بازیهای موجود در بازار برای PC

بازی professional farmer 2014 چه طوره ؟ در کل بازی شبیه ساز تو هر سبکی به جز نظامی و ریسینگ چی پیشنهاد میشه ؟
Sims (که بعید می دونم بازی نکرده باشی) و Simcity آخرم نفهیمدم کرک شد درست و حسابی یا نه
راستی Anno 2070 هم هستش (شهر سازی و مدیریت منابع) که نمرات خوبی هم کسب کرد

بازی professional farmer 2014 چه طوره ؟ در کل بازی شبیه ساز تو هر سبکی به جز نظامی و ریسینگ چی پیشنهاد میشه ؟

پل سازی که خیلی عالیه و منو کلی سرگرم کرد:

Bridge Constructor

screen_01.jpg

screen_02.jpg

اقای فابرگاس این بازی Mark Of The Ninja Special Edition که تو سایت شماس فقط DLC هاس یا کل بازی + DLC های منتشر شده.
من خود بازی اصلی Mark Of The Ninja رو روی DVD دارم میخوام فقط DLC ها رو دانلود کنم همینو باید بگیرم؟

دانلود بازی Mark Of The Ninja Special Edition || دانلود بازی های ویندوز
-------------------------------------------------------

در ضمن دوستان توصیه میکنم بازی Knock-Knock رو از سایت دوستمون حتما بگیرید.چقد زیباس این بازی و البته بسیار ترسناک!

============================================

دانلود بازی The Walking Dead: 400 Days برای PC || دانلود بازی های ویندوز

The Walking Dead: 400 Days به تنهایی قابل اجراس یا باید اون 5 اپیزود اولیه هم نصب باشه؟

the-walking-dead-400-days-2.jpg

بازی
Dusty Revenge هم لینکاش مرخصه اگه مقدوره مجددا لینک کنید.

Dusty-Revenge-5.jpg

درمورده 400 days بگم که باید بازی اصلی رو نصب کنید وطبق توضیحات سایت:
محتویات فایل رار را بطور کامل در محل نصب بازی کپی کنید!

-اون بازیه Dusty Revenge رو دانلود نکن چرته..!!

اقای فابرگاس این بازی Mark Of The Ninja Special Edition که تو سایت شماس فقط DLC هاس یا کل بازی + DLC های منتشر شده.
من خود بازی اصلی Mark Of The Ninja رو روی DVD دارم میخوام فقط DLC ها رو دانلود کنم همینو باید بگیرم؟

دانلود بازی Mark Of The Ninja Special Edition || دانلود بازی های ویندوز
-------------------------------------------------------

در ضمن دوستان توصیه میکنم بازی Knock-Knock رو از سایت دوستمون حتما بگیرید.چقد زیباس این بازی و البته بسیار ترسناک!

============================================

دانلود بازی The Walking Dead: 400 Days برای PC || دانلود بازی های ویندوز

The Walking Dead: 400 Days به تنهایی قابل اجراس یا باید اون 5 اپیزود اولیه هم نصب باشه؟

بازی
Dusty Revenge هم لینکاش مرخصه اگه مقدوره مجددا لینک کنید.

سلام

Mark Of The Ninja Special Edition نسخه کامل همراه با تمام DLC هاست.

The Walking Dead: 400 Days هم دوستمون گفتن باید نسخه اصلی رو داشته باشی! البته فکر نمیکنم نیازی به تمام اپیزودهای بازی باشه! اگه نداریش میتونی نسخه کم حجم زیر رو بگیری که تمام اپیزودها و 400 Days رو باهم داره!
دانلود بازی The Walking Dead فصل اول برای PC || دانلود بازی های ویندوز

Dusty Revenge هم تونستم بزودی ردیفش میکنم!

دوستان این Add-on بازی Euro Truck Simulator 2 به اسم Euro Truck Simulator 2 Going East چه محتویاتی به بازی اضافه میکنه ؟

تا جایی میدونم به تنهایی اجرا میشه و بازی تو شهرهای کشورهای دیگس!
دانلود بازی Euro Truck Simulator 2 Going East برای PC || دانلود بازی های ویندوز

سلام . بازی Age of Mythology رو کسی بازی کرده ؟ بعد از نسخه ی دو نسخه ی دیگه ای نیومد از بازی ؟
یک زمانی شب و روزم شده بود این بازی
:x

آخرین ویرایش:
سلام . بازی Age of Mythology رو کسی بازی کرده ؟ بعد از نسخه ی دو نسخه ی دیگه ای نیومد از بازی ؟
این بازی فوق العاده بود...
هنوزم جو و گیم پلی بازی رو یادمه:( Arkantos, Ajax و ... :( به غیر از یه اکسپنشن، دیگه ادامه ای براش ساخته نشد...

همه ی بچه های فامیل ما بچگی شون رو با این بازی گذروندن! خودم چه عشقی باهاش می کردم! واقعا بی نظیر بود.
نه دیگه بعد از اون دو تا نسخه چیز دیگه ای در نیومد. البته همون دومیه هم یه بازی مستقل نبود.
واقعا Ensemble یکی از قوی ترین استودیو ها بود. حیف شد که از هم پاشید. اگه هنوز بود شاید الان سبک RTS هنوز نمرده بود.

همه ی بچه های فامیل ما بچگی شون رو با این بازی گذروندن! خودم چه عشقی باهاش می کردم! واقعا بی نظیر بود.
نه دیگه بعد از اون دو تا نسخه چیز دیگه ای در نیومد. البته همون دومیه هم یه بازی مستقل نبود.
واقعا Ensemble یکی از قوی ترین استودیو ها بود. حیف شد که از هم پاشید. اگه هنوز بود شاید الان سبک RTS هنوز نمرده بود.

همین امسال حداقل 6 عنوان استراتژی عالی داشتیم بعد شما میگی این سبک مرده؟؟
StarCraft 2,Company Of heroes 2,Rome 2 Total War,Civilization Brave New World،,Europa Universalis 4 و XCom Enemy Whithin

همین امسال حداقل 6 عنوان استراتژی عالی داشتیم بعد شما میگی این سبک مرده؟؟
StarCraft 2,Company Of heroes 2,Rome 2 Total War,Civilization Brave New World،,Europa Universalis 4 و XCom Enemy Whithin

داداش اینایی که شما گفتی به جز Starcraft و Europa Universalis 4 هیچ کدوم سبکش RTS نیست. البته CoH هم Real Time هست ولی سبکش با Age of Mythology و Starcraft و اینا فرق داره.
RTS یعنی استراتژی زمان واقعی. یعنی بازی هایی مثل Starcraft و C&C و Age of Empires و ... . این هایی که شما گفتی اکثرا Turn Based Strategy هست.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or