در این تاپیک بازیهای جدیدی که وارد بازار ایران میشود و در مورد موجودیت و مشخصات آنها صحبت میکنیم و مینویسیم.
Last edited by a moderator:
Sims (که بعید می دونم بازی نکرده باشی) و Simcity آخرم نفهیمدم کرک شد درست و حسابی یا نهبازی professional farmer 2014 چه طوره ؟ در کل بازی شبیه ساز تو هر سبکی به جز نظامی و ریسینگ چی پیشنهاد میشه ؟
بازی professional farmer 2014 چه طوره ؟ در کل بازی شبیه ساز تو هر سبکی به جز نظامی و ریسینگ چی پیشنهاد میشه ؟
اقای فابرگاس این بازی Mark Of The Ninja Special Edition که تو سایت شماس فقط DLC هاس یا کل بازی + DLC های منتشر شده.
من خود بازی اصلی Mark Of The Ninja رو روی DVD دارم میخوام فقط DLC ها رو دانلود کنم همینو باید بگیرم؟
دانلود بازی Mark Of The Ninja Special Edition || دانلود بازی های ویندوز
-------------------------------------------------------
در ضمن دوستان توصیه میکنم بازی Knock-Knock رو از سایت دوستمون حتما بگیرید.چقد زیباس این بازی و البته بسیار ترسناک!
============================================
دانلود بازی The Walking Dead: 400 Days برای PC || دانلود بازی های ویندوز
The Walking Dead: 400 Days به تنهایی قابل اجراس یا باید اون 5 اپیزود اولیه هم نصب باشه؟
![]()
بازی Dusty Revenge هم لینکاش مرخصه اگه مقدوره مجددا لینک کنید.
![]()
همونطور که از اسمش پیداس چندتا شهر در ایست اضافه می کنهدوستان این Add-on بازی Euro Truck Simulator 2 به اسم Euro Truck Simulator 2 Going East چه محتویاتی به بازی اضافه میکنه ؟
اقای فابرگاس این بازی Mark Of The Ninja Special Edition که تو سایت شماس فقط DLC هاس یا کل بازی + DLC های منتشر شده.
من خود بازی اصلی Mark Of The Ninja رو روی DVD دارم میخوام فقط DLC ها رو دانلود کنم همینو باید بگیرم؟
دانلود بازی Mark Of The Ninja Special Edition || دانلود بازی های ویندوز
-------------------------------------------------------
در ضمن دوستان توصیه میکنم بازی Knock-Knock رو از سایت دوستمون حتما بگیرید.چقد زیباس این بازی و البته بسیار ترسناک!
============================================
دانلود بازی The Walking Dead: 400 Days برای PC || دانلود بازی های ویندوز
The Walking Dead: 400 Days به تنهایی قابل اجراس یا باید اون 5 اپیزود اولیه هم نصب باشه؟
بازی Dusty Revenge هم لینکاش مرخصه اگه مقدوره مجددا لینک کنید.
دوستان این Add-on بازی Euro Truck Simulator 2 به اسم Euro Truck Simulator 2 Going East چه محتویاتی به بازی اضافه میکنه ؟
این بازی فوق العاده بود...سلام . بازی Age of Mythology رو کسی بازی کرده ؟ بعد از نسخه ی دو نسخه ی دیگه ای نیومد از بازی ؟
یک زمانی شب و روزم شده بود این بازی![]()
Arkantos, Ajax و ...
به غیر از یه اکسپنشن، دیگه ادامه ای براش ساخته نشد...سلام . بازی Age of Mythology رو کسی بازی کرده ؟ بعد از نسخه ی دو نسخه ی دیگه ای نیومد از بازی ؟
یک زمانی شب و روزم شده بود این بازی![]()
همه ی بچه های فامیل ما بچگی شون رو با این بازی گذروندن! خودم چه عشقی باهاش می کردم! واقعا بی نظیر بود.
نه دیگه بعد از اون دو تا نسخه چیز دیگه ای در نیومد. البته همون دومیه هم یه بازی مستقل نبود.
واقعا Ensemble یکی از قوی ترین استودیو ها بود. حیف شد که از هم پاشید. اگه هنوز بود شاید الان سبک RTS هنوز نمرده بود.
همین امسال حداقل 6 عنوان استراتژی عالی داشتیم بعد شما میگی این سبک مرده؟؟
StarCraft 2,Company Of heroes 2,Rome 2 Total War,Civilization Brave New World،,Europa Universalis 4 و XCom Enemy Whithin
تو اینایی که گفتید فقط 2.5 تاش RTS بود!:d
همین امسال حداقل 6 عنوان استراتژی عالی داشتیم بعد شما میگی این سبک مرده؟؟
StarCraft 2,Company Of heroes 2,Rome 2 Total War,Civilization Brave New World،,Europa Universalis 4 و XCom Enemy Whithin