در این تاپیک بازیهای جدیدی که وارد بازار ایران میشود و در مورد موجودیت و مشخصات آنها صحبت میکنیم و مینویسیم.
Last edited by a moderator:
این زنه هم تو بازی هستاین زنه منو یاد ارمیا می ندازه:d اگه قابل بازیم باشه که دیگه حرف نداره می شه منفور ترین کاراکتر بازی های رایانه ای:d
این زنه هم تو بازی هست
http://dl3.ps-army.com/Image/January14/unearthed5.jpg
در ضمن گرافیک بازی هم تو حلقم اولین بازی های که ایران میساخت همچین گرافیک داغونی داشت خیر سرشون بودجه دارنو همچین بازی هایی میسازن! ما که بودجه نداریم و بازی هایی مثل شبگرد و E.T. Armies میسازیم باید خدارو هم شکر کنیم
چیش خوبه گرافیکش؟ تکسچرا که داغونه! گرشاسبم از اولین بازی های درستی بود که قابل تحمل بود اینم گرافیکش در همون حده! ولی گرافیکش با عناوینی که ما الان داریم میسازیم اصلا قابل مقایسه نیست!من با زنه بازی می کنم پس برای اولین بار شخصیت زن بازی برام جذاب تره:d
گرافیکش که بد نیست چیزی که مشخصه از گرشاسب خودمون که بهتره من فقط یه بازی ایرانی دیدم که گرافیکش خیلی خوب بود اونم یه بازی فضایی et بود یا بهتره بگیم هست چون هنوز منتشر ن؆شده درسته؟
احتمال داره بازی دولتی باشه چون حجاب دارن و ...!اقا مجید من هنوز بازیش نکردم اما داخل عکس گرافیکش برای یه بازی مستقل خوبه اگه مستقل نیست و کلی هزینش شده بله گرافیکش لهه
سلام دوستان
ببخشید می دونم نباید سوال بپرسم ولی همچین بی ربطم نیست
میشه یکی درباره این بازی Dayz توضیح بده یکی میگه ماد برای بازی Arma III یکی میگه نه یه بازی ترسناکه که ربطی به اون نداره و . ... یکی مفصل موضوع رو برام روشن کن
ممنون
دوست عزیز این بازی فقط مولتی یا افلاین هم میشه بازی کرد و تاریخ انتشار نسخه ی اصلیش کی است؟اول یه ماد برای بازی (ARMA II (Real Virtuality 3 و ARMA II: Operation Arrowhead بود، که به صورت Open World Multiplayer با تم آخرالزمانی زامبی در قالب SHorror هست و بعدا به صورت بازی جداگانه دراومد که Alpha Testingش کمتر از یک ماه پیش داخل استیم رلیز شده.
الان من نفهمیدم این همون DLC داستانیه هست یا نه؟Initiation DLC بازی بتمن اومده که میتونید از کلوب دانلودش کنید...
الان من نفهمیدم این همون DLC داستانیه هست یا نه؟
چون چلنجش که چند هفته پیش اومد!
الان من نفهمیدم این همون DLC داستانیه هست یا نه؟
چون چلنجش که چند هفته پیش اومد!
سلام
بله این بخش داستانی بازیه که امروز منتشر شده!