بازی‌کست BaziCast

دستتون درد نکنه، البته من فقط قسمت هشتم رو گوش کردم ولی کاملا به دلم نشست و لذت بردم. مخصوصا اینکه داشتم همزمان پروژه های آخر ترم رو میکشیدم و اصلا نفهمیدم چطوری زمان گذشت.

امیدوارم این کار زیبا رو هنوز هم ادامه بدید و البته همینطور متنوع نگهش دارید.

اگه نیاز به هرگونه کمکی هم داشتید من میتونم باهاتون همکاری کنم ;)

یک شنبه داره تموم میشه ها !!!
ما منتظر شماره جدید هستیم...
خیلی ممنون از توجه زیادتون ولی متاسفانه این هفته دیگه پادکستی نداریم. برنامه بعدی هفته آینده اپلود و در اختیار شما و دیگر دوستان قرار میگیره. ما سعی می کنیم تنوع رو بالا ببریم و این کار هم یکم زمان بر هست. ممنون از صبر و حوصله ای که دوستان به خرج میدن.

اين قسمت هم عالى بود ، با تشكر فراوان :d
حس خوبى داد اين شماره مخصوصا موزيك مكس پين ، واقعا خاطرات زنده ميكنه اين موزيك ( يه فضاى درام و جنايى از مكس 1 ) اصلا اتمسفر نيومده رو دست شماره ى اول ( شرمنده ربطى نداشت به اين تاپيك ولى واقعا موزيك اين شماره خاطرات زنده كرد )
اين خيلى خوبه كه برنامتون از اول تا به اينجا روى موزيك بازى ها هم مانور ميده ، از همون شماره ى اول
و يه پيشنهاد اينكه از موسيقى هاى زيباى هيلو هم استفاده كنيد ( حيفه واقعا بعد از 8 شماره از شاهكارهاى اين بازى استفاده نشده باشه )
مرسى

منم الان دارم بازی کست شماره هشت رو گوش میدم.قبل از اینکه قسمت هشتو باز کنم از فرط خستگی میخواستم برم بخوابم.ولی بعد از باز کردن و شنیدنش همانا و عاشق شدن همانا:d
هیچی دیگه تا 3 بیدارم.:d
ویرایش:موزیک TLOU و مکس پین خیلی عالی بود.
ویرایش 2:موسیقی آخر هم که شهاب زحمتشو کشید فوق عالی بود.:x
دستتون درد نکنه.چه تهیه کننده ها و چه مهمانا.بدجور چسبید.:bighug:
ویرایش3:بعد از شنیدن این همه آهنگ قشنگ و خاطره انگیز دیگه خوابم نمیبره.:(

آخرین ویرایش:
اقا من تازه آشنا شدم .خیلی عالی بود :x .

یه پیشنهاد به نظرتون ویدوییش کنین بهتر نیست؟
خوده اعضای پاکدست گفتن که :

هنوز امکاناتشو نداریم و هزینه برم هست در صورتی که ما داریم این کارو رایگان و با هزینه خودمون انجام میدیم;ولی به فکرش هستیم و ایشالا بعدا ...

به عنوان یه کار "روتین" به زبان فارسی کارتون عالیه. اگه هدفتون این باشه بهش رسیدین ولی بنظرم فیتیله رو یه خرده بپیچونید بار کمدی و strong language بره بالاتر تا من (و کسای مثل من) بیشتر ارتباط بگیرن.

با تشکر. :d

اگه امکانش هست تو یکی از قسمت ها از وحید عبداللهی و سایر اعضای بازی رایانه دعوت کنید بیان راجع به تعطیلی مجله و خاطرات تلخ و شیرین دوره 12 ساله انتشار اون با هم صحبت کنید. به سبک همون گفتگویی که درباره 20 سالگی پلی استیشن داشتید.

همچنان منتظر قسمت جدید هم هستیم....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or