بازیهای موجود در بازار برای PC

این زنه منو یاد ارمیا می ندازه:d اگه قابل بازیم باشه که دیگه حرف نداره می شه منفور ترین کاراکتر بازی های رایانه ای:d
این زنه هم تو بازی هست :دی
http://dl3.ps-army.com/Image/January14/unearthed5.jpg

در ضمن گرافیک بازی هم تو حلقم :دی اولین بازی های که ایران میساخت همچین گرافیک داغونی داشت :دی خیر سرشون بودجه دارنو همچین بازی هایی میسازن! ما که بودجه نداریم و بازی هایی مثل شبگرد و E.T. Armies میسازیم باید خدارو هم شکر کنیم :x

این زنه هم تو بازی هست :دی
http://dl3.ps-army.com/Image/January14/unearthed5.jpg

در ضمن گرافیک بازی هم تو حلقم :دی اولین بازی های که ایران میساخت همچین گرافیک داغونی داشت :دی خیر سرشون بودجه دارنو همچین بازی هایی میسازن! ما که بودجه نداریم و بازی هایی مثل شبگرد و E.T. Armies میسازیم باید خدارو هم شکر کنیم :x

من با زنه بازی می کنم پس برای اولین بار شخصیت زن بازی برام جذاب تره:d

گرافیکش که بد نیست چیزی که مشخصه از گرشاسب خودمون که بهتره من فقط یه بازی ایرانی دیدم که گرافیکش خیلی خوب بود اونم یه بازی فضایی et بود یا بهتره بگیم هست چون هنوز منتشر نشده درسته؟

دوسان کسی این بازی رو دیده؟
Unearthed Trail of Ibn Battuta Gold Edition Episode 1 -2014

به نقل از سایت دلتا فاکس
قسمت اول بازی زیبای داستانی و اکشن که توسط شرکت Semaphore برای پلی استیشن 3 ساخته شده بود هم اینک برای کامپیوترنیز عرضه شد. برای دوست داران بازی Uncharted بسیار خوشایند خواهد بود که یک بازی با این سبک را بازی کنند و این بازی دقیقا در سبک بازیUncharted میباشد با این تفاوت که حال و هوای عربی فارسی دارد بازی و مطمعنا هموطنان عزیزمان را بیش از پیش خوشحال خواهد کرد!داستان بازی ماجراجویی فارس جواد و دانیا است. این خواهر و برادر قصد دارند ماجراجویی های ابن بطوطه، ماجراجوی مسلمان را ادامه دهند و سفر خود را از کشور مراکش آغاز می کنند اما طی این سفر با یک گروه نظامی به ظاهر تروریست درگیر می شوند و برای پیمودن مسیر به معماهای بسیاری برخواهند خورد! گرافیک بازی نیز عالیست و بازیکنان پس از مدتها میتوانند یک بازی زیبای داستانی اکشن را دنبال کنند..
بازی دارای زیرنویس فارسی میباشد!

کسی لینک کم حجمش داره؟
اصلا ارزش داره؟

من با زنه بازی می کنم پس برای اولین بار شخصیت زن بازی برام جذاب تره:d

گرافیکش که بد نیست چیزی که مشخصه از گرشاسب خودمون که بهتره من فقط یه بازی ایرانی دیدم که گرافیکش خیلی خوب بود اونم یه بازی فضایی et بود یا بهتره بگیم هست چون هنوز منتشر ن؆شده درسته؟
چیش خوبه گرافیکش؟ :دی تکسچرا که داغونه! گرشاسبم از اولین بازی های درستی بود که قابل تحمل بود اینم گرافیکش در همون حده! ولی گرافیکش با عناوینی که ما الان داریم میسازیم اصلا قابل مقایسه نیست!
شبگرد و ارتش های فرازمینی 10 برابر این گرافیک دارن :دی مخصوصا E.T. Armies که گرافیکش قطعا در سطح جهانی هست! با اون نمایشی که داشت همه رو جلب کرد :x
:x

اقا مجید من هنوز بازیش نکردم اما داخل عکس گرافیکش برای یه بازی مستقل خوبه اگه مستقل نیست و کلی هزینش شده بله گرافیکش لهه

این black mesa هم بازی کردم مالی نیست تا جایی که یادمه همون نسخه ی 1 هست با یه سری تغییرات. گرافیکش بد نیست اما پر باگه 1 ساعت بازی 200 جاش گیر کردم بیخیالش شدم

منم تازه شروعش کردم!
الان یک جا موندم! یک دکتره هست که از جاش تکون نمیخورد یک ضربه بهش زدم دوباره راه افتاد رفت یک درو برام باز کرد دوباره دیگه راه نیوفتاد! از آخر اینقدر زدمش که مرد :| الانم نمیدونم کجا باید برم :|

- - -ویرایش - - -

اقا مجید من هنوز بازیش نکردم اما داخل عکس گرافیکش برای یه بازی مستقل خوبه اگه مستقل نیست و کلی هزینش شده بله گرافیکش لهه
احتمال داره بازی دولتی باشه چون حجاب دارن و ...!
ولی بازی های ما هم همشون مستقل هستن ولی گرافیکشونم خوبه! گرین لایت استیم هم گرفتن :دی این چی گرفته؟ :p

نسخه ی کم حجم آنچارتد برای PC هم منتشر شد :p

Unearthed_Trail_of_Ibn_Battuta_Gold_Edition_Episode_1-FANiSO.png

1.82 GB

برای یافتن لینکها, عبارت زیر رو تو گوگل جستجو کنید:

Unearthed Trail of Ibn Battuta Gold Edition Episode 1 *MULTI21* *RiP* [KaPiTal SiN]

سلام دوستان
ببخشید می دونم نباید سوال بپرسم ولی همچین بی ربطم نیست
میشه یکی درباره این بازی Dayz توضیح بده یکی میگه ماد برای بازی Arma III یکی میگه نه یه بازی ترسناکه که ربطی به اون نداره و . ... یکی مفصل موضوع رو برام روشن کن
ممنون

سلام دوستان
ببخشید می دونم نباید سوال بپرسم ولی همچین بی ربطم نیست
میشه یکی درباره این بازی Dayz توضیح بده یکی میگه ماد برای بازی Arma III یکی میگه نه یه بازی ترسناکه که ربطی به اون نداره و . ... یکی مفصل موضوع رو برام روشن کن
ممنون

اول یه ماد برای بازی (ARMA II (Real Virtuality 3 و ARMA II: Operation Arrowhead بود، که به صورت Open World Multiplayer با تم آخرالزمانی زامبی در قالب SHorror هست و بعدا به صورت بازی جداگانه دراومد که Alpha Testingش کمتر از یک ماه پیش داخل استیم رلیز شده.

اول یه ماد برای بازی (ARMA II (Real Virtuality 3 و ARMA II: Operation Arrowhead بود، که به صورت Open World Multiplayer با تم آخرالزمانی زامبی در قالب SHorror هست و بعدا به صورت بازی جداگانه دراومد که Alpha Testingش کمتر از یک ماه پیش داخل استیم رلیز شده.
دوست عزیز این بازی فقط مولتی یا افلاین هم میشه بازی کرد و تاریخ انتشار نسخه ی اصلیش کی است؟

الان من نفهمیدم این همون DLC داستانیه هست یا نه؟
چون چلنجش که چند هفته پیش اومد!

dlc campain یعنی چی مجید جان؟ یعنی داستانیه دیگه چلنج که چلنجه

بعدشم این سایت اپدیته هر روز اپدیت می شه

اپدیت: حجمش 14 گیگه:shocked: ماجرا برای قبل از بتمن شدن بروس هست دیگه لباسش بر تن نیست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or