بازی GTA V برای PC و کنسول های Xbox One و PS4 تایید شد + تریلر

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Bahram

Alan, Wake Up
مدیر انجمن
لحضاتی قبل کانال رسمی یوتیوب شرکت Rockstar تریلر بازی GTA V برای PC و کنسول های Xbox One و PS4 منتشر کرد.
بازی GTA V ابتدا برای PS4 در کنفرانس E3 شرکت سونی تایید شده بود.

wvmia3ncmwii088e06ap.jpg

همچنین کاربران نسخه PS4 بازی می توانند سیو های بخش مولتی پلیر بازی را از PS3 و Xbox 360 به PS4 منتقل کنند.
GTA V پاییز امسال منتشر خواهد شد
منبع و منبع
لینک آپارات

.....................
آپدیت خبر: دارندگان نسخه Xbox One و PC هم می تونن سیو بخش مولتی پلیر از PS3 و Xbox 360 به پلتفرمی که GTA V نسل بعدو برای اون خریدن منتقل کنند. (مثلا از PS3 به PC)
منبع
the current community of players will have the ability to transfer their Grand Theft Auto Online characters and progression to their choice of PlayStation 4, Xbox One or PC.

آخرین ویرایش:
خیلی نامردیه ... حالا خود کارکتر ها و ماشین ها و غیره تغییر خیلی شگفت انگیزی نداشته .... ولی دریا ... و مناظر وگیاها و بوته ها ... و درخت ها ... دهن ادم رو یک متر و نیم باز میزاره ...

سلوغی و تنوع NSP ها خیلی بهتر و شلوغ تر شده ...روی نسل بعد واقعا واقعا میشه نهایت لذت رو از این بازی برد.من خودم به این نتیجه رسیدم بازی کردم روی نسل قبل حروم کردن بازی بود

خیلی نامردیه ... حالا خود کارکتر ها و ماشین ها و غیره تغییر خیلی شگفت انگیزی نداشته .... ولی دریا ... و مناظر وگیاها و بوته ها ... و درخت ها ... دهن ادم رو یک متر و نیم باز میزاره ...

سلوغی و تنوع NSP ها خیلی بهتر و شلوغ تر شده ...روی نسل بعد واقعا واقعا میشه نهایت لذت رو از این بازی برد.من خودم به این نتیجه رسیدم بازی کردم روی نسل قبل حروم کردن بازی بود

اتفاقا اگه دقت کنی ماشینها هم تغییر کردن حتی داخل ماشین هم بر خلاف این نسل طراحی شده ! احتمالا بهتر از این میشه.

یه عده تا همین دیروز صحبت از این می کردن که راک استار چون PC واسه اش سود نداره، و پایریت خور رو pc زیاده، عمرا gtav را واسه PC منتشر کنه، حالا همون عده صحبت از پول پرستی راک استار میکنن. عجبا از این (رو) :)
-------------------
در ضمن شرکتی که واسه یه بازی ۵ الی ۶ سال وقت میگذاره، و بیش از ۳۰۰ میلیون دلار هزینه واسه اون میکنه، چرا سود بیشتر واسه اش اهمیت نداشته باشه :-/

نوش جون راک استار - هر قدر سود کنه کم هست به نظر من. برای این شاهکاری که زده باید هم سود کنه. نوش جونش :)
توی نسل هفت هم خیلی عالی بود . حالا توی نسل هشت و PC چه حالی بده :bighug:

نسخه Steam Pre-Order بازی هم دیروز اومد:

Code:
http://store.steampowered.com/app/271590

تبریک به طرفدارهای بازی.
9c3scivvcyy3er2pufpi%5b1%5d.gif

احتمال زیاد یک پورت از نسل هشتم روی pc صورت میگیره که تجربه تلخ iv نداره و معماری کنسول ها هم که به pc و بر اساس x86 اگه اشتباه نکنم
رو pc تجریه خوبی میشه و نسل هشتم ارزش داره باز

احتمال زیاد یک پورت از نسل هشتم روی pc صورت میگیره که تجربه تلخ iv نداره و معماری کنسول ها هم که به pc و بر اساس x86 اگه اشتباه نکنم
رو pc تجریه خوبی میشه و نسل هشتم ارزش داره باز
شواهد بر عکس این موضوع رو می گن :biggrin1: بر اساس build logs ها pc پلتفرم اصلی بوده و برای ps4 و xboxone پرت شده
نسخه های pc و ps3 و 360 هر 3 به صورت مجزا ساخته شدن، فقط به دلیل شباهت زیاد معماری نسل جدید کنسول ها با pc کار پرت کردن بازی از pc به کنسول ها خیلی ساده تر بوده

فقط میتونم بگم دیگه قلبم نمیزنه با شنیدن این خبر :bighug:
بهترین خبر بود تو این چند روز اقا عالی وای من رو pc بشینی بزنیش به بدن ;;)

تا الان نه بازی کردم نه استریم هاش رو دیدم
GTA روی PC حال میده

خوشحالم که بعد از کلی زمان حرفم به حیقیقت رسید زمان زیادی بود که مدام می گفتم این بازی برای pc با کنسول های نسل بعد در e3 2014 معرفی می شه

راک استار با این کار گور خودشو کند
به محض انتشار نسخه pc کاربرای بازیسنتر میان و از گرافیک و فریم بازی انتقاد می کنن و راک استارو به غلط کردم میندازن
کسایی که میگن پورت تو این نسل بر روی pc خوب خواهد بود باید بگم واسه واچ داگز هم همین حرفو میزدین ولی ببینید چه پورت افتضاحی بر روی pc داره
باز نسخه نسل هشتم یه چیزی ولی pc؟؟؟ آخه چرا
واقعا متاسفم براش پول پرست بخاطر 100 هزار دلار بیش تر بازی رو رو pc هم منتشر کرد. خوب که چی؟ همه میدونن pc گیمر ها چه اخلاق و سلیقه ای دارن
انتشار بازی بر روی pc اشتباهی بزرگه که بعضی سازندگان مرتکبش میشن و دودش هم تو چشم خودشون میره
البته خوشبختانه صنعت گیم به سمت انحصاری شدن واسه کسنول میره....

به محض انتشار نسخه pc کاربرای بازیسنتر میان و از گرافیک و فریم بازی انتقاد می کنن و راک استارو به غلط کردم میندازن
کسایی که میگن پورت تو این نسل بر روی pc خوب خواهد بود باید بگم واسه واچ داگز هم همین حرفو میزدین ولی ببینید چه پورت افتضاحی بر روی pc داره
واقعا متاسفم براش پول پرست بخاطر 100 هزار دلار بیش تر بازی رو رو pc هم منتشر کرد. خوب که چی؟ همه میدونن pc گیمر ها چه اخلاق و سلیقه ای دارن
انتشار بازی بر روی pc اشتباهی بزرگه که بعضی سازندگان مرتکبش میشن و دودش هم تو چشم خودشون میره
فعالان حقوق بشر پیداشون شد:))

شما نگران خودت باش. نه Ubisoft و Rockstar...

وای باز این دوست عزیز منطقی و تحلیلگرمون پیداش شد:x;;)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or