در این تاپیک بازیهای جدیدی که وارد بازار ایران میشود و در مورد موجودیت و مشخصات آنها صحبت میکنیم و مینویسیم.
Last edited by a moderator:
عزیز هیچ وقت به این لینکا حتی فکرم نکن!دوستان اين موضوع شديدا ذهن بنده رو مشغول كرده و كلا سال ها فقط و فقط منتظر عنوان جديد GTA بودم و به تبعش از دنياي گيم دوري كردم.
امروز ١-٢ ساعت وقت صرف گشت و گذار تو وبسايت هاي خارجي و ايراني كردم اما موضوع برام مشخص نشد!
تو سايت رسمي رازور بازي گذاشته شده، در تاريخ ٣٠ نوامبر يعني حدود يك هفته پيش با حجم تقربا ٣٢ گيگا بايت:
Grand Theft Auto: V (PC) Razor1911 + RELOADED-MULTI-4 Torrent � Razor1911 – Cracks – Full Games PC & X360
و اين دوست هم گذاشته چند ماه پيش با حجم ٧.٥ گيگ :
GTA 5 Download GTA V – Skidrow Grand Theft Auto 5(Razor1911 7.5GB)
راستش من اينا رو ديدم شوكه شدم، اصلا فكر نمي كردم براي پي سي عرضه شه، حداقل نه حالا حالا ها! چه برسه الان.
تو دومين لينك كه كاربرا راضي بودن!! اولي هم تك و توك لانچ كرده بودن تا جايي كه من ديدم!
الان يعني گيم بدون ايراد و كامله و ارزش دانلود داره؟
ميشه دوستان نظرات ارزشمندشون رو به اشتراك بذارن؟
با تشكر.
نظر من tomb raiderآقا خواهشا هر کی این بازی ها رو تجربه کرده هرچه سریع تر بگه به نظرش کدوم یکیش رو بخرم
tomb raider
bioshock
Remember me
metro last night
assassins creed
با تشکر
دوست عزیز شما همه این ها رو تجربه کردی؟نظر من tomb raider
نمیشه گفت کدومو ول کن کدومو بخر!آقا خواهشا هر کی این بازی ها رو تجربه کرده هرچه سریع تر بگه به نظرش کدوم یکیش رو بخرم
tomb raider
bioshock
Remember me
metro last night
assassins creed
با تشکر
آقا خواهشا هر کی این بازی ها رو تجربه کرده هرچه سریع تر بگه به نظرش کدوم یکیش رو بخرم
tomb raider
bioshock
Remember me
metro last night
assassins creed
با تشکر