بازی GTA V برای PC و کنسول های Xbox One و PS4 تایید شد + تریلر

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Bahram

Alan, Wake Up
مدیر انجمن
لحضاتی قبل کانال رسمی یوتیوب شرکت Rockstar تریلر بازی GTA V برای PC و کنسول های Xbox One و PS4 منتشر کرد.
بازی GTA V ابتدا برای PS4 در کنفرانس E3 شرکت سونی تایید شده بود.

wvmia3ncmwii088e06ap.jpg

همچنین کاربران نسخه PS4 بازی می توانند سیو های بخش مولتی پلیر بازی را از PS3 و Xbox 360 به PS4 منتقل کنند.
GTA V پاییز امسال منتشر خواهد شد
منبع و منبع
لینک آپارات

.....................
آپدیت خبر: دارندگان نسخه Xbox One و PC هم می تونن سیو بخش مولتی پلیر از PS3 و Xbox 360 به پلتفرمی که GTA V نسل بعدو برای اون خریدن منتقل کنند. (مثلا از PS3 به PC)
منبع
the current community of players will have the ability to transfer their Grand Theft Auto Online characters and progression to their choice of PlayStation 4, Xbox One or PC.

آخرین ویرایش:
نه که شما محصولات یوبی اول از همه خریداریی نمی کنید ما هم مثل شما یه بازی رو داره میده که پی ریزیش یک بار انجام شد اونم نسل هفتم فقط اومده گرافیک یکم برده بالا شلوغترش کرده اسمه اینو چی میذاریی ممنون میشم بگی ببین همین اینکه این بازی اومد واسه پی سی همین برای من کفایت میکنه گرچه علاقه ایی به این جور ژانر ها ندارم در هرصورت راکستار یعنی پول پول یعنی راکستار
تیکه اول که اصلا نفهمیدم چی گفتی!
در مورد دومی داره زحمت میکشه و برای 3 تا پلتفرم دیگه بازی رو با جزئیات خیلی بیشتر عرضه میکنه ، میگم اگه اسم این دستمالی خدا کنه همه بازیهارو دستمالی کنن و برا نسل جدید عرضه کنن.
یه بار تو پست قبلی پرسیدم:
نکنه بقیه برای رضای خدا کار می کنن :-/
کیفیت کارشون بالاس پول پارو می کنن ، شما مشکلی داری:-/

تیکه اول که اصلا نفهمیدم چی گفتی!
در مورد دومی داره زحمت میکشه و برای 3 تا پلتفرم دیگه بازی رو با جزئیات خیلی بیشتر عرضه میکنه ، میگم اگه اسم این دستمالی خدا کنه همه بازیهارو دستمالی کنن و برا نسل جدید عرضه کنن.
یه بار تو پست قبلی پرسیدم:
نکنه بقیه برای رضای خدا کار می کنن :-/
کیفیت کارشون بالاس پول پارو می کنن ، شما مشکلی داری:-/
منظورم اینه شما هام اون بازی های که میگی n تا بازی میده فلان شرکت هم استفاده میکنی سریعتر از همه مشترکیم توی این مورد پس نباید انتقاد کنید و ربط بدی به این شرکت پول پرست که اگر نسخه پی سی رو همون موقعه واسه نسل هفتم داد شما عمرا نسخه کنسولیشو میخریدی این نسخه که قرار واسه نسل هشتم بیاد واسه پی سی اماده بود نسل هفتم فقط نگه داشتن دوباره پول جمع کنن اون شرکتی ان تا بازی میده داره داستان و گرافیک و مپ و غیره رو عوض میکنه و هر سال میده اما این عنوان همونه فقط جزئیات که شما حرفشو میزنی و من بعید میدونم اون چیزی که توی دمو دیدیم تحویل بده یک بار دیگه میده متوجه شدی یا نه یوبی بازی با داستان جدید میسازه پول درمیاره راکستار دست مالی کرده دوتا ادم توی خیابون اضافه کرده بهت میده

راکستار فقط به فکر مایه اس یکم دست مالی کرد بازی دوباره واسه نسل هشتم داد البته اینتل گفته بود یه سری ها پول دادند که این بازی واسه پی سی نیاد اینجا به حرف اینتل میرسیم برای راکستار فقط پول مهمه بابا این بازی بهترین بازی نسل هفتم پر فروشترین و سریع ترین فروش بالا رو داشته مطمئن دیونه این بازی زیاده حالا که یکم شیک و مجلسی کرده فروشی برابر شاید نه یکم پایین تر توش هست بازم راکستار سود هنگفتی میکنه چون یه بازی رو دوباره میده با یکم کار روش پورت دوم برای نسل هشتم سود چهاربرابر داره تا نسل هفتم
به نسخه های قبل کاری ندارم ولی این نسخه معلوم بود نباید نسخه PC ـش با نسل هفتم میومد بیرون و بهترین کار اینه که توی نسل هشتم بیاد!
برای چی؟ :| اگه نسل هفتم با پی سی میومد الان داشتیم یک پورت گند مثل GTA IV رو تحمل میکردیم که از روی کنسولای نسل قبلی پورت شده + یک گرافیک داغون و جزئیات پایین که باید با مدای گرافیکی فیکسش میکردیم!
ولی الان که با نسل بعد منتشر میشه از نظر پورت باید مطمئن بود چون کنسولا خیلی به پی سی نزدیک شدن و پورت بد خیلی کم اتفاق میوفته!

بعدشم اگه راکستار پول پرسته دقیقا میشه بگی یوبی سافت چیه؟ :دی یا مثلا اکتیویژن چیه؟ :دی یا EA یا ... :دی
یوبی سافتو با اینکه فنشم پول پرستیش کاملا اثبات شدس! هر سال AC میده بیرون و از نسل قبلم نمیکشه بیرون!
Activision که ماشالله دورش بگردم هر سال CoD :دی که هر سال یک سال روش کار میکنن میدن بیرون اندازه GTA V میفروشه :|
EA ـم که با بتل و ... که دیگه نگم! Worst company of the year ـو هر سال از آن خودش میکنه :p

بعد راکستاری که میاد کلی روی GTA کار میکنه و همچین بازیی با همچین وسعتی با همچین گرافیکی روی یک کنسول 7 سال پیش میده بیرون میشه پول پرست :)

در مورد انحصاری بودن زمانی برای کنسولا هم طبق چیزی که شایعه میگه Take-Two یک سری روابط و قرار داد های پشت پرده با سونی و مایکرو داره و مجبوره چند ماهی انحصاری بازیشو نگه داره و حتی نسخه PC رو تایید هم نکنه تا چند ماه بعد! !!!!!

در کل اگه راکستار پول پرسته دیگه موندم شرکتای دیگه چین؟!؟!؟ :دی
گرچه قبول دارم یک سری چیزا رو واسه پول انجام میده مثل همین کاراش اما اینکه دیگه بگی پول پرسته کلا اشتباهه! هر شرکتی داره واسه پول در آوردن بازی میسازه نه واسه دل خودش :|

منظورم اینه شما هام اون بازی های که میگی n تا بازی میده فلان شرکت هم استفاده میکنی سریعتر از همه مشترکیم توی این مورد پس نباید انتقاد کنید و ربط بدی به این شرکت پول پرست که اگر نسخه پی سی رو همون موقعه واسه نسل هفتم داد شما عمرا نسخه کنسولیشو میخریدی این نسخه که قرار واسه نسل هشتم بیاد واسه پی سی اماده بود نسل هفتم فقط نگه داشتن دوباره پول جمع کنن اون شرکتی ان تا بازی میده داره داستان و گرافیک و مپ و غیره رو عوض میکنه و هر سال میده اما این عنوان همونه فقط جزئیات که شما حرفشو میزنی و من بعید میدونم اون چیزی که توی دمو دیدیم تحویل بده یک بار دیگه میده متوجه شدی یا نه یوبی بازی با داستان جدید میسازه پول درمیاره راکستار دست مالی کرده دوتا ادم توی خیابون اضافه کرده بهت میده

نمی دونم یا نمیخوای بفهمی یا نمی فهمی ، این همه آدم (چندتا استودیو) 5 سال طول کشید تا این بازی رو بسازن! اونم برای 360 و ps3
حالا هم میخوان بازی رو برای نسل جدید و PC عرضه کنن و کلی هم طرفدار دار خیلی ها بخاطر همین بازی کنسول جدید می خرن ، یعنی منتظرن GTA بیاد بعد برن PS4 یا XB1 بخرن!
بازی برای PC هم عرضه می شد کنسول بازها بازم برای همون کنسول نسل هفتمشون بازی رو می خریدن!
همچین میگی 2تا آدم اضافه میکنه انگار پشت گوشای ما مخملیه. همونطور که تو عکس زیر می بینین دوتا آدم اضافه شده :bighug:
iwp9o6skwtv75vk3yro.jpg
همون موقع برا این نسل و PC آماده بود :-/ نکنه شما اینسایدر جدیدی ؟
قبل عرضه بازی برای نسل هفت هم یه سری میگفتن *R نمی تونه همچین کیفیتی تحویل بده ولی آخرش دیدی که تحویل داد :)

من بخاطر این بازی x360 خریدم:|
فک کنم بخاطر همین بازی هم باید x360ـَمو بفروشم یه پیسی خوب بگیرم :|

بصورت زنده که تریلرو توی کنفرانس سونی دیدم زیاد متوجه اختلافشون نشدم.اما الان که تصاویرو دیدم بهت زده شدم خیلی اختلاف دارن:eek:خداییش ظلم بود این بازی رو روی نسل هفتم بازی کردیم اما پول این حرفا رو نمیشناسه و کاریش نمیشه کرد.مطمئنا هم GTA V و هم TLOU:RM رو روی PS4 بازی میکنم.اگه RE4 رو هم با گرافیک نسل جدید دوباره بسازن با اینکه 50 بار تمومش کردم ولی بازم میخرمش:dبازی خوب این حرفا سرش نمیشه که قبلا اومده و از این حرفا.وقتی بیاد در صورتیکه کیفیت بالایی داشته باشه اکثرا دوباره بازیش میکنن:)دیگه اگه DLC و محتویات اضافی هم همراش باشه عالی میشه

حسابی با Gta روی pc جدیدم حال میکنم دمت گرم راک استار .:bighug:

بابا چرا دعوا میکنید اون شایعه که گفتن همکاری t2 با سونی و مایکرو ،حرف الکی هست و گر نه مافیا رو انحصار زمانی میکرد ،این کار خود راک استاره
اما دوم راک استار بازی رو با نسخه هفت نزد خوب به دو دلیل:1.فروش نسل هفت به شدت افت میکرد همون حرفی که اینتل گفت و قبلش هم خیلیها گفتن ،نسل هفت اخرش بود و باید میفروخت و میرفت،پس هر کاری کردن یونی و مایکرو تا اونموقع رو pc نیاد ولی ea مثلا اینکارو نکرد و نسخه نسل هفتمی فیفا داد و امسال هشتمیش کرد
2.بهترین کاری که میتونست توجیه کننده عرضه نسل هشت باشه عرضه نکردن نسخه pc باشه تا به همراه pc نسل هشت رو بده ،در واقع هم از توبره خورد و هم اخور،نسخه pc احتمالا همون زمانی که کارمند اخراج شده راک استار گفت در حال ساخت بوده و اصلا قصدشون پورت از کنسولها نبوده و حالا از pc پورت شده رو نسل هشت
*در آخر تمام شرکتها دنبال پولند راک استار هم عین بقیه ،گرگ زرد برادر شغاله،اگه براشون سود داشته باشه نسخه pc میدن و گر نه عاشق چشم و ابرو من و شما نیستند.*
راستی اینقدر هم tenzade رو اذیت نکنید امیدوارم این قیمتها حقیقت نداشته باشه ولی امازون المان بعد از تایید شروع به فروختن کرد.
نسخه کنسولی 54.99 پوند
و pc 49.99
رسما تایید شد
https://preorder.rockstarwarehouse....D=tk2rstar&id=ThreePgCheckoutShoppingCartPage
https://preorder.rockstarwarehouse....D=tk2rstar&id=ThreePgCheckoutShoppingCartPage
کسی نیست بگه تا اونموقع یه سال از بازیت میگیره بعد میای گرونتر هم میکنی یکم حیا کن راک استار ،این پولها رو رها کن.
این قیمت نسخه استاندارد هست.

آخرین ویرایش:
100% رو PS4 یکبار دیگه بازیش میکنم !

دنبال بهونه برا بازی کردن دوبارش بودم که این آپگرید گرافیکی اومد !

نسخه نسل قبل دیگه واسه من از نظر گرافیکی قابل تحمل نبود.
خواهشـــاً نیاید واسه من داستان ردیف کنید که راکستار جادو کرد و فلان و ... . خودم می‌دونم اون چیزی که ساختن روی کنسول نسل قبل قابل ستایش بود، ولی با وجود معرفی نسل جدید اون بازی دیگه واسه من قابل تحمل نبود.
تکسچرهای داغون، فریم‌ریت تو در و دیوار و ... .
قبلاً گفتم الان هم می‌گم، این بازی از هر بازیه دیگه‌ای بیشتر احتیاج به نسخه نسل بعد داشت.

آخرین ویرایش:
خب تو این سال گند 2014 یه بازی خوب درست و حسابی عرضه شد/خواهدشد. :bighug: فقط منتظر سیستم اجراش هستم!

اگه دوباره واسه GTA بعدي همين حرفو بزنن(كه واسه PC منتشر نخواهد شد)ديگه هيچ بشري باور نميكنه.
از اين كارشون(كه مردم رو حدود يه سال باناراحتي منتظر گذاشتن)اصلا خوشم نيومد حتي با ديدن اين خبر يه ذره هم هيجاني نشدم.البته اين نظر منه.

خب تو این سال گند 2014 یه بازی خوب درست و حسابی عرضه شد/خواهدشد. :bighug: فقط منتظر سیستم اجراش هستم!

عزیزم چشم نزن ، اگه اینم رفت 2015 چی ؟؟؟ :d
دقیقا منم منتظر اعلام سیستم مورد نیازش ام
با گندی که ub با wd زد باید دید راک استار میخواد با open world خودش چه کار کنه !!!!!!!!

نمی دونم یا نمیخوای بفهمی یا نمی فهمی ، این همه آدم (چندتا استودیو) 5 سال طول کشید تا این بازی رو بسازن! اونم برای 360 و ps3
حالا هم میخوان بازی رو برای نسل جدید و PC عرضه کنن و کلی هم طرفدار دار خیلی ها بخاطر همین بازی کنسول جدید می خرن ، یعنی منتظرن GTA بیاد بعد برن PS4 یا XB1 بخرن!
بازی برای PC هم عرضه می شد کنسول بازها بازم برای همون کنسول نسل هفتمشون بازی رو می خریدن!
همچین میگی 2تا آدم اضافه میکنه انگار پشت گوشای ما مخملیه. همونطور که تو عکس زیر می بینین دوتا آدم اضافه شده :bighug:
iwp9o6skwtv75vk3yro.jpg
همون موقع برا این نسل و PC آماده بود :-/ نکنه شما اینسایدر جدیدی ؟
قبل عرضه بازی برای نسل هفت هم یه سری میگفتن *R نمی تونه همچین کیفیتی تحویل بده ولی آخرش دیدی که تحویل داد :)
از این عکسا زیاده منبع رو بزن بعدش این ingame هست ؟ یا دموی رئال تایم ؟ ما هنوز نمیدونیم ؟ اره من اینسایدرم مدرک میخوایی ارائه بدم ؟ بعد شما بازار یاب راکستار هستی تبلیغ می کنی ؟ این جوری پست گذاشتن فقط باعث تحریک اذهان تاپیک میشه من حرف اینه راکستار پول پرسته و یه سیاست توی صنعت گیم داره که هیچکدوم از کمپانی ها خوششون نمیاد اونم اینه پول و دیگر هیچ ناسلامتی شما فن سونی ها یه رگ فن ناتی داگ هستید نباید دیگه همچین حرفی رو از شما بشنویم که بگید نه راکستار با دل و چون بازی میزنه بازی میزنه اما یه جور که سود کنه و طرفدار ها مهم نیستن منظورم حرف من اینه (من دیگه بحثی ندارم )

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or