بازی GTA V برای PC و کنسول های Xbox One و PS4 تایید شد + تریلر

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Bahram

Alan, Wake Up
مدیر انجمن
لحضاتی قبل کانال رسمی یوتیوب شرکت Rockstar تریلر بازی GTA V برای PC و کنسول های Xbox One و PS4 منتشر کرد.
بازی GTA V ابتدا برای PS4 در کنفرانس E3 شرکت سونی تایید شده بود.

wvmia3ncmwii088e06ap.jpg

همچنین کاربران نسخه PS4 بازی می توانند سیو های بخش مولتی پلیر بازی را از PS3 و Xbox 360 به PS4 منتقل کنند.
GTA V پاییز امسال منتشر خواهد شد
منبع و منبع
لینک آپارات

.....................
آپدیت خبر: دارندگان نسخه Xbox One و PC هم می تونن سیو بخش مولتی پلیر از PS3 و Xbox 360 به پلتفرمی که GTA V نسل بعدو برای اون خریدن منتقل کنند. (مثلا از PS3 به PC)
منبع
the current community of players will have the ability to transfer their Grand Theft Auto Online characters and progression to their choice of PlayStation 4, Xbox One or PC.

آخرین ویرایش:
یا خدا من همین الان داشتم از بیرون بر می گشتم با خودم فکر کردم واقعا سرنوشت بازی چی میشه نه گو بهم الهام شده بود که این بازی یهو بیاد تو ذهنم :bighug:

یه سری یه حرف هایی میزنن عجیب!
GTA 4 هم 1 سال بعد از نسخه ی کنسولیش اومد روی PC با گرافیک خیلی بهتر.
5 هم همینه قضیش.ولی اینبار یه چیزی مشخص شده توی این نسل که اگه 6 هم در کار باشه با PC همزمان میاد نسخه ی کنسولش! کاملا PC جدی گرفته شده توی این نسل و اکثر بازیها روی PC بهترین تجربه رو میدن.
من که امیدوارم این کنسول های نسل جدید زودتر هک بشن وگرنه مجبورم یه کار از سری 8 Maxwell بگیرم.

الان R* از PC جماعت انتظار داره پایرت خوری نکنن ؟ اگه مثه آدم با پلتفرم های دیگه میداد چی میشد ؟
احترام باید دو طرفه باشه (Cd Red)

الان R* از PC جماعت انتظار داره پایرت خوری نکنن ؟ اگه مثه آدم با پلتفرم های دیگه میداد چی میشد ؟
احترام باید دو طرفه باشه (Cd Red)
بینم می تونی کاری کنی ترولمون کنن یا نه:|

یه سری یه حرف هایی میزنن عجیب!
GTA 4 هم 1 سال بعد از نسخه ی کنسولیش اومد روی PC با گرافیک خیلی بهتر.
5 هم همینه قضیش.ولی اینبار یه چیزی مشخص شده توی این نسل که اگه 6 هم در کار باشه با PC همزمان میاد نسخه ی کنسولش! کاملا PC جدی گرفته شده توی این نسل و اکثر بازیها روی PC بهترین تجربه رو میدن.
من که امیدوارم این کنسول های نسل جدید زودتر هک بشن وگرنه مجبورم یه کار از سری 8 Maxwell بگیرم.

راکستار فقط به فکر مایه اس یکم دست مالی کرد بازی دوباره واسه نسل هشتم داد البته اینتل گفته بود یه سری ها پول دادند که این بازی واسه پی سی نیاد اینجا به حرف اینتل میرسیم برای راکستار فقط پول مهمه بابا این بازی بهترین بازی نسل هفتم پر فروشترین و سریع ترین فروش بالا رو داشته مطمئن دیونه این بازی زیاده حالا که یکم شیک و مجلسی کرده فروشی برابر شاید نه یکم پایین تر توش هست بازم راکستار سود هنگفتی میکنه چون یه بازی رو دوباره میده با یکم کار روش پورت دوم برای نسل هشتم سود چهاربرابر داره تا نسل هفتم

یه تصویر دیگه از مقایسه نسخه ps3 با ps4
یادم میاد وقتی به بچه ها می گفتم حاضر نیستم gta v رو روی ps3 بازی کنم می گفتن دیوانه ایی! :))
خوشحالم که چند ماه در مقابل نفس خبیث! >:) مقاومت کردم و لذت بازی رو برای خودم خراب نکردم
واقعا ارزشش رو داره این همه صبر کردن :x
iwp9o6skwtv75vk3yro.jpg

راکستار فقط به فکر مایه اس یکم دست مالی کرد بازی دوباره واسه نسل هشتم داد البته اینتل گفته بود یه سری ها پول دادند که این بازی واسه پی سی نیاد اینجا به حرف اینتل میرسیم برای راکستار فقط پول مهمه بابا این بازی بهترین بازی نسل هفتم پر فروشترین و سریع ترین فروش بالا رو داشته مطمئن دیونه این بازی زیاده حالا که یکم شیک و مجلسی کرده فروشی برابر شاید نه یکم پایین تر توش هست بازم راکستار سود هنگفتی میکنه چون یه بازی رو دوباره میده با یکم کار روش پورت دوم برای نسل هشتم سود چهاربرابر داره تا نسل هفتم
اونی که داری در موردش حرف میزنی اکتیویژن نه راکستار :))
حتما بقیه شرکتها برای رضای خدا بازی میسازن؟ :bighug:
کلا همون یوبی برای شماها خوبه بازی رو n تا پلتفرم عرضه کنه و کلی از کیفیت بازی کم کنه.
دست مالی کنه؟ :)) اگه این دست مالی :)) کردنه امیدوارم همه شرکتها بازیهاشون یه دستمالی ! بکنن و برای نسل جدید عرضه کنن...

میریم که خداحافظی کنیم با خیابونای خلوت نسل قبل، بعضی اوقات پرنده پر نمی زد وقتی تو شهر می چرخیدی.:| کاش به DLC خفنم می زدن تنگش.:d

میریم که خداحافظی کنیم با خیابونای خلوت نسل قبل، بعضی اوقات پرنده پر نمی زد وقتی تو شهر می چرخیدی.:| کاش به DLC خفنم می زدن تنگش.:d

شهر که همیشه شلوغ :d
شاید تا اون موقع DLC هم عرضه شه یهو همه رو با هم برای نسل بعد و pc بدن بیرون :d

امیدوارم فقط DLC داشتانی این بازی هم تا روز عرضه تایید بشه

تریلر رو کله سحر تو کنفرانس سونی دیدم خیلی خوب بود،شهر خیلی شلوغ شده بود،تعداد ماشینها تو بزرگراهها خیلی زیاد شده بود،تازه این یک بازی نسل بعدی نیست فقط گرافیکش نسبت به نسخه PS3 و X360 بهتر شده،حالا وای به اون روزی که RS بیاد Red Dead رو با لید پلتفرمی نسل هشتمی ها رقم بزنه...اون وقته که میفهمید بیشترین قدرت OW سازی در دستان این شرکته

از الان مانند TLOU Remastered رفت جز سبد خریدم،رو PS3 که کپی بازی کردم نشد آنلاین برم،اینو میخرم به عشق جزییات بیشتر و به خصوص GTA Online...

یه تصویر دیگه از مقایسه نسخه ps3 با ps4
یادم میاد وقتی به بچه ها می گفتم حاضر نیستم gta v رو روی ps3 بازی کنم می گفتن دیوانه ایی! :))
خوشحالم که چند ماه در مقابل نفس خبیث! >:) مقاومت کردم و لذت بازی رو برای خودم خراب نکردم
واقعا ارزشش رو داره این همه صبر کردن :x
iwp9o6skwtv75vk3yro.jpg
یعنی انقدر تفاوت تو دو نسل بود ؟ WOW

اونی که داری در موردش حرف میزنی اکتیویژن نه راکستار :))
حتما بقیه شرکتها برای رضای خدا بازی میسازن؟ :bighug:
کلا همون یوبی برای شماها خوبه بازی رو n تا پلتفرم عرضه کنه و کلی از کیفیت بازی کم کنه.
دست مالی کنه؟ :)) اگه این دست مالی :)) کردنه امیدوارم همه شرکتها بازیهاشون یه دستمالی ! بکنن و برای نسل جدید عرضه کنن...

نه که شما محصولات یوبی اول از همه خریداریی نمی کنید ما هم مثل شما یه بازی رو داره میده که پی ریزیش یک بار انجام شد اونم نسل هفتم فقط اومده گرافیک یکم برده بالا شلوغترش کرده اسمه اینو چی میذاریی ممنون میشم بگی ببین همین اینکه این بازی اومد واسه پی سی همین برای من کفایت میکنه گرچه علاقه ایی به این جور ژانر ها ندارم در هرصورت راکستار یعنی پول پول یعنی راکستار

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or