در این تاپیک بازیهای جدیدی که وارد بازار ایران میشود و در مورد موجودیت و مشخصات آنها صحبت میکنیم و مینویسیم.
Last edited by a moderator:
اگر survivor دوست داری بنظرم dayz arma 2 رو تست کن آنلاین توی یک جزیره بزرگ با کلی شهر.مثلا چند تا عنوانی که به تازگی تموم کردم :
COD Ghosts(خوب)
Battlefield 4(خوب. البته گرافیکش عالی بود )
Far Cry 3 (معمولی)
tomb raider (خوب)
Batman Arkham origins(یه کم بیشتر از بالاییها حال داد!)
Resident evil 6 (خوب اما 5 بهتر بود!)
سبکی که دوست دارم اول از همه horror survivor هست و مخصوصا silent hill .
بعد از اونم shooter های FPS .
- - -ویرایش - - -
اره 3 خیلی بد بود .تنها نسخه ای بود که تمومش نکردم.
داداش اگه یه اکشن مخفی کاری خوب میخوای هیتمن و اسپلینتر رو اول بازی کن به من که حال اساسی دادن.از همتون ممنونم که نظرتونو گفتین. فعلا دارم dead space 3 بازی میکنم. به احتمال زیاد بعدش میرم سراغ bioshock .از assassin 3 زیاد خوشم نیومد. نمیدونم 4 اش خوبه یا نه. خیلی دلم میخواد witcher رو برم اما rpg باز نیستم و میترسم حوصلشو نداشته باشو یا ازش سر در نیارم!
اصلا ACIII رو جز سری Assassin's Creed محسوب نکن من که خودم فن دو آتیشه سری بودم سر اون نسخه کلا ناامید شدم ولی باز تمام امیدم سر AC IV Black Flag بر گشت! ACIII در مقابل IV هیچی نیست!از همتون ممنونم که نظرتونو گفتین. فعلا دارم dead space 3 بازی میکنم. به احتمال زیاد بعدش میرم سراغ bioshock .از assassin 3 زیاد خوشم نیومد. نمیدونم 4 اش خوبه یا نه. خیلی دلم میخواد witcher رو برم اما rpg باز نیستم و میترسم حوصلشو نداشته باشو یا ازش سر در نیارم!
عناوین Survivol Horror زیادی همه روزه داره واسه PC عرضه میشه که میتونی اونا رو بازی کنی!مثلا چند تا عنوانی که به تازگی تموم کردم :
COD Ghosts(خوب)
Far Cry 3 (معمولی)
tomb raider (خوب)
مثلا چند تا عنوانی که به تازگی تموم کردم :
COD Ghosts(خوب)
Far Cry 3 (معمولی)
tomb raider (خوب)
- - -ویرایش - - -
اره 3 خیلی بد بود .تنها نسخه ای بود که تمومش نکردم.
داداش بازی ترسناک دوست داری outlast رو بازی کن خیلی ترسناکه
دو بازی Stick It To The Man-FANiSO و The Novelist-REVOLT اومده که میتونید از کلوب (یا لینک در امضا) دانلود کنید...
عالیه.یه پلتفومر 2 بعدی با کلی طنز/این stick it to the man چطور هست ؟
cry of fear عالیه.5 تا هم پایان داره!دوستان لطف کتید چند تا بازی ترسناک خوب معرفی کنید البته به جز amnesia و outlast که هر دو شاهکارن
اگه هم کسی راهنمای مراحل amnesia1 داره برام بزاره