Last edited by a moderator:
انتشار منظم کار سختی نیست ، برعکس خیلی راحته. فکر کنم تا شماره 9 این موضوع رو ثابت کردیم اما ساخت برنامه خوب و با کیفیت یه مقدار زمانبر هست. هر وقت سیزن جدید هم شروع به کار کنه ؛ بازهم منظم منتشر میشه اما خب قسمت اخر سیزن یک هست و در حال حاضر مشغول ساخت ویدیو و تهیه جوایز هستیم.به نظر من به جاى سيزن بندى کردن يا هر چيز ديگه اى برنامه رو فيکس کنيد روى انتشار منظم دو هفته يکبار پادکست. با مدت زمان طولانى تر و نقد و preview. اينطورى هم نظم کار ميره بالا هم شما کمتر اذيت ميشيد هم شنونده ها تکليف خودشونو ميدونن
خوب بلیط کنسرت رو چطوری تهیه کنیم؟انتشار منظم کار سختی نیست ، برعکس خیلی راحته. فکر کنم تا شماره 9 این موضوع رو ثابت کردیم اما ساخت برنامه خوب و با کیفیت یه مقدار زمانبر هست. هر وقت سیزن جدید هم شروع به کار کنه ؛ بازهم منظم منتشر میشه اما خب قسمت اخر سیزن یک هست و در حال حاضر مشغول ساخت ویدیو و تهیه جوایز هستیم.
در مورد کنسرت هم 30 بهمن قطعی شده.
ارتباطی با هم ندارند ، البته اگه به ترتیب ببنید بهتر هست چون از نظر خودم کیفیت هر شماره نسبت به قبلی پیشرفت کرده. در مورد بازی رایانه هم خب امتیاز مجله و حقوق دست فرد دیگری هست و ما هم قصد سو استفاده نداریم. در ضمن مهمون هایی از نشریات مختلف چه گیم چه غیر گیم داشتی. من و محمد پیش از اینکه بریم بازی رایانه با هم توی بازی سنتر همکار بودیم و تا به امروز که نزدیک به 7 از دوستیمون میگذره جاهای مختلفی با هم کار کردیم. امیر هم که قبل از بازی رایانه ، جاهای دیگه ای کار کرده بود و با هم هنوز هم دوست و همکاریم. به این دلایل اسمی از مجله بازی رایانه نیوردیم ؛ هرچند که به شدت اون مرحوم رو دوست داشتیم و کار حرفه ای مون رو هم از همونجا اغاز کردیم.داشتم یه فایلی از یه DVD رو روی سیستمم کپی میکردم که گفتم بذار قسمت یک بازی کست رو تا وقتی کپی کردن تموم بشه ببینم.
اما تمامش رو بی وقفه دیدم (البته بینش مجبور شدم یه سر به *گلاب به روتون* هم برم :d)
خیلی خوب بود. فقط کاشکی یه اسمی هم از بازی رایانه میاوردید چون تیم کاملا تیم بازی رایانه بود. شوخی های تو پادکست خیلی خوب بود.
الآن من بغیر از قسمت 1 فقط قسمت 8 رو دارم. به نظرتون قسمت هشت رو ببینم یا اول قسمت های قبلی رو دانلود کنم و به ترتیب ببینم؟