Last edited by a moderator:
سلام. اولا تشکر میکنم از محمد و کسرای عزیز که بازیکست را با این کیفیت عالی و البته بدون هیچ چشم داشتی تهیه می کنید.چند تا پیشنهاد داشتم که خوش حال می شم مد نظر قرار بدین. 1.بازیکست داره رایگان تهیه می شه بنابراین کسی انتظار جایزه نداره.کسانی که از اولین قسمت به سوال های شما جواب دادن صرفا به خاطر احترام به شما بوده.تنها چیزی که ما از بازیکست انتظار داریم کیفیت بالا و انتشار منظمه.اگه هم واقعا مصری که جایزه بدین جایزه های یونیکی مثل ماگ یا بلیط کنسرت اون هم فقط به نفر اول بدین که هزینه اش هم کمتر بشه.
2.بازیکست کاری است که داره با اولین بار(و احتمالا آخرین بار) و با توجه به اینکه کیفیت بالایی هم داره و البته(مثلاً بر خلاف پادکست های میثم قربانی) محدود به یک سایت نیست و هر شماره هم داره مخاطباش بیشتر می شه اگه بتونین در دراز مدت سرپا نگهش داری عالی ميشه. (کار شدنیه مثلا شما دو سال دیگر اصلا نمی تونی ادامه بدین،خب امیر از شما کوچکتر و بالتبع سرش هم خلوت تره بسپارین به اون بعد امیر هم مثلا بسپارین دست دانیال و...) اگه بتونین این کاررا بکنین مطمئنا خیلی ها خوشحال می شن.
3.بیشتر کسانی که بازیکست را گوش می دهند فضای سابق بازی رایانه اند که با کیفیت کار شما آشنان. چیزی که هست اینه که خیلی سوالات برای خوانندگان مجله های بازی ایرانی وجود داره که بی جواب مونده(مثلا تودی بازی نامه بازی کی بود،اوضاع مجله ها چه طوربود،تیراژ چقدربود و...) و شما باتوجه به دوست و آشنا هایی که دارید حالا نه به همه ولی به خیلی از سوالات می تونی جواب بدید.
در نهایت بازم ازتون تشکر می کنم و عذر میخوام اگر غلط تایپی تاییدم چون دارم با موبایل مینویسم.هان در ضمن حتما یه قسمت از یاشار هم دعوت کنید(فقط ازش بخوان زیاد داد نزنه:d)
والا من از خدام هست و خواهد بود که پادکستهام یا اخبار شبانه که میگم رو سایتهای دیگه بزارن و همه بشنون و استفاده کنن. چه قدیم و یا چه کارهای جدید.البته(مثلاً بر خلاف پادکست های میثم قربانی) محدود به یک سایت نیست و هر شماره هم داره مخاطباش بیشتر می شه
درباره ی روی ماهتون با دوستمون موافقمسلام با تشکر از زحماتتون اقا دمتون گرم فقط این قسمت یکم خواب اور بود چیز خاصی نداشت یه وقت ناراحت نشین این کارو ادامه بدین که خیلی خوب و جدید هست فقط یه عکس از خودتون بذارید ببینیم روی ماهتون رو
بله حتما.اگه اشکال نداره من یه بلاگ بزنم و قسمت هارو قرار بدم!
- - -ویرایش - - -
اگه اشکال نداره من یه بلاگ بزنم و قسمت هارو قرار بدم!