در این تاپیک بازیهای جدیدی که وارد بازار ایران میشود و در مورد موجودیت و مشخصات آنها صحبت میکنیم و مینویسیم.
Last edited by a moderator:
حرف شما متینه..بنده شخصیت پردازی و صداگذاری رو توی بخش داستانی درنظرگرفتم.. چه بسا بازیهای بهتراز بایوشاک بودن که حقشون ضایع شد..!! گیم پلی به نظرم معمولی بود..من چیزه خاصی ندیدم..من که میگم اصلا نمیشه یکیش رو بیخیال شد! هر دوش شاهکارن!
اگه شوتر با داستان عالی خیلی دوست داری تجربه نکردن بایوشاک یک اشتباه بزرگه!
اگه یک اکشن ماجراجویی با یک اتمسفر عالی دوست داری از دست دادن TOMB RAIDER هم اشتباه بسیار بزرگی!
- - -ویرایش - - -
بر عکس تو من حالم از لارا های قبلی بهم میخورد ولی عاشق این لارا شدم!
خداییش نسخه های قبلی TOMB RAIDER خیلی دیگه معماهاش زیاد بود!همین UnderWorld ـش دوتا تفنگ تو جیبش بود تو کل بازی دو سه بار بیشتر به کار نمیرفت اونم واسه کشتن چارتا جک و جونور
ولی این لارا کلا شخصیت پردازیش متفاوت بود و همینطور سبکم تغییر داده بودن که من عاشقش شدم! واقعا شاهکار اکشن ادونچر نسل بود
ولی از نظر داستانی پیش بایوشاک هیچی نیستگرچه سبکش متفاوته!
- - -ویرایش - - -
توهین به یک بازی تو روز روشن؟
فقط داستان داره بقیش چرت و پرته؟؟ گیم پلی نداره یعنی؟؟؟ شخصیت پردازی - موسیقی - صداگذاری شاهکار نسل!!! واقعا اینارو نادیده میگیری؟؟
داستان رو هم اگه انگلیسیت هم قوی نباشه راحت میتونی از این لینک بخونی!
http://baziwood.ir/1392/01/13/داستان-كامل-بازي-bioshock-infinite/
من دفعه اول که بازی رو رد کردم هیچی از داستان نفهمیدم و کلا نفهمیدم چرا به بازی اینقدر لقب شاهکار میدن! دفعه دوم داستان رو دنبال کردم و تازه فهمیدم شخصیت پردازی چقدر عمیق و عالی هست!
گیم پلی رو تا حدودی قبول دارم چون نقص هایی داشت که واقعا عذاب آور بود! ولی من به هر چیزی غیر از گی مپلی دقت میکنم شاهکار ساخته شده!حرف شما متینه..بنده شخصیت پردازی و صداگذاری رو توی بخش داستانی درنظرگرفتم.. چه بسا بازیهای بهتراز بایوشاک بودن که حقشون ضایع شد..!! گیم پلی به نظرم معمولی بود..من چیزه خاصی ندیدم..
black flag رو هنوز بازی نکردم اما از بین اینها به ترتیب بهترین:سلام .
چند تا بازی مهم هست که من نتونستم بازییشون کنم حالا میخوام کسایی که اینارو بازی کردن راهنمایی کنن به ترتیب کدومارو بازی کنم:
Hitman absolution
splinter cell blacklist
bioshok infinite
devil may cry
metro last light
witcher 2
deus ex
پیشاشیش از راهنمایهاتون تشکر میکنم.
- - -ویرایش - - -
بببخشید assassins creed black flag هم رو یادم رفت بگم!!!!
به نظر من:سلام .
چند تا بازی مهم هست که من نتونستم بازییشون کنم حالا میخوام کسایی که اینارو بازی کردن راهنمایی کنن به ترتیب کدومارو بازی کنم:
Hitman absolution
splinter cell blacklist
bioshok infinite
devil may cry
metro last light
witcher 2
deus ex
- - -ویرایش - - -
مرسی از راهنماییت. راستش من خیلی تو بازیهای rpg حرفه ای نیستم.خیلی witcher 2 رو دوست دارم ولی نمیدونم میتونم بازیش کنم یا نه.به نظر من:
witcher 2
devil may cry
assassins creed black flag
bioshok infinite
metro last light
Hitman absolution
splinter cell blacklist
deus ex
قبلا هم گفتم لذتی که از بازی میبرید به علاقه شما به سبک مورد نظر ربط داره!سلام .
Hitman absolution
splinter cell blacklist
bioshok infinite
devil may cry
metro last light
witcher 2
deus ex
- - -ویرایش - - -
سلام .
Hitman absolution
splinter cell blacklist
bioshok infinite
devil may cry
metro last light
witcher 2
deus ex
- - -ویرایش - - -
پس به نظرم نرو سراغ ویچر! چون حوصله می خواد و باید عاشق این سبک باشی.مرسی از راهنماییت. راستش من خیلی تو بازیهای rpg حرفه ای نیستم.خیلی witcher 2 رو دوست دارم ولی نمیدونم میتونم بازیش کنم یا نه.
1- بهترین که بدون شک Bioshock Infinite هست. البته اگه انگلیسیت خوب باشه خیلی بهتره چون جذابیت اصلی بازی داستان و دیالوگ هاشه.سلام .
Hitman absolution
splinter cell blacklist
bioshok infinite
devil may cry
metro last light
witcher 2
deus ex
- - -ویرایش - - -
نسخه چهار اساسین رو حتما بگیر!خیلی بهتر از افتضاح سه هست!از همتون ممنونم که نظرتونو گفتین. فعلا دارم dead space 3 بازی میکنم. به احتمال زیاد بعدش میرم سراغ bioshock .از assassin 3 زیاد خوشم نیومد. نمیدونم 4 اش خوبه یا نه. خیلی دلم میخواد witcher رو برم اما rpg باز نیستم و میترسم حوصلشو نداشته باشو یا ازش سر در نیارم!
اره 3 خیلی بد بود .تنها نسخه ای بود که تمومش نکردم.نسخه چهار اساسین رو حتما بگیر!خیلی بهتر از افتضاح سه هست!