بازی GTA V برای PC و کنسول های Xbox One و PS4 تایید شد + تریلر

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Bahram

Alan, Wake Up
مدیر انجمن
لحضاتی قبل کانال رسمی یوتیوب شرکت Rockstar تریلر بازی GTA V برای PC و کنسول های Xbox One و PS4 منتشر کرد.
بازی GTA V ابتدا برای PS4 در کنفرانس E3 شرکت سونی تایید شده بود.

wvmia3ncmwii088e06ap.jpg

همچنین کاربران نسخه PS4 بازی می توانند سیو های بخش مولتی پلیر بازی را از PS3 و Xbox 360 به PS4 منتقل کنند.
GTA V پاییز امسال منتشر خواهد شد
منبع و منبع
لینک آپارات

.....................
آپدیت خبر: دارندگان نسخه Xbox One و PC هم می تونن سیو بخش مولتی پلیر از PS3 و Xbox 360 به پلتفرمی که GTA V نسل بعدو برای اون خریدن منتقل کنند. (مثلا از PS3 به PC)
منبع
the current community of players will have the ability to transfer their Grand Theft Auto Online characters and progression to their choice of PlayStation 4, Xbox One or PC.

آخرین ویرایش:
الان همین حرف شما یعنی چی اونوقت؟؟؟
PC منقرض شده؟؟؟!!! خدایا توبه!
منظور ایشون PC نبود بلکه خود بازی رو گفت منقرض شده دلیلشم اینه که میخواد بگه بازی خیلی وقته برا کنسولای دیگه اومده دیگه قدیمی شده

بزودی شاهد رکورد زنی در سایت های تورنت های و دانلود خواهیم بودم ، شرکت های مثل نویدیا فعلا پشت پی سی هست
البته نمیشه گفت اشتباه کرده دیگه کسی روی X360 و PS3 بازی نمیخره پس گفته برای پی سی هم بزنم بهتره

شما الان نگران pirate رو GTA هستی!!!!!!!!
یعنی حتی از R هم نگران تری!!!!!
کاملا واضحه که با سن و سال کم ات میخوای جو تاپیک رو بهم بزنی , و اصلا دوست داری بقیه بهت تیکه بندازن.
PC برای R کاملا قابل احترام هست البته برای تقریبا تمام کمپانی ها. چرا ؟ چون همیشه کامل ترین , چه از جهت محتوا و از جهت تکنیکی در بین بازی های مولتی پلتفرم نسخه PC هست. اگر این احترام نیست پس چیه؟

منظور ایشون PC نبود بلکه خود بازی رو گفت منقرض شده دلیلشم اینه که میخواد بگه بازی خیلی وقته برا کنسولای دیگه اومده دیگه قدیمی شده

هر چند منظورش همون PC بود ( چون میگه بازی هایی مثل BF و COD هم دو سال دیگه واسه PC نمیان ( :))) ) ولی اگه منظور همین که شما میگی هم باشه باید گفت: دیگه بدتر! GTA V منقرض شده!؟؟

همیشه کامل ترین , چه از جهت محتوا و از جهت تکنیکی در بین بازی های مولتی پلتفرم نسخه PC هست.
اگه pc بهترین و کاملترین پلتفرمه پس عمه منم زیباترین و کاملترین زن دنیاست!

اگه pc بهترین و کاملترین پلتفرمه پس عمه منم زیبا ترین و کاملترین زن دنیاست!

یک پیشنهاد بیخیال شو بذار تایپیک به روال عادی خودش ادامه بده..

پ.ن:اقا pc یک چیز مذخرف و اشغال که هیچکس تو خونش نداره و بازی سازا بازی رو خود ps4 میسازن اصلا فکر نکنید که رو pc میسازن بازی رو ها و رو ps4 میارنش اصلا بازی رو خود ps4 میسازن..pc اصلا قدرت نداره...pc اصلا نمیشه باهاش بازی کرد...pc بازی های dota و minecraft و غیره نداره که میلیون ها گیمر درگیر خودش کرده و فروش انچنانی داره...pc یک اشغال
........
شما هم بیخیال تایپیک شو هر تایپیکی میری ضدش هستی..

من خوشحالم از اینکه این بازی برای pc منتشر شد .

کلا بحثی که دارم راجب عناوین pc هستش .

من خوشحال تر میشدم اگه به جای این عنوان ، عناوینی مثل destiny یا metal gear solid v phantom pain برای pc عرضه میشدند .

نمیخوام بگم کیفیت بازی هایی که گفتم بیشتر از gta هستش . به هیچ وجه . ولی خب مساله ای که هستش اینه که دیگه این بازی برای خیلی وقت پیش هست .

اگه بخواییم تکنیکی به قضیه نگاه کنیم ، بین عرضه بازی در ps3 , x360 و pc یک نسل فاصله زمانی هستش .

gta v هر هدفی که داشت در زمان عرضه و ماههای بعد از عرضه اش انجام داد . حتی pc گیمرها هم تو این مدت بسیار طولانی منتظر نبودن و اکثرا بازی رو به نحوی تجربه کردن .

در نهایت من خودم به عنوان کسی که بخشی از گیم هام روی pc تجربه میشه . در حال حاضر و با توجه به شرایط حاکم ، حضور destiny یا MGS V رو بر روی PC بیشتر دوس داشتم .

منبع بیار 5 میلیون نسخه فروخته
Grand Theft Auto IV (Microsoft Windows) - Sales, Wiki, Cheats, Walkthrough, Release Date, Gameplay, ROM on VGChartz
این بازی فقط 1 میلیون فروخته
همچین میگید پورت شد انگار راک استار امده تمام محیط رو از اول برای پی سی ساخته ، که اونم از نسخه های xbox 360 و ps3 کپی شده

VG فقط آمار retail رو حساب می کنه
فروش دیجیتالی نسخه pc چند برابر نسخه فیزیکی بوده
مطمئنن اگر شرکتها انتشار روی pc براشون سودی نداشت اینکارو نمی کردن
قطعا خود شرکتها بهتر از هرکسی سود و زیان رو می شناسن!
بازی به هیچ وجه پرت نیست، هر 3 نسخه کنسول ها و pc به صورت مجزا ساخته شدن، build logs رو ببینید کاملا متوجه میشید
نسخه های ps4 و xboxone هم از روی نسخه Pc پرت شده چون معماری کنسول های جدید خیلی شبیه به pc هست کار سختی براشون نبوده
شما اگر به تریلر دقت کنید متوجه میشید این کیفیت نمی تونه یه پرت ساده و خشک و خالی از کنسول های نسل قبل به نسل جدید باشه
ولی خوب اینجا کلا بعضی ها متخصص troll کردن هر بازیی هستن دیگه اونو نمیشه کاری کرد

برای نمونه این لیست topseller استیم رو ببین
https://store.steampowered.com/mobilestorefront/topsellers
دومین گزینه GTA IV هست!
بعد از 6 سال ببین هنوز کجاس! بعد WD رو ببین کجاس

آخرین ویرایش:
شما الان نگران pirate رو GTA هستی!!!!!!!!
یعنی حتی از R هم نگران تری!!!!!
کاملا واضحه که با سن و سال کم ات میخوای جو تاپیک رو بهم بزنی , و اصلا دوست داری بقیه بهت تیکه بندازن.
PC برای R کاملا قابل احترام هست البته برای تقریبا تمام کمپانی ها. چرا ؟ چون همیشه کامل ترین , چه از جهت محتوا و از جهت تکنیکی در بین بازی های مولتی پلتفرم نسخه PC هست. اگر این احترام نیست پس چیه؟
آقا بیخیال مگه تا حالا ترول ندیدی؟ :))
*R حتی به مودهای PC (خودم متنفرم از مود) اهمیت می ده دیگه چه برسه به پلتفرم حتی برای 5 هم ویدیو ادیتور گزاشته برا پی سی، فروشش هم با توجه به وجود استیم مطمئنا عالی میشه.

اگه به این Attention Wh0re ها اهمیت ندید، خودشون میرن پی کار خودشون. لازم نیست باشون بحث کنید چون نمی فهمن!

خیلی هم خبر خوبی بود عرضه GTA V بر روی پی سی .......

پی سی گیمر ها حالش رو ببرن از بازی کردن GTA V

من نظر شخصیم رو قبلا گفته بودم که احتمال خیلی زیاد بر روی پی سی میاد ولی اصلا فکرش رو نمیکردم بازی برای کنسول های نسل بعد هم معرفی بشه !!!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or