بازیهای موجود در بازار برای PC

من بازي condnemd:criminal orgiens در 7 سي دي براي شركت پرديس گرفتم راحت نصب شده ولي بصورت دو نصبه يعني اول ميريختي روي هارد بعد از اونجا يكبار ديگه كلا بازي جالبيه خيلي حال ميده
بازار Ps2 :جديد اومده بازيهاي تاپش ايناس
MGS:SUbsitance
ace combat zero (japan
ghost recon
full spectrum warrior
midnight clup dub version

من بازي condnemd:criminal orgiens در 7 سي دي براي شركت پرديس گرفتم راحت نصب شده ولي بصورت دو نصبه يعني اول ميريختي روي هارد بعد از اونجا يكبار ديگه كلا بازي جالبيه خيلي حال ميده
سلام.
ممنون حسام میگم بازیش فکر میکنی رو سیتم من بیاد:
cpu :2.4 intel
vga:ge force 5700 256mb
ram:512

:confused::confused::confused:

راستی دی وی دیش اومده؟؟؟؟؟؟؟؟

این تاپیک چرا به این حال و روز افتاده ؟ :confused:
:confused:

نوشته شده توسط pandora tomorrow:
سلام.

سیستم منم دقیقا مثل مال توه. عین مال تو. دیگه فکر کنم باید جمش کنیم یه سیستم دیگه بخریم. اینطوری اصلا فایده نداره. راستی من بازی FEAR اصلا رو کامپیوترم خوب نیومد و بی خیال بازی شدم تو چی؟

نوشته شده توسط MIB:
سیستم منم دقیقا مثل مال توه. عین مال تو. دیگه فکر کنم باید جمش کنیم یه سیستم دیگه بخریم. اینطوری اصلا فایده نداره. راستی من بازی FEAR اصلا رو کامپیوترم خوب نیومد و بی خیال بازی شدم تو چی؟
اره دیگه خیلی قدیمی شد من تصمیم دارم اگه کنکور قبول شم ( بگو انشالله !!!) سیستم رو عوض کنم...والا من f.e.a.r رو الان رو سیستمم دارم بازی میکنم درسته یکم گیره و اذیت میکنه ولی میتونی طوری بازیش کنی که لذتش رو ببری پیشنهاد میکنم حتما بازیش کنی چون اگه نمیشد بازیش کرد من الان اخراش نبودم:razz:

امين جان باي بصورت روان روي سيستمت اجرا ميشه بدون هيچ افت فريمي
واقعا موتور بازي روانه
اما بازي خيلي شبيه فير هست شايد بخاطر اينه كه سازنده هاش يكيه

امين جان باي بصورت روان روي سيستمت اجرا ميشه بدون هيچ افت فريمي
واقعا موتور بازي روانه
اما بازي خيلي شبيه فير هست شايد بخاطر اينه كه سازنده هاش يكي

انجین این دو بازی هم یکیه ;)

بالاخره میتونم یا نه اخه شما میگید میتونم راحت بازیش کنم در حالی که انجینش ماله F.E.A.R هست پس باید قاعدتا به مشکل بر بخورم
162.gif

سلام
بالاخره میتونم یا نه اخه شما میگید میتونم راحت بازیش کنم در حالی که انجینش ماله F.E.A.R هست پس باید قاعدتا به مشکل بر بخورم
تو فرق میکنی .
برا تو شکلی نداره .
39.gif

=====
بازیه rpg که توپ باشه چی اومده ؟

بازیه rpg که توپ باشه چی اومده ؟
oblivion که احتیاجی به تعریف نداره. ولی به غیر از اون هم spellforce2 هست که واقعا بازی جالبیه وبخصوص نسبت به شماره اولش خیلی پیشرفت کرده و ساده تر شده و با سیستمهای معمولی هم میاد. البته این بازی نقش آفرینی خالی نیست و استراتژی هم هست. مثل dragonshard .

نوشته شده توسط pandora tomorrow:
سلام.

امین جون بیخیالش بشو گرافیک منم مثل مال تو بود نمیومد کلا سیستمتو باید جمع کنی من که ram 1gb بود cpu 2.8 بود نمیتونستم درست حسابی بازی کنم
دیگه سیستم رو جمع کردم رفتم 64 bit گرفتم حالشو ببرم گرافیکم256 6600 گرفتم خیلی خفن نیست ولی یه چیزی هست که فیر رو براحتی اجرا کنه بدون هیچ مشکلی و این بازی رو هم حتما راحت اجرا میکنه

راستی کسی بازی war on terror رو گرفتم اگه نگرفته حتما بگیره بازی سبکش استراتژیک است تو سبک خودش واقعا بازی خیلی قشنگی است گرفیکش عالی است
قفل استار فورس هم هست:cheesygri
ولی من که دیگه مشکلی ندارم باهاش :cheesygri
6 تا سیدی است
حتما بگیریدش

آخرین ویرایش:
امین جون بیخیالش بشو گرافیک منم مثل مال تو بود نمیومد کلا سیستمتو باید جمع کنی من که ram 1gb بود cpu 2.8 بود نمیتونستم درست حسابی بازی کنم
دیگه سیستم رو جمع کردم رفتم 64 bit گرفتم حالشو ببرم گرافیکم256 6600 گرفتم خیلی خفن نیست ولی یه چیزی هست که فیر رو براحتی اجرا کنه بدون هیچ مشکلی و این بازی رو هم حتما راحت اجرا میکنه

سیستمش مورد نیازش رو تو تاپیک خوده بازی گزاشتم زیاد سنگین نیست;)

تو فرق میکنی .
برا تو شکلی نداره .
39.gif

39.gif

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or