Last edited by a moderator:
خیلی ممنون. همینجا از طرف تیم بازی کست ازتون تشکر می کنم که چنین کاری کردید. حتما اسم این وبلاگ رو در سیزن دوم ذکر می کنیم.
در مورد بهزاد تا اونجایی که من میدونم درگیر کارهای فوقش هست. بهزاد یکی از همکاران خوب و عزیز من هست و واقعا خوشحال میشم بیاد تو پادکست. یاشار هم که قبلا گفته بودیم حتما سعی می کنیم بیاریمش.
کارای سیزن دو شروع شده و حتی مهمونمون هم اوکی داده برای ضبط. منتظر خبرهای جدیدتر باشید.
ممنون از دوستان.
سلام دوستان.
انجمن این وبلاگ هم فعال شد خوشحال میشم در این سایت عضو بشید و برای هرچه بهتر شدن انجمن همکاری کنید
ادرس وبسایت:BaziCast
ادرس انجمن:BaziCast Forum
البته به صورت کامل تکمیل نشده که سعی میکنم تا هفته ی دیگه تکمیلش کنم و الان هم قابل استفاده هست و مشکل خاصی نداره
یه انتقادی هم دارم که اپلودسنترتون رو عوض کنین که بنظرم میتونه Picofile خوب باشه دوساله دارم اپلود میکونم توش مشکل خاصی ندیدم
یه خسته نباشید بزرگ بهتون بدهکارم خسته نباشید، من تازه تاپیک رو دیدم! عالی بود آقا عالی!
فقط این وسط اگه قسمت 9 رو یجایی آپلود کنید عالی میشه هنوز نسخه 10 رو گوش ندادم، ممنون.
مرسی ممنون اما در رابطه با تلویزیون ، حقیقتش این هست که من تقریبا نزدیک به 3 ماه هست که یک شنبه ها در برنامه طلوع حاضر میشم اما یه اخلاقی دارم که دوست ندارم یه کاری رو توی بوق و کرنا کنم. به نظر اگه کارم خوب باشه بقیه می بینند. در مورد اطلاع رسانی هم تا حدودی حرفتون در اون دو زمینه درسته ، من هیچ وقت دوست ندارم جایی رو بندازم. به طور مثال بازی کست هم لطف دوستان شاملمون شده. میثم عزیز و امید جان در گیم ای مگ و گیم فا حسابی خجالت زدمون کردند که برنامه رو توی سایت های خودشون اپلود کردند. البته از محمد عزیز هم تشکر ویژه می کنیم که برامون بلاگ راه اندازی کردند.تشکر از دست اندر کاران بازی کست (داک بک)((مخففش هم قشنگه))اقایان کسری و محمد و امیر عزیز
اتفاقی امروز صبح داشتم تلویزیون شبکه چهار رو نگاه میکردم.برنامه ی طلوع رو گذاشته بودند.
حدس بزنید چی شد مهمون برنامه اقای کسری کریمی طار بودند و ایشون اخبار علمی فناوری رو واسه بیننده ها بازگو می کردند.
خیلی خوشحال شدم که پای دوستان منتقد در زمینه گیم و فناوری به تلویزیون باز شده اما یک چیزی ناراحتم میکنه که چرا منی که در زمینه گیم هر روز اخبار اینترنت رو چک میکنم در این مورد چیزی نمی دونستم.ایا از اطلاع رسانی ضعیف نشات میگیره و یا از جبهه ای بودن سایت های خبری در زمینه اطلاع رسانیست.
همینجا هم یک پیشنهاد واسه (( داک بک)) دارم.بخشی در بازی کست به نام سلحشوران لردران قرار بدید و در اون از این دوستان منتقد و بازیسازی که در حق اون ها اجحاف شده و علیرغم زحمتی که واسه پیشرفت این صنعت می کنند اما همیشه اون جور که باید در مورد اون ها اطلاع رسانی نشده و به مخاطبین این صنعت معرفی نشده اند یاد کنید و در مورد کارهاشون بگید .
ممنون و باز هم میگم شما ادامه بدید ما هم پشتیبان شما هستیم
We are right behind you
در ضمن کی فصل دو شروع میشه ؟؟؟ داره سه هفته میشه و هنوز نه خبری نه تیزری نه تاریخی عرضه ای نکنه شما هم مثل سازندگان ویچر می خواین تاخیر بزنید به بهانه ی بالا بردن کیفیت !!!