در این تاپیک بازیهای جدیدی که وارد بازار ایران میشود و در مورد موجودیت و مشخصات آنها صحبت میکنیم و مینویسیم.
Last edited by a moderator:
داداش اینایی که شما گفتی به جز Starcraft و Europa Universalis 4 هیچ کدوم سبکش RTS نیست. البته CoH هم Real Time هست ولی سبکش با Age of Mythology و Starcraft و اینا فرق داره.
RTS یعنی استراتژی زمان واقعی. یعنی بازی هایی مثل Starcraft و C&C و Age of Empires و ... . این هایی که شما گفتی اکثرا Turn Based Strategy هست.
نه مجتبی جان، ایشون از همون اول گفت RTS مرده:مگه من گفتم ریل تایم؟
از کی تا حالا TBS جز استراتژی حساب نمیشه؟؟
هر دو سبک استراتژی چه ریل تایم و چه نوبتی زیر مجموعه عناوین استراتژی هستن و این حرف که این سبک مرده کاملا حرف بی پایه و غلطیه!
نگفت که استراتژی مردهشاید الان سبک RTS هنوز نمرده بود.
سلام
Mark Of The Ninja Special Edition نسخه کامل همراه با تمام DLC هاست.
The Walking Dead: 400 Days هم دوستمون گفتن باید نسخه اصلی رو داشته باشی! البته فکر نمیکنم نیازی به تمام اپیزودهای بازی باشه! اگه نداریش میتونی نسخه کم حجم زیر رو بگیری که تمام اپیزودها و 400 Days رو باهم داره!
دانلود بازی The Walking Dead فصل اول برای PC || دانلود بازی های ویندوز
Dusty Revenge هم تونستم بزودی ردیفش میکنم!
تا جایی میدونم به تنهایی اجرا میشه و بازی تو شهرهای کشورهای دیگس!
دانلود بازی Euro Truck Simulator 2 Going East برای PC || دانلود بازی های ویندوز
باید نسخه 5 یا بالاتر winrar رو داشته باشی,که از اینجا می تونی دان کنی:اقا ممنون از پاسخت.
ی چیز دیگه. سیزن دوم بازی walking dead رو هم از سایت شما گرفتم ولی نتونستم فایل rar رو باز کنم میزد damage یا همچین چیزی.اصلا باز نمیشد.من بد دانلود کردم یا فایل مشکل داره.یه بازی دیگه به اسم novelist هم بود اونم همین مشکلو داشت.
اقا ممنون از پاسخت.
ی چیز دیگه. سیزن دوم بازی walking dead رو هم از سایت شما گرفتم ولی نتونستم فایل rar رو باز کنم میزد damage یا همچین چیزی.اصلا باز نمیشد.من بد دانلود کردم یا فایل مشکل داره.یه بازی دیگه به اسم novelist هم بود اونم همین مشکلو داشت.
کسی اینو توی تورنت اومده تست کرده
Grand Theft Auto V [MULTI][BETA NOVEDAD][ENLACE DESCRIPCION][P2P]
حالا به مرحله بد افزار هم برسه خوبهنیازی به تست کردن نیست وقتی هنوز برای PC تایید هم نشده. اینها همه الکی هستن و اکثرا شامل بدافزار های مختلف...
سلام
والا ملت گفتن بخاطر فشرده سازی بهتر رار5 بزنید ما هم زدیم یه زمانی ولی با اینکه گفته بودیم، ملت مشکل داشتن، حتی یه عده زحمت ندادن یه سوال بپرسن فقط فحش دادن رفتن!!! ما هم از خیرش گذشتیم، الان بازم رار معمولی میزنیم ...