در این تاپیک بازیهای جدیدی که وارد بازار ایران میشود و در مورد موجودیت و مشخصات آنها صحبت میکنیم و مینویسیم.
Last edited by a moderator:
Bioshock: Infiniteآقا خواهشا هر کی این بازی ها رو تجربه کرده هرچه سریع تر بگه به نظرش کدوم یکیش رو بخرم
tomb raider
bioshock
Remember me
metro last night
assassins creed
با تشکر
Batman Arkham Originsاگه با یه بازی دیگه هم خیلی حال کردید که تو لیست نبود هم بگید احتمالا فردا یکی از بازی های لیست رو میخوام بخرم لطفا هر چه سریعت بگید با تشکر از همه
آقا راستش من الان بین Bioshock: Infinite و tomb raider موندم اگه میشه دوستان از بین این دو تا یکی که به نظرشون بهتره بگن تا ساعت 10 اینا چون احتمالا فردا میخوام بخر
راستی چرا قیمت بایوشاک حدودا دوبرابر تام رایدر هست ؟
با تشکر از همه دوستان
بین این دو تا, 100% بازی Bioshock: Infinite بهتره... tomb raider اصلا اون لارایی که میشناختیم نبود. بدترین tomb raider تمام دورانها بود.
اگه به یه شوتراول شخص کاملا متفاوت که مثل و مانندش رو تو عمرت بازی نکردی(البته اگه نسخه ی اول بایوشاک که 2007 اومد رو بازی نکرده باشی) با یکی از بهترین داستان های نسل هفتم و محیط خوفناک و جذابیت بی پایان علاقه داری حتما بایوشاک رو انتخاب کن. هرچند باید زبانت قوی باشه تا داستان رو متوجه بشی و مهم ترین رکن بازی هم داستانشه.آقا راستش من الان بین Bioshock: Infinite و tomb raider موندم اگه میشه دوستان از بین این دو تا یکی که به نظرشون بهتره بگن تا ساعت 10 اینا چون احتمالا فردا میخوام بخر
شما کدومو پیشنهاد میکنی؟خواهشا سریع تر من تا چند دقیقه دیگه باید برم باتشکرچون 6 دی وی دی هستش
من که میگم اصلا نمیشه یکیش رو بیخیال شد! هر دوش شاهکارن!آقا راستش من الان بین Bioshock: Infinite و tomb raider موندم اگه میشه دوستان از بین این دو تا یکی که به نظرشون بهتره بگن تا ساعت 10 اینا چون احتمالا فردا میخوام بخر
راستی چرا قیمت بایوشاک حدودا دوبرابر تام رایدر هست ؟
با تشکر از همه دوستان
بر عکس تو من حالم از لارا های قبلی بهم میخورد ولی عاشق این لارا شدم!بین این دو تا, 100% بازی Bioshock: Infinite بهتره... tomb raider اصلا اون لارایی که میشناختیم نبود. بدترین tomb raider تمام دورانها بود.
توهین به یک بازی تو روز روشن؟آقا پولت رو با خریدن بایوشاک دور نریز...تام رایدر بخر یه چندساعت حال کن..!! بایوشاک باید انگلیسیت قوی باشه بفهمی داستانش درمورده چیه...چون فقط داستان داره بقیه ش چرت و پرته..!! تام رایدر ولی خیلی بهت حال میده ..دستت برای بازی کردن بازتره و آپشن های زیادی برای سرگرم کردنت داره.