در این تاپیک بازیهای جدیدی که وارد بازار ایران میشود و در مورد موجودیت و مشخصات آنها صحبت میکنیم و مینویسیم.
Last edited by a moderator:
نوشته شده توسط SamFisher:سلام
ببخشید کسی میتونه سریال نامبر لازم برای نصب The Sims 2 Open For Business رو واسم گیر بیاره ؟
مرسی
نوشته شده توسط Kain:سلام .
دوستان یه سوال .
من دیروز پشت ویترین یه مغازه دیدم که پک بازی Heroes Of Might And Magic 5 رو گذاشته بود پشت ویترین .
مگه این بازی اومده ؟بازیش هم واسه شرکت پردیس بود .
مغازه بسته بود و نشد بپرسم چند تا سی دی هست و آیا کاملش هست یا ...
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید .
سلام .نوشته شده توسط Kain:سلام .
دوستان یه سوال .
من دیروز پشت ویترین یه مغازه دیدم که پک بازی Heroes Of Might And Magic 5 رو گذاشته بود پشت ویترین .
مگه این بازی اومده ؟بازیش هم واسه شرکت پردیس بود .
مغازه بسته بود و نشد بپرسم چند تا سی دی هست و آیا کاملش هست یا ...
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید .
واقعا شانس آوردیم که برای سری The Sims این کار رو نمی کنن وگرنه میومدن میگفتن سیمز 16 اومد :cheesygri :cheesygriنوشته شده توسط Kain:سلام .
رفتم امروز مغازه گفتم شماره چنده گفت نمیدونم فکر کنم 5 باشه .
روی پک زده بود 5 . پشت پک هم چند تا عکس از شماره 5 گذاشته بود !
بعد اون بالا پشت پک نوشته بود شماره 4 !! :cheesygri
گفتم آقا این که جلوش یه چیز نوشته پشتش یه چیز دیگه !
نکته شک برانگیز دیگه این بود که بازی فقط 2 تا سی دی بود . یعنی دقیقا مثل همون 4 .
بعد به طرف گفتم تست کن ببین چنده . من که میگم 4 هست .
یارو سی دی رو در آورد تست کرد دیدیم 4 هستش !![]()
حالا نکته اینجاست . یکی نیست به این طراحان احمق شرکت پردیس بگه که : اگرم قراره بندازین بازی رو به مردم روی جلد نزنین 5 بعد پشتش بزنین 4 !
مورد بعد اینکه آخه همچین بازی همش 2 تا سی دی میشه ؟ :confused:
و مورد آخر اینکه دزدی این نیست که آدم فقط از دیوار مردم بره بالا !!![]()
دیویدیش هم اومده امین جون 1 دونه است کرک هم شده بازی واقعا خیلی قشنگهنوشته شده توسط pandora tomorrow:سلام.
این بازی چند سی دی هست؟؟؟ از قفل خاصی استفاده میکنه؟؟؟:exclaim:
به نظر من که بازی قشنگی نبید یعنی نسبت به قبلیش خیلی پیشرفت نکرده مخصوصا از نظر گرافیک ولی کسایی که عاشق پلیس باز هستن حتما بگیرن که خیلی حال میده کارای پلیس بازیش خیلی باحال شدهراستی همون مغازه هه True Crime : New York رو هم آورده بود
پرهام جان تومب ريدر سيستم خيلي كمتر از ايني كه شما داري ميخواد راحت ميتوني اجراش كني
حسام و امین دستتون درد نکنه .حق با حسامه پرهام اونی که میبینی میگن خفن میخواد در حالتیه که بازی رو روی next-gen بزاری که اون موقع سیستم بالایی میخواد...