندتا عنوان خوبم که میخواد بیاد چسبیده به 2015 میاد

حرکت بسیار جالبی بود:bighug: خیلی خوشحال شدم که برای PC هم میاد:x

عجب گرافیکی داشت بازی وسوسه شدم رو نسل هشت هم تجربش کنم
شلوغی و زنده بودن محیط رو نمیدونم دقت کردید یا نه کلا انگار یه بازی جدید معرفی شد

شخصیتا که همون کیفیت رو دارن یا من خوابم میاد درست نمیبینم؟

محیطش فقط بهتر شده و شلوغی

جون میده تو اون شلوغی بری اوتوبان وایستی ترافیک بشه بعد یه استیک بمب و خنده :))

من که از همون اول گفتم این بازی برای PC و کنسول های نسل بعد هم میاد ولی متاسفانه چند تن از دوستان مایکروفن بنده رو مورد عنایت قرار دادند :|

اقا تبریک میگم با اینکه خودم زیاد طرفدار این بازی نیسم اما حرکت بسیار پسندیده ای
بود مخصوصا بخش انلاینش باید تجربه ای منحصر به فردی باشه

بالاخره pc gamer ها هم به ارزوشون رسیدن دیگه ول کنین دیگه همه میتونن بازی کنن :bighug:

یه سری از دوستان جهت پاره ای از توضیحات به این تاپیک حضور به عمل بیارن:bighug:

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or