در این تاپیک بازیهای جدیدی که وارد بازار ایران میشود و در مورد موجودیت و مشخصات آنها صحبت میکنیم و مینویسیم.
Last edited by a moderator:
وحید جان خیلی از بازی ها هستن که با DT اجرا میشن ولی احتساج به کابل کشی ندارن!!! این که گذاشتی چیزی رو معلوم نمیکنه.امین جون: 5CDs-1DVD - D-Tools
انگار یوبی سافت از خر شیطون اومده پائین
درضمن پرنس کرکش یافت نمی شه؟
من حال وحوصله کابل کشی ندارم.گذاشتم کرکش بیاد!!!
این اولین بار و اخرین باری نیست که این طوری میشه خیلی بازی ها در ایران زودتر از روز انتشارشون پخش میشن.در ضمن توی گیم اسپات تامب رایدر رو زده 06/11/04
ولی توی تکین زده8cd-crack??
به نظرتون عجیب نمیاد؟؟
آره نسخه جدیدش است فکر نکنم نیازی به قبلیش باشهنوشته شده توسط RANGER_NAVAL_USA:سلام دوستان
راستی بازی Act Of War نسخه جدید اش اومده بازار ایا باید نسخه قبلا رو داشته باشیم یا نه
سلام علیرضا...راستی این Elder scroll IV : obvilion چه سبکی است چجوری بازی من میخاستم بخرم گفت که شبیح وارکرافت ورد است درسته مثل اونه
امید جان چرا عصبی میشی؟!من موندم بعضی از این شرکتها خجالت نمیکشند ؟
یه شرکتی اومده به اسم Hitak سیدی گادفادر رو زده بعد پشت بسته هم نوشته تکین با راهنمای نصب و ....
تازه از همه بد تر اینکه سیدی هاش سیدی فیناله و روش عکسه زیدان و بکهام و ... داره .
حالا میخوام اینو به یکی بندازم برم مال تکینو بگیرم
درسته ولی تو این نسخه ای که تو ایران هست نسخه ی اصلی هم هست. البته مال تکین رو نمیدونم که باشه یا نه. بازی shadow grounds هم تازه اومده که بازی انصافا جالبی هست. البته نه در حد oblivion و tomb rider ولی کلا سرگرم کننده هست.Uber Soldier هم در یک سی دی موجود است ولی من تا حالا نگرفتمش. راستی این رو هم بگم که مدرن بازی oblivion رو که تکین در 7 سی دی پخش کرده در 4 سی دی بیرون داده.در ضمن فکر کنم Act Of War:High Treason یه Expansion Pack باشه
من بازی Call Of Cthulhu این رو گرفتم ولی یه مشکلی دارم وقتی میره تو زیر زمین بازی قاطی میکنه تمام رنگ ها همه قاطی میکنند و سیستم هنگ میکنه صفحه کلا رنگی میشه البته به احتمال زیاد مشکل من از درایور کارت گرافیک است ولی میخاستم بدونم کسه دیگه ای این مشکل رو نداره راستی آخرین درایور nvidia چیه بید؟نوشته شده توسط Elvish Hero:آقا آخرین خبر اینکه TB:L اومده ولی من حال نکردم بگیرم!دومی هم اینکه یه سواله،بروبچی که Oblivionگرفتن،میخواستم ببینم برای اونا هم اینستال نداشت؟یعنی همینطوری ریختن رو هارد اجرا کردن؟در ضمن فکر کنم Act Of War:High Treason یه Expansion Pack باشه یعنی باید نسخه اولو داشته باشین.آخرم اینکه بالاخره Call Of Cthulhu(هر کی تلفظ دقیقشو میدونه بگه) هم بالاخره میتونین بازی کنین اگه اعضابشو دارین!Uber Soldier هم هنوز پخش نشده گویا.
آقا آخرین خبر اینکه TB:L اومده ولی من حال نکردم بگیرم!دومی هم اینکه یه سواله،بروبچی که Oblivionگرفتن،میخواستم ببینم برای اونا هم اینستال نداشت؟یعنی همینطوری ریختن رو هارد اجرا کردن؟در ضمن فکر کنم Act Of War:High Treason یه Expansion Pack باشه یعنی باید نسخه اولو داشته باشین.آخرم اینکه بالاخره Call Of Cthulhu(هر کی تلفظ دقیقشو میدونه بگه) هم بالاخره میتونین بازی کنین اگه اعضابشو دارین!Uber Soldier هم هنوز پخش نشده گویا.
یکی راهنمایی نمیکنه ؟!نوشته شده توسط SamFisher:من مشکلی تو نصب Tycoon City New york دارم
اگه میشه سریع کمک کنین
همینکه سیدی رو میذارم وقتی میخواد بره تو نصب ارور میده
و مثلا مینویسه
Close any Program
Delete Temporary Files
Check your internet connection ( Interbet Based – Setups )
اون دو کار اول رو میدونم چیه و انجام میدم ولی نصب درست نمیشه
اون آخریه چیه ؟
اشکال از سیدیه ؟