بازیهای موجود در بازار برای PC

این بازی ها وارد بازار شد.
sinEpiso.jpg

despeados-2.jpg

rise-of-legends.jpg

من چندبار چه اینجا چه جاهای دیگه دیدم،که یه عزیزی میاد و میگه مثلا تو(To) وقتی تو(Too) شکم مادر گرامیت بودی،من داشتم کمودور 32.5 بازی میکردم!میخواستم ببینم این افتخاره؟!حالا یه سریا طبق یه سری وقایعی!زود تر به دنیا میان!این دلیلی بر برتریت نیست!
پ.ن:مهم کیفیت زندگیه نه کمیت،و نشانه مشهودش هم داره دیده میشه...

بازی استراتژی خوب بنظر من سر دسته شون Star Wars Empire at War هستش درسته که گرافیکش بپای بقیه نمی رسه ولی از هر لحاظ یه بازی متفاوت و کامل هست و در ضمن براش داره یه اضافه شونده به اسم Forces of Corruption میاد
بازی هم Act of War : High Treason هست (اگه درست نوشته باشم ) اگه جنرالز و اینجور مدلی دوست داری برو بخرش که چیز توپی هست .
------------------------------------------------------------------------------------------
ما آخر نفهمیدیم که کسی Spell Force2 رو اجرا کرده یا نه ؟
------------------------------------------------------------------------------------------
خوب بالاخره بعد از این همه انتظار انتقام کوپر هم اومد ایول جمعه که برا جشن سینما سعدی میرم ، میرم می گیرمش Rise of Legends هم اومده که چیز توپی می شه ولی گند می زنه تو حالت رئال بازی

سلام
ممکنه یه توضیحی درباره sin بدین ؟
بعد این rise of nations : rise of legend دنباله همون rise of nations استراتژی هست ؟
آخه به شکلش نمیخوره .
والا sin یک بازی که با موتور سورس ساخته شده و خیلی شبیه half-life 2 از نظر گیم پلی و گرافیک هست و قراره مثل یک سریال عرضه بشه الانم اولین قسمتش عرضه شده rise of nations هم بله ادامه همونه ولی تخیلی شده یکم;) .

سلام

ما آخر نفهمیدیم که کسی Spell Force2 رو اجرا کرده یا نه ؟

بله من خیلی وقته اجراش کردم.مشکلی هم نداشتم بازی هم کردم.میشه بپرسم مشکل شما چیه با این بازی.توی نصبش مشکل دارین؟؟؟؟

خوشحال میشم کمک کنم.

++++++++++++++++++++++++++++

یادتونه چند وقت پیش یه پست دادم که بازی HoM&M V اومده.بعد معلوم شد که یه شرکت بازی شماره 4 رو به جای شماره 5 قالب خلق الله کرده.ولی حالا جدا این بازی اومده.شماره 5 بازی رو میگما.بازی 4تا Cd هستش و من گرفتم.

در ضمن بازی X-Men هم اومده من گرفتم.4 تا CD.هنوز نرسیدم نصب کنم.چون هاردم داره میترکه.اگه بتونم جای خالی گیر بیارم حتما نصب میکنم.

خداحافظ

سلام به همگي

ببخشيد من يك سوال داشتم
من در بازي سين اپيزود بعد از يك ساعت بازي كردن به يك جايي رسيدم كه ميره براي لودينگ قسمت بعد اما ديگه نمياد
كسي تا حالا با اين مشكل مواجه شده
تشكر

نوشته شده توسط mohandes_register:
ببین اگه دسپرادوس رو گرفتی میتونی کرکش رو برام بفرستی؟
نه متاسفانه.نگرفتمش.احتمالا هم نمی گیرمش چون زیاد باهاش حال نمی کنم.
برای کرکش ببینم میتونم بگردم جایی برات پیدا کنم.
تو هم داخل سایتهایی مثل CrackServer و ... یه سرچی بکن.

البته من امروز Toca Race Driver 2 , 3 را گرفتم که در سبک سیمولیشن رانندگی برای خودشون شاهکاری هستند.
حامد جان
می تونی بهم بگی toca3کابل کشی می خواد یا نه؟؟

در ضمن من بازی black&whiteجدید رو که تکین داده بیرون گرفتم
ولی وقتی می خوام مسیر ریخته شدن بازی رو معین می کنم
میگه درایو شما جا نداره!!
آخه یه درایوم رو 17گیگ خالی کردم .بعدش هم درایوش همntfsکردم ولی فایده نداشت.
هر کی بازی رو گرفته بگه. دارم دیوونه میشم.:((

نوشته شده توسط vahidrezi16:
حامد جان
می تونی بهم بگی toca3کابل کشی می خواد یا نه؟؟

در ضمن من بازی black&whiteجدید رو که تکین داده بیرون گرفتم
ولی وقتی می خوام مسیر ریخته شدن بازی رو معین می کنم
میگه درایو شما جا نداره!!
آخه یه درایوم رو 17گیگ خالی کردم .بعدش هم درایوش همntfsکردم ولی فایده نداشت.
هر کی بازی رو گرفته بگه. دارم دیوونه میشم.:((
سلام وحیدرضا جان
Toca Race Driver 2 کابل کشی نمی خواهد ولی TRD 3 کایل کشی می خواهد.به نظر من همون دویش را بگیر ، به خودی خود شاهکاریه !
خیلی مشکل عجیبیه.قبلا یکی از دوستام هم با این مشکل روبرو شد.احتمالا مشکل از CD هاست.

محمد رضا جان ممنو مثل اینکه 100 درصد مشکل از رم بوده چون با رم اضافی که از یکی از بچه ها گرفتم اجرا شد حالا امروز ببنیم اوضاع مساعد هست برم رم بخرم یا باید تا آخر امتحانا صبر کنم
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
یه چیزی این Sin مثل اینکه مشکل داره چون من یه جایی خوندم که همین مشکلی که دوستمون می گه رو داره
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
انتقام کوپر رو کسی نگرفته؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or